0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zafer Hocam cevabınız için teşekkür ederim.İnşallah aranıza katılabilirim .Çocukluk hayalim corolla ile .Malum sitede çok değişken fiyatlar var açıkçası benzeri araçlara 45 bin civarı yazıyorlar.2011 model 50 bin civarı boyasız kaç tane araca 37 teklif ettim ama olur alamadım.Bunu da böyle bulunca kuşkulandım.Bi de direksiyonu garantiden değişmiş servisten teyit ettim adam zaten gitmeden söylemişti.Aracın km düşürülüp düşürülmediği ekspertizde Dyno testinden anlaşılır mı ?
Belki paraya sıkışmıştır o yüzden hemen gitsin diye fiyat düşürmüştür. yoksa fiyatlar fazla. bir de 1.33 lerin fiyatı daha uygun oluyor, 1.33 2013 modeller o fiyata denk gelmek mümkün.
Teşekkür ederim.Yarın yetiştirebilirsem sadece oto ekspertizi yapan firmalar var onlardan bir tanesinde kamsamlı bir teste sokacam aracı inşallah sıkıntı çıkmaz.
Teşekkür ederim.Yarın yetiştirebilirsem sadece oto ekspertizi yapan firmalar var onlardan bir tanesinde kamsamlı bir teste sokacam aracı inşallah sıkıntı çıkmaz.Mesaj Birleştirildi: Şubat 13, 2015, 22:19:44Doğrudur hocam ama kimse satacak gibi fiyat çekmiyo bence de bu aracın hakkı bu ama işte millet insanın kafasını karıştırıyor.Paraya sıkışma olayı değilde aracın üstünde 22 bin tl kredi var,onu kapatacaz önce rehinli yani araç.Ev alacağım için satacam diyor sahibi.
Ev satacağı için satması mantıklı. Fakat rehinli aracın işlemleri sıkıntılıdır. Önce siz parayı adama vereceksiniz ve aracın üstündeki rehin kalkacak, ancak ondan sonra satış için notere gidip üstünüze devralabileceksiniz. Güven gerekli bu durum için. Ben şahsen noter başında parayı verip imzaları atmıştık. Rehineli araç işi sıkıntı o açıdan. Toyotaya da kolay kolay birşey olmaz 50bin km hiçbir şey. 1.33 ler çok tutulmadığı için (yok çekmiyor falan dendiğinden) 1.6 motorların piyasası 45 bin tl iken bunların 38 bin tl civarı. Tramerden bir şey çıkmıyorsa, kaportacı araçta bir şey bulamazsa, motorcu da sağlam bir şey yok derse tamamdır, fakat o rehin kaldırmak için satıştan önce para vereceksiniz çok dikkat edin. adamın bilgilerini alın parayı vermeden önce her ihtimale karşı derim.
Bu toyota eski kasa mı yeni kasamı anlamadım. Krediliyse krediyi kapattıktan sonra adamı tuvalete bile yanlız göndermeyin derim
Evet konunun riskini biliyorum epey araştırıp görüştük adamla güven telkin etti hiç farklı bi izlenim bırakmadı inşallah sıkıntı çıkmaz.Rehin olayı hemen kalkarsa girecem alma işine ama bazıları bir gün falan sürüyormus bankadan bankaya değişiyor deniliyor. Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2015, 13:40:47Bu ayrıntıya ilk siz dikkat ettiniz valla ben bile unuttum, önceki kasa 2011 de makyajlanan kasa yani.Yeni kasaları sanırım 42 falan alınır ayni durumda olanlar.
Bende arabayı kredi borçlu birinden aldım. Eğer kredi borcunu krediyi kullandığı şubeden kapatmayıp ( veya faktoring şirketi ) başka şubeden kapatırsanır, asıl şubeyi (kredi temsilcisini) arayıp araç üzerinde ki rehini kaldırmasını söyleyeceksiniz. Ben ödeyip direk notere gittim şerh kalkmamış aradık 30 dk için de kaldırdılar. Tabi öncesin de ekspertize gideceksiniz o konu için de araç sahibiyle ayrıca konuşun söylediklerinizden farklı birşey çıkarsa ücreti kendiniz ödersiniz yada yarı yarıya öderiz diye
Bilgilendirme için teşekkürler, 2011 sonrası krediler hemen kalkiyormus sanırım. Zaten kendi çektiği subeden ödeme yapacaz.
Çok teşekkür ederim. Araştırmalarım sonucu Alacağım araç Allah nasip ederse; Toyota Corolla 1.6 Comfort Extra Benzin & LPG'li veya Toyota Corolla 1.6 Elegant Benzin & LPG'liden biri olacak. elegant daha pahalı ama gördüğüm kadarıyla comfort extra ile arasında çok da fark bulunmuyor. Sizce bu araçlardan hangisini almalıyım. Neden?elegant 2011 model otomatik vites lpgli 51000 tlye buldum bu fiyat normal mi?Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2015, 21:11:52
fiyat abartı sanki, o fiyata 2013 multidrive s bulunur neredeyse. 0 1.33 motor araç alınır. elegantta anahtarsız giriş ve çalıştırma, stop-start bulunuyor. bunlar sizin için çok da önemli değilse comfort extra alabilirsiniz.
fiyat abartı sanki, o fiyata 2013 multidrive s bulunur neredeyse.
premiumun piyasası 60000 lerde geziyor Mutlu Tekir bey
premium diye bir şey demedim ki ben. multidrive s olması için premium donanım olması gerekmiyor
Hangi seri premiumu kasdettiniz ?
Premium diye bir donanım bahsetmedim, sadece o fiyata 2013 multidrive s araç bulunabileceğini söyledim
otomobiller konusunda fazlaca bilgiye sahip değilim 2013 multidrive s modelleri derken comfort extra mı elagant mı veya başkası hangisini kasdettiniz peki ?