0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun güle güle kullanın...Resmi ben koyayım ama böyle küçük ve tek resim bizi kesmez... [/quote]diğer resimler var ama nasıl koyarım bilmiyorum...bi öğretseniz....araç 2001,1.6 motor...çift hava yastığı,sol model,abs ve bildiğiniz sol modelde olanlar var işte....105 bindeydi aldığımda,108 bin oldu....izmirden telefonla aldım...sağolsun babam söyledi bi toyota var diye....km si fazla gelmişti ama araç diriymiş,kullanan daha çok uzun yol yapmış....2 aydır kullanıyorum...şehir içinde çok fark edilmiyor toyota olduğu...izmire gittim....nerdeyse non-stop 11 saat araç kullandım...toyota buymuş dedim....
ayrıca bence mod için ideal ama bi çok insan bunun farkında değil [/quote] +yedek parçacılar bunun farkında değil. çok fazla mod malzemesi yok tr de.
sol versiyonda 4 air bag mevcut değil.arkadaşın 2001 corolla sol'unde 1 hava yastıgı var. araçtan araca değişiyo anlamadım gitti valla.kaç seçenek varsa artık...bizim terrada tek hava yastıgı var akrabamızın terrada 2 hjava yastıgı var. birde yol pc yok...[/quote]Bu kasa corollaların hepsinde tek hava yastığı var ve abs yok. Terralarda Special paketi alarak abs ebd 2. ahav yastığı alabiliyorsunuz. 1.4 Terralarda yol bilgisayarı ve entegre teyp sistemi yoktur. Onun yerine standaart kasetçalar vardır. 1.6 larda bu entegre teyp ve yol bilgisayarı mevcuttur. Sollerde de special donanım paketi alırsanız abs ebd yolcu hava yastığı ve yan hava yastıklarına sahip oluyorsunuz. Tek istisnası sol A/T ler dir. sol A/T lerin hepsi special pkaetli olarak satıldı.
sol versiyonda 4 air bag mevcut değil.arkadaşın 2001 corolla sol'unde 1 hava yastıgı var. araçtan araca değişiyo anlamadım gitti valla.kaç seçenek varsa artık...bizim terrada tek hava yastıgı var akrabamızın terrada 2 hjava yastıgı var. birde yol pc yok...[/quotebendede bunun aynı model beyazı var sol versiyonu.4 hava yastığı 4 cam otomatik.yol bilgisayarı var.ben çok memnunum aracımdan.