0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu link verdiğim araca baktın mı? Km filan model vs çok iyi görünüyor.
@Mutlu Tekir (30216) Skoda forumunda Octavia ile ilgili tek bir olumsuz yorum göremedim gerçekten kullanıcıları araçlarından çok memnunlar bir arkadaşımda vardı oda aşırı memnundu tabiri caizse tank gibi diyordu ben hiç kullanmadım ve hiç Octavia araca sahip olmadım. Sana tavsiyem kendin de iyice araştır kronik bir sorununu duymadım ama araştırmakta fayda var ve 2007 2009 arası model yıllarına ve düşük km olanlara ekonomik gücün yetiyorsa kesinlikle değerlendir kasa olarak şık bagajı devasa kasaları da çok sağlamdır. ilk verdiğin link sahibinden de olan iyi görünüyor rengi de çok hoş km düşük fiyat da uygun bu arada Octavia C sınıfı biliyorum ama C ve D arada kalmış gibi olan bir model.
Paylaştığınız octavia eski kasa o parayı vermek için balataları biraz sıyırmak gerek
96 model corollaya 20 usti verenlerin raporlu.oldugunu dusunuyorum.
Eski kasa? 2. kasasının fiyatı bu civarda, hatta en ucuzları.Corolla 2007 kasayı bu fiyatlara bulamıyorsunuz.
Mutlu bey a4 kasalı octavia paylaşmısınız vede fiyatı bu civarda diyorsunuz hadi a5 kasa olsa anlayacamda.Bu ilandaki araç zaten 2008 model değil bari anlamıyorsunuz araçtan fazla iddialı olmayın.Bu araç a4 kasa kodlu 1999-2004 yılları arasında üretildi.A5 kasa octavianın fotoğrafını paylaşıyorum.Ekleme= Ben aracı sizin paylaştığınızı zannettim siz cevap verince.Aracı zafer bey paylaşmış.
Yanlışlıkla oldu ben siz cevap verince bu adamın gözleri görmüyor galiba dedim Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2015, 01:06:29Geçenlerde 97 corollamı 13.000 liraya aldım 13.500 e satmıştım o arabanın benim gözümde ederi her zaman 14-15 liradır fazlası haram.
Octavia çok güzel araç bende beğeniyorum ama D sınıfı değil ki, testlere bakarsanız ses yalıtımı olarak çok zayıf olduğunu söylüyorlar Ama bende hayranım o araca
Haklısın Kaan sahibindendeki teknik verilerin gazabına uğradım ses yalıtımı çok basit şekilde çözülüyormuş. Ayrıca yalıTımsız hali bile benim yaristen iyidir zannımca )