0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese Merhaba. 2003-2009 kasa avensis alma arefesindeyim. Araç kesinlikle tüplü kullanılacağı için ve vergi sıkıntısından dolayı 2.0 düşünmüyorum. 1.6 ya da 1.8 Elegant almak istiyorum. Hem tüp uyumu hem de biraz daha güçlü olması sebebiyle 1.8 bana çok cazip geliyor. Bir tane de buldum almayı düşünüyorum ancak piyasada yok denecek kadar az olmasından dolayı acaba yedek parça(motor) konusunda sıkıntı yaşar mıyım benim en büyük tereddütüm bu. Belki motoru sorunsuzdur, yedek parçaya da gerek kalmayabilir ama temkinli olmakta da yarar var.Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler...
t25 1.8 avensisin tek dezavantajı birazcık vergisi yükseliyor birazcıkta ikinci eli daha yavaş gidiyor. yakıtı dert edilecek düzeyde değilbirazcık diyorum çünkü binmek için alıyorsanız bunları düşünmenize gerek yoko paraya türkiyede daha iyi daha sağlam daha sorunsuz daha güvenli araç yokkkk@Ahmet Güve (8047) kullanıyordu sanırım o araçtanben aklın yolu bir olduğundan şimdiden hayırlı olsun dileklerimle hoş geldiniz derim
Motor blogu, üst kapak vb birçok parcası 1.6 ile aynı.O nedenle yedek parcada sorun yok.
AŞIRI ACİL... 2010 model siyah 120 bin de lpg'siz Elegant gram boya olmayan Avensis ne kadar eder ?? Gerçekten aşırı acil arkadaşlar....
43-45 arası tahminim.
Hayırlı Günler Arkadaşlar. Sizden otomatik araç için öneri istiyorum. 2006 Model corolla 1.4 d4d hb manuel aracım var. Öğretmen eşimin okula arabayla rahat rahat gidebilmesi için aracımı tam otomatik ve mümkünse dizel bir araçla değiştirmek istiyorum. 30.000 tl yi aşmayacak otomatik şanzumanına güvenebileceğim bir araç önerinizi alabilirmiyim. yine hb bir araçla değiştireceğim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, dizel toyota almayı düşünüyorum, ilk defa dizel bir araba alacağım 2010 model ve üstü (yeni kasa hariç) hangi model yılını almalıyım? yağ yakma sorunu yaşamak istemiyorum.
Teşekkür ederim abicim...Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 10:02:55 Arkadaşlar peugeot 508 nasıl bir araçtır 1,6 thp turbo. Temiz boyasız alsak bir tane 2. el de gider mi ?
benzinli olanı bilmiyorum ama dizelleri cok az yakıyor donanımları yüksek olduğu için 2. El piyasasi var.
Ben de onu göz önünde bulundurarak vazgeçtim takastan kabul etmedim... Babam da dün Nissan Primera'yı görmüş hoşuna gitmiş 2005 model tekna paket. Ben de beğendim aracı. Önerilir mi acaba ? Araç büyük ve oturaklı görünüyor.
Kısa vadede satma gibi bir düşünceniz yoksa tercih edilebilir.
Kardeşim kesinlikle tavsiye ederim özellikle aile kullanımı için çok hoş araç uzun vadede binecekse pişman olmaz.Ama örnegin toyota 1 haftada wv 1 haftada satılırsa nissan 5 haftada satılır tek kötü yanı bu...
Primera geniş konforlu güvenli sorunsuz bir araç sadece kullanıcı yorumlarına göre 1.6 benzinli motor biraz hantal ve çok yaktığını söylüyorlar ikinci elde biraz sıkıntılıdır.