Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 617462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 9600
  • Model Yılı: '13
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #1700 : Ocak 06, 2015, 10:48:04 »
Mehmet hocam toyota avensıs hangi sıraya koyarsınız bilmem ama kesinlikle toyoata derim
Ben yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum (2013   makyajlı elegant exra)  aracı sorunsuz ve LPG ye uyumlu olsuğu için aldım.
Konfor konusunda ben bu kadarını beklemiyordum biraz süspansiyonları sert ama bu yol tutuşu iyi olsun diye yapılmış.
 aracı sürerken o kadar güven veriyor ki,  onu sürdüğün zaman anlayabilirsin rahatlığı ve konforu cok iyi , bazen şu yakıt fiyatları biraz ucuz olsada hiç arabadan inmesem diye düşünüyorum
Tek şikayetim ara hızlanmalarda eğer yüksek vitesteysen  bu sorun olabilir ama aracı yüksek devirlerde kullanıyorsan bu sorun olmaz ,  vites  geçişlerindeki aralığı yakın olduğu için bazen hangi viteste olduğunu unutuyorsun birde şu debriyajı cok yüksekte kavrıyor hala alışamadım bazen lambalarda dururken korkuyorum yine istop edecem diye ( alışamamamın nedeni ise bundan başka araç kullanıyorum ondan inip buna biniyorum derken alışılmıyor işte...)
piyasada o kadar cok ww passat vb varki ama birgün bunların hepsi heleki şu son zamanlarda çıkan turbolu benzinliler tsi heralde sorunları yüzünden ve yüksek km de tutulmaması yüzünden kullanıcı elinde kalacak veya cok düşük fiyata satılacaklar.ww tek tutulan yönü halk arasındaki konfor konusuyla ilgili söylemleridir.başkada bir üstünlüğü yok bence.
eğer uzun yıllar kullanacaksanız ve aracı sürerken güven istiyorsanız totata avensıs derim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1701 : Ocak 06, 2015, 18:52:25 »
Mehmet siz yanlis hatirlamiyirsam aylar once "Sadece Bir Ruzgar Ariyorum" konulu bir baslik acip sonrada ortadan kaybolmustunuz.Tabi sizin ugramadiginiz konunuzda forum uyesi arkadaslar birbirine girmisti.
Goruyorumki bu konunuzda da ayni sey olacak gibi duruyor.
Bu sebeple size tek onerim su olacak.
Siz iyimisimi hic toyota filan almayin...
Size soyleyebilcegim en objektif yorum su olur.
Gidin İs Sagligi ve Guvenligi Malzemeleri satan bir yerden 3-4 gunlugune Gurultu Olcum Cihazi kiralayin.kullanimi cok basit zaten.
Sonra aklinizda hangi marka ve model arac varsa hepsini test edin ve cihazdaki degerleri hem tasli asfalt hemde duz asfalt icin not edin.gurultu seviyesi kullanilan lastik ilede orantili oldugu icin en sessizi Continental diyebilirim.sonrasinda ise butcenize gore kiyaslama yapin.
Bazen gonlunuzun istedigini almaya butcede yetmiyor malesef.
Bu sekilde madem sessizlik bu kadar onemli sizi daha dogru bir karar almaniza sebep olur.
Japon araclari Toyota-Subaru-Honda-Suzuki alman araclari kadar yol sesi yalitiminda basarili degildir.
Ancak bunu Ziebartta komple alt takim-davlumbazlara yalitim malzemesi kaplanarak arac icin fark edilir bir sekilde azaltiyor.Arkadasimin 2014 Honda Crv'sinr yapildi ben sahit oldum yani.
Toyota almayin derken bunlari kastettim.Sizi uzebilir.
Yeni alacaginiz arac simdiden hayirli olsun...

abi haklısın ama şöyle bir surum var db ölçümleri araç içi sessizlik için yeterli değil. neden derseniz avrupa kaynaklı bazı ölçümlerde passat ile mercedes in üst sınıf modellerinin db biriminden yol sesi aynı çıkıyordu. ama rezonans vs durumu farklı olduğu için bu ölçüm yanıltıcı oluyormuş.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1702 : Ocak 06, 2015, 19:08:12 »

