0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Az önce servise gittim. Usta ile test sürüşüne çıktık. Artık bıktım bu seslerden dedim. Özellikle sabahları soğukta çok ses çıkıyor dedim. Aracı bırakın ön göğüsü tamamen söküp izole edelim dedim. Tüm gün durması gerekiyormuş aracın. Çarşamba günü sabah 08.30 da randevum var. Bırakacağım tüm gün aracı. Akşama ancak biter dediler teslim ederiz dediler.
Aynı şekilde bana dediklerini size de demişler neticeyi burada paylaşırsanız memnun olurum inşallah hallolur
Operasyonun sonucunu bildiririm size
Merhabalar,sıkıntınızı çok iyi anlıyorum,benzer sıkıntı bende de vardı 10.000 bakımını bekledim,geçtiğimiz gün bakımı yaptırdım, ses şikayetimi bildirdim,tam tespit edemedikleri için ben aracı fazla kurcalamasınlar diye ön konsolda ses yapan yeri nokta atışı söyledim.ön konsolda ses ön cama hava üfleyen ızgaraların iki yanında yuvarlakbağlantı yeri var. sağ taraftaki bağlantı yumuşamış, elimle bile üzerine tıkladığımdases yapıyordu. klima sensöymüş sanırım, sıkıştırmışlar şimdilik sıkıntı yok,uzun yolda taşlı asfaltta daha test etmedem.çok şükür bende başka ses problemi yok, Umarım hallederler, uzun yolda can sıkıyor malum...
hakan merhaba kayseri den selamlar....
a.s Bünyamin Abi sen misin?
aynı problem bende de var özellikle direksiyonun sol tarafından geliyor sizinde dediğiniz gibi dişli asfaltta. bu izalasyon olayını yaptıran varsa nasıl bir sonuç aldı ve servis bunun için ne kadar ücret talep ediyor?
benim 2008 corollada da aynı sesler vardı. servise soktum izolasyon yaptık dediler ama sesler kesilmedi. servis kullanılan parçalardan bu seslerin olması normal dedi. inanmadım ve 2011 test aracını kullandım. gerçekten aynı sesler bozuk asfaltta 2011 modelden de geldi. araba kullanan arkadaşlar gelen sesin arızadanmı yoksa sert malzemeden gelen birses olduğunu sanırım ayırt ederler. corolladaki bu cızırtı şeklindeki sesler neredeyse hepsinde var. bence kafaya fazla takmamak lazım. gerci 50000 tl olan bi araçta olmaması gereken bişey ama yapacak bişey yok. aracın iyi yanlarını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. örneğin yakın zamanda bi arkadaşım doğuda hep toyota tutulur demişti. kaçak yakıt kullanıldığı için başka araçların motoru dayanmazmış en azından sağlam bir arabaya biniyoruz....
izolasyonu garanti kapsamýndamý yapacaklar?