Herkese merhaba,
2 yıldır siteyi takip ediyorum. 2 yıldır shelden alıyordum. son 9 aydır da full benzin alıyordum ta ki 20 gün önceye kadar. önce aracım çalışmadı. frene basıp kontağı çeviriyorum gır gır gır ama çalışmadı. epey uğraştım. sonra bir arkadaşım vasıtasıyla aracı çalıştırdım. önce özel servise ardından 20.000 bakımına götürdüm. söyledikleri araçta pis benzinden dolayı aracın çalışmadığı yönündeydi. özel servis asla o markadan alma dedi. başka araçlar da benzeri arızalar vermiş. ful yakıta garanti verdiği için aradım. ilgileneceklerini söylediler. hala ilgilenecekler. ne arayan var ne de soran. ben de shell e geri döndüm. aranızda böyle bir problemi yaşaman var mı merak ettim.
Geçmiş olsun,
bende çok zorda kalmadıkça belli markalar dışında benzin kullanmıyorum...
full farklı bir sektörde faaliyet gösterirken yakın tarih itibari ile akaryakıt sektöründe hatrı sayılır bir yatırımla piyasaya hızlı bir giriş yaptı.
yaptı ancak şu anda ani büyümenin sancılarını çekiyor.
sorununuz gerçekten yakıt kaynaklımı bilemem ama kolay kolay yanıt alabileceğinizden emin değilim
sikayet sitelerinde bu istasyonla alakalı günde en az 5 sikayet var.bence uzak durun.
Her daim yakıt fişlerinizi saklayın ve sorun olduğunda depodan numune aldırın servise. Numune akaryakıt firmasının ki ile karşılaştırılır ve bu sayede hukuksal olarak hak iddia etme imkanınız olur.
Ömer Bey geçmiş olsun. Aracınızdan akaryakıt firmasının (bayinin değil) nezaretinde veya noter nezaretinde numune aldırmanız gerekiyor. Yasal bir numune için 2 yada 3 adet numune alınıp, mühürlenip, tutanaklanması gerekiyor. Diğer türlü aldıracağınız numunelerin hiçbir yasal geçerliliği olmayacaktır.
Akaryakıt şirketine baskıdan çekinmeyin, sizin aracınızdaki problemle ilgili numune alımları vs yasalarda belirlenmiş zaman dilimlerinde yapılmak zorundadır.
Ben de İstanbul'da bulunduğum zamanlarda Full kullanıyorum.Gerçekten sıkıtıntılı bir durum.Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda çözülür sorun...
firmaların verdiği bu garantiyi hiç de mantıklı ve gerçekçi bulmuyordum zaten, sanırım yanılmamış oldum...
Mahkemeye ver, süründür o suçluları
ömer bey bu sorunu yaşayan duymuştum birebir görmedim fakat siz en azından bir kaç araç kullanıcısını uyarmış oldunuz sizee çok geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler en iyisi ooopeet
Ömer bey
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de Full kullanıyorum ve memnunum. Full garantiden faydalanabilmeniz için 200 Lt Full yakıt almanız gerekiyor. Ayrıca fişleri biriktirmenize gerek yok. Hepinizin bildiği gibi artık aldığınız yakıt için plakanızın da yazılı olduğu fiş veriliyor. Bu fişe plakanız yazılıyor ve firmanın satış kayıtlarında sizin aldığınız yakıtlar tarihleri ve miktarları ile birlikte tutuluyor. Dolayısı ile yakıt ile ilgili bir şikayetiniz olduğunda kendi satış kayıtlarından sizin yapmış olduğunu akaryakıt alımlarını bulabiliyorlar. Full akaryakıt garantisinin uygulanabilmesi için Full Garanti kartı almanız ve 200 Lt benzin almış olmanız lazım.
Full Karyakıtın sayfasına
http://www.full.com.tr/Default.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfadaki iletişim sekmesinden şikayetinizi anlatır bir mail atın derhal dönüyorlar. Arıza konusunda ısrarcı olduğunuzu iletirseniz ilgileneceklerdir. Yapmanız gereken tek şey, şayet arızanın almış olduğunuz benzinden olduğundan eminseniz ve bu arada başka bir istasyondan benzin almadıysanız şikayetinizde ısrarcı olmak. Ancak Özgür beyin dediği gibi deponuzdan alınacak örneklerde firmaya ait benzinin olduğunun ispatlanması lazım. Malum firmaların sattıkları yakıtlar marker adı verilen bir yöntemle işaretleniyor.
Benim de almış olduğum Full Garanti kartımın elektronik ouyucusu ile ilgili sıkıntı vardı. Yukarıdaki siteden şikayet maili gönderdim. Başvurumun üzerinden 10 dk geçmeden bana döndüler ve 12 saat içrisinde kartım değiştirildi, daha önce almış olduğum yakıtlar satış kayıtlarından bulundu ve yeni kartıma yüklendi. Yeni kartım ile Full Garanti kapsamına alındım.