Google a Samsung SM5 yazınca fikirlerim değişmişti benim :)
ya bunlar nasıl insan telefondan televizyona kepçe dozer kamyon buzdolabı çamaşır makinası şimdide araba yapmışlar
valla helal olsun bu adamlara 50 sene önce 1 tabur asker göndermişiz o durumdan kurtulup suan dünyaya teknoloji satıyorlar.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1703 : Ocak 06, 2015, 19:37:52 »
ya bunlar nasıl insan telefondan televizyona kepçe dozer kamyon buzdolabı çamaşır makinası şimdide araba yapmışlar
valla helal olsun bu adamlara 50 sene önce 1 tabur asker göndermişiz o durumdan kurtulup suan dünyaya teknoloji satıyorlar.
Tipik uzakdoğulu insanı. Çok çalışkanlar. Ve bunun meyvesini yiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1704 : Ocak 06, 2015, 19:39:24 »
aynen adamların kafası çalısıyor işte, zaten kafası çalışmayan adam fiziksel de çalışmaz

samsung 18" demeden lcd satmıyoruz der cıkar firmalar:)
lastik alamazsın arabaya boşver alma
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1705 : Ocak 06, 2015, 19:39:54 »
Fehmi bey polemiği başlatan sizsiniz yazınızı bir daha gözden geçiriniz bu forum için bizim demişsiniz forum sizin olduğu kadar bizimde forumumuz  kaldı ki kimsenin böyle bir şey söylemeye hakkının olmadığını düşünüyorum sizden yaklaşık 2 sene öncesinde üye olmuşum 10 yıldan fazladır Toyota kullanıcısıyım benim Skoda bayisi olduğumu söylüyorsunuz kusura bakmayın da Yeti ile buzdolabı taşıma işine bile girmişsiniz evet Yeti ile buzdolabı da iyi taşınır çünkü arka koltuklarını saniyeler içinde tamamen sökebilir aracı kapalı kasa kamyonet yapabilirsiniz ben kendi mantığımla arkadaşı sıfır araca yönlendirdim örnek verdim ve bir çok farklı model sıfır model alınabilir dedim kaldı ki herkesin dilediği aracı alması ve kullanması kendi iradesidir ben size Avensisiniz varda arkadaşa satmak istiyormusunuz diye soruyormuyum veya siz Toyota bayisimisiniz diye soruyormuyum marka fanatikliği yapmaya gerek yok burada herkes kendi fikrini söyler geçer neden benim Skoda dememe takıldınız ki neden benim yorumumdan alıntı yapma ihtiyacı hissettiniz ki veya ne gerek vardı Skoda'ya bu derece kızmanızın özel bir sebebimi vardır. Yeti'de 1.4 TSI 1.2 TSI benzinli motor seçeneği vardır dizel olarak yalnızca 1.6 TDI ve 2.0 TDI 4X4  vardır. Size de iyi akşamlar.

-Bizim forum demişim sahiplenmişim ne güzel.. Benim olduğu kadar sizin de forumunuzdur tabi ki..burda sizi dışlamak için yazılmış bişey yok, anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz...

-burası toyota forumu, insanların ağırlıklı toyotayı savunmaları normal..kaldı ki ben toyotayı savunmuyorum veya skodayı yermiyorum. Her konunun altına skoda yazmanız dikkatimi çekti, bunu belirttim.. MMT nasıl kullanılmalı konusunun altında dsg şanzımanın mükemmelliğine ilişkin iletiler yazıyorsunuz.. En iyi SUV sizce hangisidir konusunun altına Yeti'yi SUV sınıfında gördüğünüze dair sayfalarca yazıyorsunuz,tartışıyorsunuz vs vs.. kasttettiğim budur...

Lütfen yazılanların arasında iğneleme, açık bulma, laf sokma gibi art niyetli şeyler aramayın..Amacım latife yapmaktı konu fazlası ile uzadı..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1706 : Ocak 07, 2015, 17:29:48 »
-Bizim forum demişim sahiplenmişim ne güzel.. Benim olduğu kadar sizin de forumunuzdur tabi ki..burda sizi dışlamak için yazılmış bişey yok, anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz...

-burası toyota forumu, insanların ağırlıklı toyotayı savunmaları normal..kaldı ki ben toyotayı savunmuyorum veya skodayı yermiyorum. Her konunun altına skoda yazmanız dikkatimi çekti, bunu belirttim.. MMT nasıl kullanılmalı konusunun altında dsg şanzımanın mükemmelliğine ilişkin iletiler yazıyorsunuz.. En iyi SUV sizce hangisidir konusunun altına Yeti'yi SUV sınıfında gördüğünüze dair sayfalarca yazıyorsunuz,tartışıyorsunuz vs vs.. kasttettiğim budur...

