0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi geçen hafta 2007 model dizel 50 binde otomatik full orjinal kazasız boyasız aküsü ve lastikleri sıfır içinde sigara içilmemiş kapı içi şeffaf bantları bile duran toyota corolla donanım paketi pure... gibi bişiydi 37200 e aldık.
pure degil plus line terranin üstü sol donanimin alti.Zeki.abi bir arkadasa 2009 verso bakiyorduk.On camurlukta yarim boya var dedi.Bir arkadas.gitti bakti urfada.Araba gercekten cok temiz ve dedigi gibiydi.Servis kayitlarinda su kanalina dusmesi sonucu sol tarafinda ne varsa yuruyen degismis ti.Abi neyse hayirlisi olsun.11 bin tl lik masraf biraz fazla geldi.Manuel lpg yok ise simdiki piyasaya gore 30-32 arasi verilir gibi.
arkadaşlar linkteki arabayı almayı düşündüm ama bu arabayı yürütebilirmiyiz ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-sorunsuz-tertemiz-e32-bmw-187522730/detay
arkadaşlar elimdeki toyotayı toplamaktan bıktım. toplasam bile elimde yine 91 model toyota olacak. dedim ki benim arabayla uğraşmak yerine mühendisliği iyi yapılmış bişey mi alsam ?