0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar arabam toyota yaris 2007 model 1.3 sol special bagajı küçük oldugu için degiştirmek istiyorum c sınıfı konforlu bir araba almak istiyorum sizce hangi arabayı almalıyım... Mesaj Birleştirildi: Şubat 18, 2015, 20:47:1550000 55000 tl bütce var arkadaşlar...
hocam skodanın ikinci eli yok diyorlar.Benim için önemli olan uzun yolculukta rahat konforlu olması ve bagajının büyük olması ...
saydığınız bütün özellikleri hyundai ix35 karşılıyor. sakin kullanımda çok ta ekonomik bir araçtır. burada arkadaşlar beni linç edecek ama 1,5 yıl ix35 kullanmış biri olarak size şunu söyleyeyim. bir kere kullandınız mı bir daha corollaya dönüp bakmazsınız bile. bunlar ix35 ten corollaya geçtikten sonra gördüklerim ve yaşadıklarımdan elde ettiğim şahsi fikirlerimdir. ama maalesef bütçenizi de biraz aşıyor.
Esat bey İx35 hoş bir model fakat 1.6 benzinli olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz yakıt çekiş vs vs bir arkadaşımda var çok yaktığını söylüyordu.Mesaj Birleştirildi: Şubat 26, 2015, 21:42:00Mutlu kardeşim bütçe sınırlı olunca model seçmek de haliyle sıkıntılı ve seçenek az oluyor. Ama düşüncene katılıyorum Mazda 3 çok hoş ve sorunsuz bir modeldir sanırım biliyorsundur Mazda sorunsuzluk sıralamasında ilk sıradadır. Octavia 1.6 MPI motor o kadar yakar mı bilmiyorum ama bagaj vs vs dersen isteklerini hemen hemen her açıdan karşılayabilir ve fiyat olarak da daha uygun olacaktır.
Esat bey İx35 hoş bir model fakat 1.6 benzinli olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz yakıt çekiş vs vs bir arkadaşımda var çok yaktığını söylüyordu.