Lütfen yazılanların arasında iğneleme, açık bulma, laf sokma gibi art niyetli şeyler aramayın..Amacım latife yapmaktı konu fazlası ile uzadı..

Fehmi bey gerçekten sizi anlamak çok zor sizin eleştirdiğiniz ve hoşunuza gitmeyen MMT nasıl kullanılmalı konusundaki yorumlarım aşağıdadır. Bu mesajlarda ben bu forumda yazılmaması gereken ve ya bana garip bir şey bulamadım. Sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamak gerçekten çok zor. Toyota kullanıcısı Murat arkadaşımız benim MMT konusunda yaptığım yorumlara teşekkür etmiş fakat nedense size bu bilgilendirme ve tecrübe yazılarım garip gelmiş sanırım size göre bu durumda MMT şanzıman sistemi DSG'den daha iyi performanslı ve konforlu oluyor. Tabi ki eleştiri ve tartışma saygı ve sevgi çerçevesinde olmalı bu gayet doğaldır. Fakat eleştiri eğer dozunu aşarsa bu hoş olmaz. Amacınızın latife yapmak olduğunu söylüyorsunuz fakat yine benim bazı konularda yazdığım yorumlara atıfta bulunuyorsunuz. Bu durumda nasıl bir algı oluşturmasını bekliyorsunuz benim anlamak istediğimi anlamak ister gibi bir durum yok yanıtlarınızdan gayet açık anlaşılıyor. Latife yaptıysanız ve bende bunu yanlış veya ciddi anlamışsam özür diler geçerdiniz.

İLK MESAJIM:
Bende ilk kez MMT şanzımanın bir diğer versiyonu DSG kullanıyorum maalesef otomatik vitesler ile ilgili bilgim yok denecek kadar az sanırım aralarındaki tek fark DSG nin çift kavrama oluşu bundan dolayı da çok keyifli konforlu vites değişimleri ve vites değişim performansı var ben duruşlarda veya çok uzun olmayan beklemelerde N konumuna almıyorum. Frene bastığımda kavramalar zaten ayrılmış oluyor ve bunu devir saatinden 800 rpm rolanti devirine düşmesinden anlayabiliyoruz. Ayağımı frenden hafif kaldırdığımda hiç gaz vermeden devir 1000 rpm yükseliyor kavrama başlıyor ve araç hareketleniyor.

İKİNCİ MESAJIM: Tabi arada sorulan sorulara ve başka yorumlara istinaden
DSG nin farkı çift kavrama olması R-1-3-5 vitesler bir kavrama üzerinde 2-4-6 diğer kavrama üzerinde siz 2'ci viteste iken 3'cü vites diğer mil üzerinde hazırda bekletiliyor ve uygun devirde sadece kavrama gerçekleşiyor sarsıntısız ve konforlu bir vites değişimi oluyor aracın vites değiştirdiğini ekrana bakmazsanız kesinlikle anlayamıyorsunuz. Bu konforun yanı sıra manuel vites değerlerinde yakıt tüketimine ulaşabiliyor benim aracım DSG7 kuru kavrama ve 1300-1500 devirde vites değiştiriyor tabi yol durumu ve şartlara göre bazen güç ve rampalarda ivme kazanmak istediğinizde 3500-4000 devire kadar vitesi değiştirmiyor. Kick down yaptığınızda ve tekrar gaza yüklendiğinizde ani ve çok seri bir şekilde 3 vites birden düşebiliyor. DSG müthiş konforlu performanslı ve ekonomik bir şanzıman şu an için çok memnunum.
İletiyi düzenle
Moderatöre rapor et     5.46.170.89

Murat Koyuncuoğlu (32320)
Bu mesaj için, 1 üye teşekkür etti!

