Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 617268 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #2600 : Haziran 22, 2015, 14:27:34 »
Asla asla asla o paranın aracı değil parana yazık edersin.o paraya 2007-2008 olmadı 2006 Toyota çok rahat bulursunuz.

Oooo. Ben o modellerden temiz bakimli bi araba bulamadim bu fiyatlara. 30 bin ustu 2005ler bile :((

i30 falan alın 1.4 lt motorluları var. tabi araçtan beklentiler önemli. ayrıca konuyu araç tavsiyesi bölümünde sormanız daha uygundur, yönetim birazdan taşır zaten.

Aslinda butceyi 30 binin biraz ustune cikarip temiz i30 alinabilir. Baktigimda hep km yuksek i30larin. Cok mu az yakiyi nedir :)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '14
  • 129 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2601 : Haziran 22, 2015, 14:31:06 »
Dacia modellerinin güvenlik açısından incelemek lazım. Euro ncap testlerine bakmadan zaten alınmaz. Tek artısı dizel reno motorunun olması gibi. :)

https://www.youtube.com/watch?v=d_p9tFPDyrk
https://www.youtube.com/watch?v=8nxLY56Dr4U

Dacia sandero 2013 4 yıldız euro ncap
dacia logan mcv 2014 3 yıldız euro ncap
2014 1.6 Auris Touch

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2602 : Haziran 22, 2015, 14:58:13 »
27 bin TL'yi Dacia'ya vermeyin tabi ki. Her şeyden önce güvenlik geliyor, Logan'ın NCAP testi var mı? Eğer varsa kaç yıldız almış? Bunları araştırmak lazım.

Loganlar hosuma gitmiyor ama stepway iii degil mi. Sinifinda fazla model yok zaten. Yuksek olmasi avantaj bnm icin.

Dacia modellerinin güvenlik açısından incelemek lazım. Euro ncap testlerine bakmadan zaten alınmaz. Tek artısı dizel reno motorunun olması gibi. :)

https://www.youtube.com/watch?v=d_p9tFPDyrk
https://www.youtube.com/watch?v=8nxLY56Dr4U

Dacia sandero 2013 4 yıldız euro ncap
dacia logan mcv 2014 3 yıldız euro ncap

4 yildiz iii degil mi ki ? İdare etmez mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '14
  • 129 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2603 : Haziran 22, 2015, 15:14:10 »
Bence yeterli değil. Sandero stepway hoş görünüyor diye biraz inceledim zamanında. Ağırlığına baktım 960 kg. Bu yüzden direk ilgimi kaybettim.
2014 1.6 Auris Touch

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2604 : Haziran 22, 2015, 15:35:55 »
Dacia araba alacağına alma.Yatırım yap.Paran değer kazansın.Kötü mal biline biline alınıyorsa yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2605 : Haziran 22, 2015, 16:02:39 »
Dacia araba alacağına alma.Yatırım yap.Paran değer kazansın.Kötü mal biline biline alınıyorsa yapacak bir şey yok.

Koy ogretmenisiniz ve gidis gelis yaparken dagilmayacak araba bakmaniz lazim. Secenek toyota honda mi olmali ? Civic alip o koye gitsem kivilcim cikartarak gider gelirim

Ha civic sadece ornekti. Alti yuksek model cok az bilindik markalarda. Jeep almazsab tabi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2606 : Haziran 22, 2015, 16:07:55 »
Hocam o zaman niye 27000 lira veriyorsun 15000 tl lik dacia al daha rahat git gel köy yollarında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2607 : Haziran 22, 2015, 16:12:56 »
97 corolla var 1,6 motor 115 bin kmde değişen yok 2.sahibinden fiyatı : 27,500 TL pazarlıksız eğer düşünürseniz mesaj atın
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2608 : Haziran 22, 2015, 16:14:34 »
97 corolla var 1,6 motor 115 bin kmde değişen yok 2.sahibinden fiyatı : 27,500 TL pazarlıksız eğer düşünürseniz mesaj atın
Yok artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2610 : Haziran 22, 2015, 16:26:46 »
piyasa bu civarda 2005-2006 lara 45-50 isteniyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilanversat-yarisma-kazandiran-corolla-208260328/detay/
İster de alan var mı bakalım?Ben de 60.000 isteyeyim alan olur mu? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2611 : Haziran 22, 2015, 16:38:06 »
altı yüksek araç istiyorsanız ford fusion tarzı düşünülebilir:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-cok-temiz-az-yakan-dizel-ford-fusion-217880655/detay

örnek teşkil etsin diye attım. mümkünse 1.6 lt tdci bulmak daha hayırlı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2612 : Haziran 22, 2015, 16:39:35 »
Yok artık

Anladiniz mi ne demek istedigimi :)). Kimse 2 el  araba satmiyor. Resmen on bin yirmi bin fazlaya satmaya calisiyor. 2-3 fazla verip temiz bise alacam desem yok. Eskiden piyasanin kurali vardi artik yok. Dacia nin 15 bine temiz arabasi yok gercekten. 19 afalan 3 4 parca boyali loganlari var . Stepway almamdaki mantik araba sifira yakin oldugu icin sifirdan azicik ucuza satmak zorundalar. Yani ust sinir var :). 20 bine on yasinda  logan almaktansa 7 daha verir 3 4 yasinda araba alirim dedim

Mesaj Birleştirildi: Haziran 22, 2015, 16:42:42
altı yüksek araç istiyorsanız ford fusion tarzı düşünülebilir:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-cok-temiz-az-yakan-dizel-ford-fusion-217880655/detay

örnek teşkil etsin diye attım. mümkünse 1.6 lt tdci bulmak daha hayırlı olur.

