0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enes ecoboost da da bu sıkıntının olduğunu duydum. Özellikle focus III 2011-2012 arası benzinlileri araştırdığımda bu sonuca ulaştım. Focus ile alakalı bir kulüpte bu açıkça tartışılmaktaydı. Emin değilim ancak böyle bir durum varsa kötü bir durum. İyi araştırmak gerekiyor. Bilemiyorum. Çünkü çok sevdiğim ve genel olarak çok başarılı bir model.
Zafer abi eyvallah yeti güzel arabadır ama bi CRV veya Sportage olmaz olamaz abi
Doğrudur abi sonuçta sıfır arabayla 2007 model bir olmaz CRV ve Sportage yeti ile ayni sınıf araçlar degil. Benim demek istedigim bu
Ekleme: Honda CRV de bir crossover. Yeti, qashqai, asx, sportage, ix35 de crossover. belki crv boyut olarak biraz daha büyüktür.
Crv oluyorsa Rav4 de olabilir
Mutlu bu dediğin çok doğru işte. Aynı sınıfta da olsalar Crv farklı ve büyük bir suv... Yeni her zaman yenidir ama her yeni de bazı hatırı sayılır eskilerden daha zevkli değildir. Ben Crv'yi tek geçerim koyarım Lpg'yi bakarım uzun yıllarca rahatıma. Tip desen var donanım desen var konfor var gösteriş var sürüş zevki var eksik bir yönü yok. Tek eksiği 2,0 motor olabilir ama o da lpg ile törpülenebilir. Benim kanaatim bu. Kolay kolay arıza veren araç değiller.
Oğuz senin görüşüne de saygı duyarım zevkler ve renkler misali ben şahsen 2007 2.0 benzinli bir CRV'ye vereceğim para ile ve birde üstüne LPG için masraf yapacağıma sıfır dizel az yakan aracı kesinlikle tercih ederim.
Arkadaşlar merhaba, 2013 model 1.33 cool multidrive s aracımı uzun süre kullanmak üzere hybrid modeli ile değiştirmeyi düşünüyorum.Aracım şu an 12 bin km 'de ve yakıt tüketimi 6-6.5 lt aralığında değişmekte.Ev ile işim arası 6 km ve düz yol. yılda yaptığım km yaklaşık 20 bin km.Ayrıca eşimin kullandığı 2006 model d4d MMT aracımı da satıp garajı tek araca düşürmek istiyorum.Sizlere danışmak isteğim benzinlinin üzerine yaklaşık 10-15 bin tl vererek hybrid'e geçiş yapmak mantıklı olur mu?(LPG taktırma alternatifini düşünmüyorum)
Oğuz haklısın, CRV güzel, hele de dış tasarımı. Zevk, renk meselesi. Rav4 Multidrive S 2010 model 2.0 motor araç kiralamıştım, basması gitmesi çok zevk vermişti, MDS çok konforluydu ve performansı törpülemiyordu, duygusal belki de Toyota'lara karşı CRV de güzel. Fiyatları da güzel Rav4 de CRV de yeni model fiyatları ortada. O nedenle daha kompakt ve az yakan modellere yöneliyorum asx ve yeti gibi. Herkesin kriterlerine, aradıklarına bağlı bu sonuçta.
Sevgili toyota sahibi abilerim kardeşlerim.Tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var lütfen eksik etmeyiniz.Uzun zamandır aradığım aracı bugün buldum.2013 model 18.000 km de boyasız diyor sahibi aracı görüp 38.900 anlaşıp kapora bıraktım yarın baktıracam ama eve gelince içimi bi his kapladı fiyat konusunda sizce de biraz uygun mu acaba ?Ayrıca araçta çelik jant var bi kaç önemsiz çizik bide.
Aracın km vs vs özellikleri iyi fiyatı da bana mantıklı geldi ama piyasası nedir bilemiyorum. Hayırlı olsun.
Zafer Hocam cevabınız için teşekkür ederim.İnşallah aranıza katılabilirim .Çocukluk hayalim corolla ile .Malum sitede çok değişken fiyatlar var açıkçası benzeri araçlara 45 bin civarı yazıyorlar.2011 model 50 bin civarı boyasız kaç tane araca 37 teklif ettim ama olur alamadım.Bunu da böyle bulunca kuşkulandım.Bi de direksiyonu garantiden değişmiş servisten teyit ettim adam zaten gitmeden söylemişti.Aracın km düşürülüp düşürülmediği ekspertizde Dyno testinden anlaşılır mı ?