0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu nasıl o zaman Enes kardeşim?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-1.6-fsi-golf-plus-triptonik-vites-154825618/detayŞehiriçi 10.6 lt diyor, çok değil mi? kronik sorunu falan var mıdır?Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2015, 01:58:13@enes bu fsi lara lpg oluyor mu bilgin var mı
Fazla yakıyor o kadar yakmasını göze alsam mazda 3 alırım Fluence 1.5 dci şirket arabaları nasıldır. Bir kere binmiştim ve konfora hayran kalmıştım
Esat bey bu durumda sizin tercihiniz hangisi olurdu. Fiyat ve performans açısından güzellik görecelidir.Hyundai İx35 1.6 Benzinli Otomatik 6 ileri Elite 135 hp 160 nm tork yakıt tüketimi şehir içi 11.6 Lt şehir dışı 7.2 Lt ortalama 8.8 LtBoş ağırlık 1560 kg 2014 model yılı 78.000 TL Skoda Yeti 1.6 TDI Diesel DSG 7 ileri Elegance 105 hp 250 nm tork yakıt tüketimi şehir içi 5.7 Lt şehir dışı 4.7 Lt ortalama 5.0 Lt ve Ecufast orijinal yazılım ile 135 hp 290 nm tork yetkili servislerde garantili uygulanabiliyor tabi o zaman yakıt biraz artı yönde değişebilir.Boş ağırlık 1445 kg2014 model yılı 76.500 TL Donanım güvenlik vs vs aynı Yeti biraz daha donanımlı gibi görünüyor.
Yanıt için teşekkürler ne yazık ki her zaman kalbimizin sesini dinlemek olmuyor bazen mantık daha ağır basıyor. Bu örnekte de mantık bence daha önemli dediğim gibi güzellik görecelidir.
@Enes Duman (27075) bugün gördüm bir tane golf plus, aslında kulllanışlı gibi duruyor ve de tipini çok sevmesem de çok da itici değil, opel merivayı andırıyor.fakat dediğim gibi yakıtı çok. mercedes 2005 civarı a150 avantgarde nasıldır?
Yanlız MPI motor LPG'ye uyumlu. Çok yaksa bile yakıt masrafı çok yüksek olmaz sanırım.A Serisini boş verin bence. Onun yerine B Serisini öneririm. Ama o da 30 bin bandına bulunamıyor ve B150-B160'ların tüketim-performans grafiği kötü.
Siz imkansızı istiyorsunuz c sınıfı olsun b sınıfı kadar az yaksın.
corolla ve aurislerde imkansız değil ama. gayet makul değerler.Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2015, 21:28:562006 sonrası kasa civic nasıldır. görünüş güzel gayet. sürüşü, konforu nasıldır bilenler var mı?
2006 sonrası çıkan civic'ler de sürüş zevki vardır, şehir içi yakıtı vasattır 10 lt'nin üzerindedir ve en kötüsü ise süspansiyon. Hayatta kullandığım en kötü süspansiyon diyebilirim hele de bir çukura düştüğünüz zaman çıkan sesin tarifi yok sanki araba yarılıyor ve o kadar sert olmasına rağmen kusursuz bir yol tutuşuna da sahip değil. Tabir-i caizse takoz... Bu arada ben size dizel C-max öneriyorum... Sürüş zevki konforu yakıtı ve kullanılabilirliği ile kusursuz bir araç...
c-max güzel araçta bu bütçede bulmak sıkıntı o aracı da tavsiyelerinizle honda da listeden silindi.otomatikleri zor bulunuyormuş pardon. manuel düşünülebilir. C-max in konforu, ses yalıtımı, trim, yol, rüzgar sesleri nasıldır peki Oğuz bey?Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2015, 23:50:33fordların genelde ses yalıtımı zayıftır derler genelde.
C-max konforu çok hoştur küçük darbeleri hissettirmez emer ve esnek bir araçtır. Ses yalıtım orta halli çokta iyi denilemez yüksek olmasından kaynaklı yandan aldığı rüzgarlarda ses yapabilir. Ben kullandığımda yol veya lastik sesi duymadım ama çokta sessiz değil ufaktan geliyor rahatsız edecek kadar değil ama sürüş zevki eşsiz 3 oda 1 salon gibi her yer açık ferah yüksektesiniz ve direksiyon vites ve pedallar ancak bu kadar uyumlu yerleştirilebilir. Yol tutuşu yüksek olmasına rağmen muazzam klasik Ford özelliği zaten. Bu arada bütçe ne kadardı ?
30bin en fazla, yaris giderse onun üstüne 3-4 koyabilirim işte. c-max o yönden güzel gözüküyor evet, dizeli de yakıt tüketimi güzel.