Guzel bi tercih olur hakikaten inceleyecegim tsk ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2613 : Haziran 22, 2015, 16:45:11 »
Anladiniz mi ne demek istedigimi :)). Kimse 2 el  araba satmiyor. Resmen on bin yirmi bin fazlaya satmaya calisiyor. 2-3 fazla verip temiz bise alacam desem yok. Eskiden piyasanin kurali vardi artik yok. Dacia nin 15 bine temiz arabasi yok gercekten. 19 afalan 3 4 parca boyali loganlari var . Stepway almamdaki mantik araba sifira yakin oldugu icin sifirdan azicik ucuza satmak zorundalar. Yani ust sinir var :). 20 bine on yasinda  logan almaktansa 7 daha verir 3 4 yasinda araba alirim dedim
Olur mu siz arkadaşın paylaşımlarına ne bakıyorsunuz.Yok öyle bir şey biraz araştırma yapın hepsi bu.Günümüz digital çağda biraz önce paylaşımda bulunan insanlar da var maalesef insanları yanıltmaya çalışan siz düzgün ilana ve düzgün insana bakacaksınız.Hocam siz öğretmensiniz bu forumda ilkokul mezunu insanlar var onların paylaşımlarıyla mı araç alacaksınız yani. Araştırın hepsi bu.Vereceğiniz para neredeyse 30.000 TL o parayı dacia için harcamak üzücü ben onu demek istedim.Piyasada temiz ve fiyatı uygun araç çok yeter ki araştırmaktan bıkmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2614 : Haziran 22, 2015, 17:01:16 »
Olur mu siz arkadaşın paylaşımlarına ne bakıyorsunuz.Yok öyle bir şey biraz araştırma yapın hepsi bu.Günümüz digital çağda biraz önce paylaşımda bulunan insanlar da var maalesef insanları yanıltmaya çalışan siz düzgün ilana ve düzgün insana bakacaksınız.Hocam siz öğretmensiniz bu forumda ilkokul mezunu insanlar var onların paylaşımlarıyla mı araç alacaksınız yani. Araştırın hepsi bu.Vereceğiniz para neredeyse 30.000 TL o parayı dacia için harcamak üzücü ben  u demek istedim.Piyasada temiz ve fiyatı uygun araç çok yeter ki araştırmaktan bıkmayın.

Bu paylasimda bulunan gibi gercekten cok fazla da ona canim sikildi artik. Arastirdim cidden bulamadim desem yeridir. Dogrudan gidip otopazarlari gezmekte de fayda var sanirim. Gecen gittim  temiz bi tane bulamadim istedigim modelden. Otomatik orani cok yukselmis gercekten. Sanirim o yuzdenden bulmakta sikinti yasiyorum. Manuel istiyor olmamdan kaynakli bu sorunu yasiyorum :(. İnsanlarin bu fiyatlara bu arabalari satacagini sanmasina cok sasiriyorum. 45 e 2005 corolla 27.5a  97 corolla alacagima almam biraz bekler sartlar olgunlasinca sifir alirim. ne saniyorlar merak ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2615 : Haziran 22, 2015, 17:11:35 »
Türkiye de iknci ele özelikle genç model ikinci ele para vermek yazık zaten.sıfır alırım derseniz bütçeniz neye yetiyorsa onu alın Ben de 30.000 TL bütçeyle araç ararken baktığım arabaların ne kadar yıpranmış olduğunu gördüğümden biraz borçlanarak sıfır aldım ve ne kadar da iyi yaptığımı 5 sene sonra daha iyi anlıyorum.15.000 gibi rakamı o yüzden söyledim zaten en azından verdiğiniz paraya canınız sıkılmaz ama 30.000 TL ikinci el araç için çok para.38.000 TL ye sıfır araç var.hemen şunu diyebilirler işte efendim o b sınıfıymış da bu c sınıfıymış senin hor kullandığın c sınıfını almaktansa b sınıfı sıfır alırım daha iyi.özellikle bizim gibi memur insanlar için ticaret insanı için durum farklı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2616 : Haziran 22, 2015, 17:25:06 »
"Hocam siz öğretmensiniz bu forumda ilkokul mezunu insanlar var onların paylaşımlarıyla mı araç alacaksınız yani."
Ismail abi bu söylediklerine katilmiyorum. Burda herkes birbirine yardimci olmak icin fikir alışverişinde bulunuyor.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2617 : Haziran 22, 2015, 17:30:49 »
"Hocam siz öğretmensiniz bu forumda ilkokul mezunu insanlar var onların paylaşımlarıyla mı araç alacaksınız yani."
Ismail abi bu söylediklerine katilmiyorum. Burda herkes birbirine yardimci olmak icin fikir alışverişinde bulunuyor.
yardımcı olana lafımız yok kendi aracını yardım isteyen insana fahiş fiyattan pazarlamak isteyene lafımız anlayan anladı zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2618 : Haziran 22, 2015, 17:48:23 »
Abi kim ise o hareketi yapan lafi  direk o kişiye soyleyin. Boyle genelleme yapmak yanlis.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2619 : Haziran 22, 2015, 18:09:21 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-orjinal-211125334/detay

İlanı temsili ekledim lakin Japon olarak hafif cross olsun istiyorsanız suziki de düşünülebilir dacia yerine. Satılmaz demeyin bizim mahallede 2 tane var 2 az demeyin yaris de kendi arabam harici 2 - 3 tane var dı. Birde ilan fiyatlarına aldanmayın. Bende yaris için 40.500 istiyordum  39400 e verdim fazla beklememek için.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."