Alıntı yapılan: zafer kesenler (15220) - Ocak 01, 2015, 18:16:37
DSG nin farkı çift kavrama olması R-1-3-5 vitesler bir kavrama üzerinde 2-4-6 diğer kavrama üzerinde siz 2'ci viteste iken 3'cü vites diğer mil üzerinde hazırda bekletiliyor ve uygun devirde sadece kavrama gerçekleşiyor sarsıntısız ve konforlu bir vites değişimi oluyor aracın vites değiştirdiğini ekrana bakmazsanız kesinlikle anlayamıyorsunuz. Bu konforun yanı sıra manuel vites değerlerinde yakıt tüketimine ulaşabiliyor benim aracım DSG7 kuru kavrama ve 1300-1500 devirde vites değiştiriyor tabi yol durumu ve şartlara göre bazen güç ve rampalarda ivme kazanmak istediğinizde 3500-4000 devire kadar vitesi değiştirmiyor. Kick down yaptığınızda ve tekrar gaza yüklendiğinizde ani ve çok seri bir şekilde 3 vites birden düşebiliyor. DSG müthiş konforlu performanslı ve ekonomik bir şanzıman şu an için çok memnunum.

Bilgi için teşekkürler. Çift kavrama sanırım Dizel Toyota'da bir süre daha olmayacak. Ben alıştım sarsıntılı vites geçişine, çok rahatsız olmuyorum ama yakıt ekonomisi son derece önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1707 : Ocak 07, 2015, 19:54:58 »
Fehmi bey gerçekten sizi anlamak çok zor sizin eleştirdiğiniz ve hoşunuza gitmeyen MMT nasıl kullanılmalı konusundaki yorumlarım aşağıdadır. Bu mesajlarda ben bu forumda yazılmaması gereken ve ya bana garip bir şey bulamadım. Sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamak gerçekten çok zor. Toyota kullanıcısı Murat arkadaşımız benim MMT konusunda yaptığım yorumlara teşekkür etmiş fakat nedense size bu bilgilendirme ve tecrübe yazılarım garip gelmiş sanırım size göre bu durumda MMT şanzıman sistemi DSG'den daha iyi performanslı ve konforlu oluyor. Tabi ki eleştiri ve tartışma saygı ve sevgi çerçevesinde olmalı bu gayet doğaldır. Fakat eleştiri eğer dozunu aşarsa bu hoş olmaz. Amacınızın latife yapmak olduğunu söylüyorsunuz fakat yine benim bazı konularda yazdığım yorumlara atıfta bulunuyorsunuz. Bu durumda nasıl bir algı oluşturmasını bekliyorsunuz benim anlamak istediğimi anlamak ister gibi bir durum yok yanıtlarınızdan gayet açık anlaşılıyor. Latife yaptıysanız ve bende bunu yanlış veya ciddi anlamışsam özür diler geçerdiniz.

İLK MESAJIM:
Bende ilk kez MMT şanzımanın bir diğer versiyonu DSG kullanıyorum maalesef otomatik vitesler ile ilgili bilgim yok denecek kadar az sanırım aralarındaki tek fark DSG nin çift kavrama oluşu bundan dolayı da çok keyifli konforlu vites değişimleri ve vites değişim performansı var ben duruşlarda veya çok uzun olmayan beklemelerde N konumuna almıyorum. Frene bastığımda kavramalar zaten ayrılmış oluyor ve bunu devir saatinden 800 rpm rolanti devirine düşmesinden anlayabiliyoruz. Ayağımı frenden hafif kaldırdığımda hiç gaz vermeden devir 1000 rpm yükseliyor kavrama başlıyor ve araç hareketleniyor.

İKİNCİ MESAJIM: Tabi arada sorulan sorulara ve başka yorumlara istinaden
İletiyi düzenle
Moderatöre rapor et     5.46.170.89

Murat Koyuncuoğlu (32320)
Bu mesaj için, 1 üye teşekkür etti!

Alıntı yapılan: zafer kesenler (15220) - Ocak 01, 2015, 18:16:37

Bilgi için teşekkürler. Çift kavrama sanırım Dizel Toyota'da bir süre daha olmayacak. Ben alıştım sarsıntılı vites geçişine, çok rahatsız olmuyorum ama yakıt ekonomisi son derece önemli.