Yapmanız gereken tek şey kararlı bir şekilde hakkınızı aramak. Şikayet sayfalarına şikayet yazmanın şikayetinizin arkasını aramadıktan sonra hiç bir faydası olmuyor. Kolay gelsin.
toyota da servis çalışanıyla test sürüşü yaptığımda bu konuyu konuşmuştuk. Hangi benzini tavsiye ettiğini sorduğumda piyasadaki tüm benzinlerin kalitesinin aynı olduğunu, önemli olan aynı benzini ve özellikle araç sirkülasyonunun çok olduğu benzin istasyonlarından almam gerektiğini, ara sokaklarda olan izbe veya bilinmedik yerlerden almamam gerektiğini söylemişti. full benzini sorduğumda da pek sıcak bakmadığını, piyasada biraz daha zaman geçirmesi gerektiğini söylemişti..
Bu arada bir arkadaşım da full benzin aldığında aracının gidişinde bi problem oluştuğunu söylemişti..Nekadar doğrudur bilemem...Şahsen ben shell den başka benzin kullanmıyorum.
Eskiden Shell Gas alırdım. Son zamanlarda Full LPG alıyorum. Son birkaç. seferdir gaz aldım ve araç yolda giderken tekleme yapıyor. Birkaç seferde LPG bitti uyarısı verip benzine geçmeye başladı. Kendim manuel olarak tekrar gaza aldım. Shell alıp tekrar bir deneme yapacağım. Aynı sıkıntılar olmazsa yakıttan diyerek Full istasyonlarını artık terketmeyi düşünüyorum.
Ömer bey
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de Full kullanıyorum ve memnunum. Full garantiden faydalanabilmeniz için 200 Lt Full yakıt almanız gerekiyor. Ayrıca fişleri biriktirmenize gerek yok. Hepinizin bildiği gibi artık aldığınız yakıt için plakanızın da yazılı olduğu fiş veriliyor. Bu fişe plakanız yazılıyor ve firmanın satış kayıtlarında sizin aldığınız yakıtlar tarihleri ve miktarları ile birlikte tutuluyor. Dolayısı ile yakıt ile ilgili bir şikayetiniz olduğunda kendi satış kayıtlarından sizin yapmış olduğunu akaryakıt alımlarını bulabiliyorlar. Full akaryakıt garantisinin uygulanabilmesi için Full Garanti kartı almanız ve 200 Lt benzin almış olmanız lazım.
Full Karyakıtın sayfasına http://www.full.com.tr/Default.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfadaki iletişim sekmesinden şikayetinizi anlatır bir mail atın derhal dönüyorlar. Arıza konusunda ısrarcı olduğunuzu iletirseniz ilgileneceklerdir. Yapmanız gereken tek şey, şayet arızanın almış olduğunuz benzinden olduğundan eminseniz ve bu arada başka bir istasyondan benzin almadıysanız şikayetinizde ısrarcı olmak. Ancak Özgür beyin dediği gibi deponuzdan alınacak örneklerde firmaya ait benzinin olduğunun ispatlanması lazım. Malum firmaların sattıkları yakıtlar marker adı verilen bir yöntemle işaretleniyor.
Benim de almış olduğum Full Garanti kartımın elektronik ouyucusu ile ilgili sıkıntı vardı. Yukarıdaki siteden şikayet maili gönderdim. Başvurumun üzerinden 10 dk geçmeden bana döndüler ve 12 saat içrisinde kartım değiştirildi, daha önce almış olduğum yakıtlar satış kayıtlarından bulundu ve yeni kartıma yüklendi. Yeni kartım ile Full Garanti kapsamına alındım.
Yapmanız gereken tek şey kararlı bir şekilde hakkınızı aramak. Şikayet sayfalarına şikayet yazmanın şikayetinizin arkasını aramadıktan sonra hiç bir faydası olmuyor. Kolay gelsin.
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ben şikayet sayfalarına değil direkt 444 lü numarasını aradım. full garanti kartım var ve 9 aydır aynı pompadan alıyorum.ben arayınca sizi arayacağız dediler. 10 gün sonra tekrar aradım. yine sizi arayacağız dediler ben de onları defterden sildim.
bilmiyorum benim yaşadıklarım böyle
full olarak diyemem ama lukoil ucuz mazot satan yer var Manisa - Akhisar karayolu uzerinde 3.18 e 105 bg kangoyu dolduruyorum 55.000 km yaptım hala tek bir belirti yo şeytan kulağına kurşun ki renault gibi enjöktör arızası sık veren bir arabada..Kendi arabamıza olan toyota 2007 terraya da oradan motorin alıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı 10.000 kmdir..