0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar arkadaşlar,Epeyce bir zamandır eş dost elinde olan toyotaları kullandım. Artık nasip olursa bir toyota'da ben almaya niyetlendim inşallah. Bu konuda niyetim 2005-2008 yılları arası toyota avensis. Lpg ile uyumlu olarak kullanabileceğim bir model tavsiye edebilirseniz memnun olurum. 1.6 ve 2.0 motor seçeneklerinin artı/eksisi nedir,ne yakar ve hangisini almak daha evladır gibi konularda tecrübesi olan arkaşlar bilgi verirse sevinirim.
fordlarda turbo sıkıntısına denk gelebiliyorsun ama aklıma ilk gelen oydu fakat o paraya bulunur mu bilmiyorum temiz olcak kmsi düşük olcak çokda düşük model olmıcak..istekler sıkıntılı birazrenonunda öle temizi nerden bulunur acaba renocu çok çevremde yoklinea aklımda son çare olarak
2005-2007 1.6 tdi ford focus ghia (full) yakıt olarakta çok iyi... 1.5 dizeli aratmaz cimrilikte ama performansın üstüne yok.. yol tutuş ve dayanıklılık olarak fransız grubundan kalitedir.. ford focus ghia derim...
İşte öyle fakat fiyatları pahalı biraz Ekonomi olarak 1.5 DCI daha iyi. Bunu bir Focus sever olarak söylüyorum. [emoji4]
Uzun yolda ford daha az yakıyor şehiriçi 1.5 dizellRenaultun 1.5 meshur ve dayanıklıdır ama fordun kamyon minibüs ve ticari işler üzerine dizel tecrübesini tartışmaya gerek yoktur
35e düşük kmli servis bakımlı trmiz ghialar bulabilirsiniz ve parçası da focusun çok uygun
O sallamasyon. [emoji4] Sadece 2004-2005 C-Max'lerde intercooler hortumu biraz sıkıntılıydı. Onu da Ford zamanında garantiden halletti.35 bine temiz ve düşük km lisini bulmak sıkıntı işte.Alternatif olarak Megane 2 dizellere de bakılabilir.Linea ne? Araba mıydı o? [emoji4]
Ogün o paraya fiesta olur gibi...Temiz modeli iyi birşey dersen B sınıfından yukarısı zor...Ya da punto falan belki olur...Fransız fobisi yoksa ( ki benim vardır ) 307 falan da olur gibi...
http://sahibinden.com/131737016
Benim pek bilgim yok Ford konusunda ama yakın arkadaşımın sıfır aldığı 2005 focus tam 100000 kmde turboyu yemişti. Birgün yolda giderken bembeyaz duman atmaya başlayıp 2-3 dk sonra stop edip bir daha da çalışmadı turbosunu değiştirmişlerdi. Sonra da satıp yine sıfır km benzinlisini almıştı.