Selametle...
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1708 : Ocak 07, 2015, 19:58:32 »
@Fehmi Şahin (22771) bey, uzun iletilere alıntı yapmadan cevap verirsek daha iyi olur, sayfalar gereğinden fazla şişmekte.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '09
« Yanıtla #1709 : Ocak 11, 2015, 00:11:03 »
Arkadaşlar merhabalar,
2009 124 hp comfort corollam var. 3 yıldır kullanıyorum. 6. vitesin olmayışı uzun yolda canımı sıkıyor. Araba çok bağırıyor yüksek devirlerde, hatta bi arkadaşın otomatik honda civiği var bu ne dedi zoruma gitti. 100 den sonra araba patlayacakmış gibi bağırıyor :)
Sizce satıp 2010-2011 132 hp olan makyajlı kasadan almak mantıklı bir değişim olur mu?
Makyajlı kasanın öne çıkan farkı var mıdır benim arabama göre?
Yani masraf yapmaya değer mi?
Teşekkürlerimi sunuyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 136000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1710 : Ocak 11, 2015, 00:26:43 »
bence alınır daha genç ve daha kondisyonlu arabanız olur benim anlamadığım 4 ileri olması toyota nasıl yapmıs böle bişi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1711 : Ocak 11, 2015, 00:29:35 »
Anladığım kadarıyla aracınız otomatik.
4 ileri tork konvertörlü otomatik araçlar, 5 ileri manuelden daha az devir çeviriyorlar.
Sizin değiştirecek olduğunuz makyajlı manuel 6 ileriden çok farklı birşey beklemeyin.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1712 : Ocak 11, 2015, 00:30:07 »
Civic otomatik 5 ileri ve 3000 devirde araç 150 km /h görüyor. Benim araç 100 km/h bu çok can sıkıcı. Sonra sanki gırtlaklamış gibi bağırıyor :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 00:31:08
Benim araç otomatik değil yanlış anlaşılmasın manuel, örnek olarak yazmıştım.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 00:32:28
Yanlışlıkla 5 yazmışım iletiyi düzelttim kusura bakmayın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1713 : Ocak 11, 2015, 00:36:49 »
Hem model hem donanım yükseltmiş olursunuz.Hem 6 ileri hem 132 bg farkı olur. Hem makyajlılar biraz daha yakışıklı sanki. Toyotadan devam diyorsanız memnunsunuz demektir. Bu noktadan sonra yapacağınız önce güzel temiz bir araba bulmak. Kendi arabanızı illaki satarsınız ama aradığınız gibi temiz bir araba bulmak konusunda sıkıntı yaşayıp arabasız kalmamak için önce araba bulun sonra kendinizinkini satın
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1714 : Ocak 11, 2015, 00:39:46 »
Aynen öyle temiz araç bulmak oldukça sıkıntılı.
Makyajlı kasanın ses yalıtımı nasıl? Bilginiz var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 136000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1715 : Ocak 11, 2015, 00:59:42 »
sahsen ben 2010 makyajsız kasadada asırı derecede rahatsız edici bir yol sesi yok. makyajlı kasa bizim bir arkadasta var dı 132 beygirde civic vtec bağlanıncaya kadar sahsen kendim kafa tuttum direksiyonda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 450
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1716 : Ocak 11, 2015, 01:26:08 »
bence makyajlı kasayla motor sesinicok cok aza indirgemişler bende de 2008 auris vardı simdi 2010 makyajlı corolla var arada motor olarak cok fark var makyajlı corolla sürüs olarak daha güzel farklılıklar olarak ise katlanır aynalar var far yıkamalar var bluetooth bağlantı var direksiyon daha güzel ama alacaksınız gücünüz yeterse elegant alın o olmassa comfort extra alın derim
2015 1.6 advanced inci beyazı corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1717 : Ocak 11, 2015, 03:11:47 »
Makyajlı Corolla lar 132 beygir değil ki aynı makyajsız gibi124 beygirdir. Yeni Corollalar 132 beygir.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1718 : Ocak 11, 2015, 03:15:43 »
Makyajlı Corolla lar 132 beygir değil ki aynı makyajsız gibi124 beygirdir. Yeni Corollalar 132 beygir.
Yukarıda bu hataya yine düştüm. Makyajda corollada şanzıman değişip 6 leri oldu sadece
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1719 : Ocak 11, 2015, 14:07:54 »
Makyajlı Akaşa 124 bg. Ama Comfort paket almayın derim. Comfort  extra alın alacaksınız  sadece kasa tipi değişmiş  olacak. Biz 2009 Eleganti  satıp 2011 Comfort extra aldık ama Eleganti  arıyor insan özellik olarak.