0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her daim yakıt fişlerinizi saklayın ve sorun olduğunda depodan numune aldırın servise. Numune akaryakıt firmasının ki ile karşılaştırılır ve bu sayede hukuksal olarak hak iddia etme imkanınız olur.
Ömer beyÖncelikle geçmiş olsun. Ben de Full kullanıyorum ve memnunum. Full garantiden faydalanabilmeniz için 200 Lt Full yakıt almanız gerekiyor. Ayrıca fişleri biriktirmenize gerek yok. Hepinizin bildiği gibi artık aldığınız yakıt için plakanızın da yazılı olduğu fiş veriliyor. Bu fişe plakanız yazılıyor ve firmanın satış kayıtlarında sizin aldığınız yakıtlar tarihleri ve miktarları ile birlikte tutuluyor. Dolayısı ile yakıt ile ilgili bir şikayetiniz olduğunda kendi satış kayıtlarından sizin yapmış olduğunu akaryakıt alımlarını bulabiliyorlar. Full akaryakıt garantisinin uygulanabilmesi için Full Garanti kartı almanız ve 200 Lt benzin almış olmanız lazım. Full Karyakıtın sayfasına http://www.full.com.tr/Default.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfadaki iletişim sekmesinden şikayetinizi anlatır bir mail atın derhal dönüyorlar. Arıza konusunda ısrarcı olduğunuzu iletirseniz ilgileneceklerdir. Yapmanız gereken tek şey, şayet arızanın almış olduğunuz benzinden olduğundan eminseniz ve bu arada başka bir istasyondan benzin almadıysanız şikayetinizde ısrarcı olmak. Ancak Özgür beyin dediği gibi deponuzdan alınacak örneklerde firmaya ait benzinin olduğunun ispatlanması lazım. Malum firmaların sattıkları yakıtlar marker adı verilen bir yöntemle işaretleniyor. Benim de almış olduğum Full Garanti kartımın elektronik ouyucusu ile ilgili sıkıntı vardı. Yukarıdaki siteden şikayet maili gönderdim. Başvurumun üzerinden 10 dk geçmeden bana döndüler ve 12 saat içrisinde kartım değiştirildi, daha önce almış olduğum yakıtlar satış kayıtlarından bulundu ve yeni kartıma yüklendi. Yeni kartım ile Full Garanti kapsamına alındım. Yapmanız gereken tek şey kararlı bir şekilde hakkınızı aramak. Şikayet sayfalarına şikayet yazmanın şikayetinizin arkasını aramadıktan sonra hiç bir faydası olmuyor. Kolay gelsin.