0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzun zamandır markaları araştıriyorum. Son olarak Honda ve Toyotada karar kıldım. Son aracim wv golftü. Aracim bni çok uğraştırdi bakimlarini zamaninda yaptirmama rağmen.. Güvenlik sağlamlık ve fiyat ön planda olduğundan Toyota Corolla 1.33 life almayı düşünüyorum. Arac hem genis hem de gösterişli. 50 bin tl bnim icinde makul bi fiyat..Bana göre bu paraya alacağim en iyi arac.. Aractan fazla bi performans beklemiyorum..Sürekli problem çıkarmasın uzun ömürlü kullanaýim yeter bana..Arac en boş donanım olabilir.. Ama toyotolarda güvenlik donanımlari standart.. bu çok önemli bnim için
Haklı olabilirsiniz.. Ama 18 yaşından bu yana hep performansı yüksek spor arabalar kullandım ve hevesimi aldım.. Artik hiz tutkunu birisi değilim. Uzun yol dahil 120 yi geçmiyorum.. Cevremi inceleyerek seyehat ediyorum.. Yeni ford focus almayi düşünüyordum. Güncel fiyati 56 bin tl.. Bana göre Corolla focustan daha iyi.. Spor gorunumlu auris lere baktim. Oda cok guzel ama araci ileriye dönük alacagimdan ( bagaj ve genislik arti piyasada tutulmasi) corolla da karar kildim.. Hyundai Renault Pejo tarzi araclar düşünmüyorum. Wv audi mercedes bmw bana göre üst sınıf araçlar.. Su an icin corolla diyorum.. tabi arastirmaya devam ediyorum yorumlari takip ediyorum..
Arkadaşlar merbaha kasım ayında Sıfır Toyota auris 1.6 advanced manuel araba aldım (şuanda 3500 KM'de)57.000 tl'ye o zaman Golf 1.2 TSI 68.000 TL idi alamadım şimdi Golf confortline 1.2 TSİ 57.000 TL düşmüş sizce arkadaşlar Toyota auris satıp sıfır Golf 1.2 TSI confortline almak mantıklı olurmu sizce yorumlarınızı alabilirmiyim.
Peki bu 1.2 Turbo motor ne zaman piyasaya çıkacak.. Corolla ve auriste olacak mi.. Bu konudaki bilginiz nedir??
Aranıza yeni katıldım ve toyota alarak tam katılmak istiyorum dar bir bütçem var 10-12 civarı 97 1.3xl ve 93 1.6xl ancak bulunabiliyor bu fiyatlara hangisini tavsiye edersiniz. Bir alternatifim daha var 97 2.0 GLİ carina.
Kimsenin fikri yok mu acaba
Hakli olabilirsiniz.. Ama aradaki fark 11 bin tl.. 1.2 motor cikarsa 1.2 corolla alabilirim.