0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Babam da dün Nissan Primera'yı görmüş hoşuna gitmiş 2005 model tekna paket. Ben de beğendim aracı. Önerilir mi acaba ? Araç büyük ve oturaklı görünüyor.
Araç Manyas'ta mı yoksa fotoğraf temsili mi ?
Oğuz bence Vectra yerine daha iyi bir tercih olur Primera'nın iç dizaynı çok değişiktir ön konsol çok farklı bir dizayna sahip aracın dış kasası da bence çok güzel.
İşin epey zor o zaman Bence Vectra'dan ziyade Primera daha iyi bir şeçenek ikinci elde her ikisi başa baş olsa da Primera bir tık öndedir. Fakat bu tercih her ikisi için de 1.6 benzinli motor olursa tabi ki
Bence de Primera daha iyi bir seçenek olur. Çok farklı bir araç çünkü. Özellikle tasarımını seviyorum. Hem içerden hem dışardan. Bu arada Vectra hakkında sorularınız olursa seve seve yanıtlarım. Hatta 35'e verelim? [emoji14]
2006 avensis aracımı satıp yada takasa verip eşimin de kullanabileceği sıkıntı çekmeyeceği otomatik vites bi araç düşünüyorum.Otomatik vites tavsiye edebileceğiniiz max 40000 tl olacak bi araba tavsiye eder misiniz? Konuyu araba tavsiye bölümüne yazdım ama cvp gelmeyince tekrar yazmak zorunda kaldım. Tam otomatik geriye kaydırma yapmayacak bi araç istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
Hangi sınıf istiyorsunuz, hangi tür otomatik şanzıman olsun? MTV si ne olsun?Multidrive S şanzımanlar çok konforludur, Yaris 2012 sonrası, corolla, auris 2013 sonrası bulunmaktadır. corolla auris bütçenizi aşar. Yaris 2012-2013 MDS 40bin e bulabilirsiniz. Avensis sonrası memnun olmazsınız ama.Tork konvertörlü de konforludur fakat hem performansı çok törpüler, hem de yakıtı çok artırır. Corolla, Auris 2009-2013 modellerine bakabilirsiniz. 30-45 bin arasında piyasa.Yarı otomatik denilen otomatikleştirilmiş düze vitesleri de zaten tavsiye edilmiyor. Diğer firmalara gelirsek, Astranın active select denilen 6 ileri tork konvertörlü şanzımanı bulunmakta. 2. ellerine bakabilirsiniz. Mazda 3 her zaman dikkat çekici tasarımı ve kalitesi, toyotadan daha bir sorunsuzluğu bulunmakta. Mazda 3 sedanlar da önerilebilir.Ford ve VW nin çift kavrama şanzımanları performans için birebir fakat sorunsuzluk söz konusu olunca forumlarda bolca problem mevcut. Balataların çabuk bitmesine bağlı titreme, şıngırtı, ya da elektromekanik beyin sıkıntıları çıkabiliyor.Honda da otomatiği sorunsuz firmalardan.
@Mutlu Tekir (30216) bey mtv si fazla önemli değil sedan istiyorum aslında ama auris de gözüme çarpmıyor değil yanlız tek derdim avensisdeki rahatlığı bulmak
Abi piyasa cok yuksek.11 bin tl hasaar tek kapidan degil herhalde.Servis gecmisine bakmak lazim.Yuruyeninde onemli kusuru varmi.Bu piyasaya gore 30-32 civari rahat eder gibi.Forumda otomatik boyasizini 35 civari alinmisti.Servis kaydida bazen altta onemli hasari oluyor onu soylemiyorlar.
http://sahibinden.com/189782066 @Ahmet Güve (8047) abimiz taktı galiba CC yi. Abi bizde istiyoruz:-)))))