0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis'in fiyatı model ve km göre aşırı yüksek. Diğer iki seçenekte bana göre mantıklı değil bahsedilen fiyatlara veya üstüne biraz daha konur dizel ve bir çok model sıfır alınabilir. Örnek verecek olursam kullanıcılarının çok memnun olduğu benim de çok beğendiğim bir model Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDI Elegance 56.000 tl ve bu aracı pazarlıkla 53.000 civarında alabilirsiniz.
Arkadaşlar fiestam vardı sattım.Sıra d segmenti araba almaya geldi!!!!!........Ammaaaa aylardır düşündüğüm Avensisin fiyatlarına bakıyorum tavan yapmış durumda 2010-2011 beyaz...Zaten 2.el piyasası zayıf olan bir arabayı yüksek fiyattan almakta koyacak gibi bide busene 2 alt kasa olacak.Ama bir yanımda bul nbi avensis bak keyfine diyo.Şimdi asıl soruya geldi.Açıkcası ben konfor arıyorum böyle ses mes gelmesin yolsesini kastediyorum sülün gibi yayılsın gitsin yolda istiyorum Önümde 3 aday var.Sizce hangisi mantıklı.1.AUDİ A4(B7 KASA) 2006 1.6 60.000 KİLOMETREDE FİYAT :450002.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-27.000-de-garaj-arabasi-passat-1.6-trendline-154187090/detay3.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-model-avensis-elegant-extra-full-paket-hatasiz-lpg-li-195549421/detayaVENSİSLERİN alt kasaları niçin bu kadar pahalı oldu biranda satılırmı bunlar bu fiyata gidermi yani...TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
Zafer bey sizin skoda bayisi olduğunuzdan şüpheleniyorum Allah muhafaza buzdolabı önerisi için bizim foruma konu açsak, "hangi marka aldığınız önemli değil, önemli olan hangi araçla taşıdığınız..buzdolabını skoda yeti 1.4 TDI comfort kadar güzeli taşıyanı görmedim" yazacaksınız nerdeyse.. Alınmayın lütfen ama her konunun altında skoda skoda skoda..Audi muhakkak ki bu araçlardan bir tık öndedir ancak bu verdiğiniz araçlarda model yılı bakımından ciddi fark var.. Bu 3 seçeneğin arasında avensis bence öne çıkıyor ancak fiyat sizin de dediğiniz gibi pahalı.. Bence farklı avensislere yönelin.. Murat beye de kesinlikle katılıyorum; lpg'li kullanacaksanız( ki kullanacaksanız avensis bu 3 secenek arasında tek lpg takılabilen araç) lpg siz araç alıp kendiniz taktırın..
Evet kardeşim Skoda bayisiyim ayrıca size ne oluyor onu anlamadım ki bir problem mi var ben kendi fikrimi beyan ediyorum benim Skoda almam veya kullanmam ile ne alakası var yazdığım yoruma dikkat ederseniz bir çok model alınabilir demişim ve örnek olarak Rapid gelmiş sizce de mantıklı değil mi 2011 60000 km bir araca göre aynı fiyata hangisini alınır ayrıca Yeti'de 1.4 dizel motor seçeneği yoktur.
Sizinle polemiğe girmeyeceğim..Sadece görüşümü söyledim, hala bana yeti de 1.4 motor yok, yalan mı ama rapid mantıklı değil mi diye yazıyorsunuz.. iyi akşamlar..
bu ara listenize latitude de ekleyin derim hakkında çok bi bilgi sahibi eğilim ama dizel oluşu ,donanımı ve kozmetik olarak güzel gibi
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlıklı bir yıl dilerim.Babamda 98 efsane var satıp 2011 model civarı corolla yada auris bakıyoruz(dizel)Bu model yılında yağ yakma sorunu olduğunu biliyorum.Temiz bir araba bulmuş fakat yıl olarak tam da 2011 e denk geldi. Burası doğru yerimi sormak için bilmiyorum ama sizce başka yıl mı bakalım ne dersiniz?Araç toyota çavdarlı bursa bayisinde satılık.
Bakınız, Mehmet Keskin bey, araçları denemenizi test etmenizi tavsiye ederim. Bayide yada birinde araca binip oturmak şu bu var mı demek birazcık eksik kalıyor. Önerilere ve düşüncenize bakılacak olursa D segmenti istiyorsunuz. Bu araçlar kişiden kişiye değişir. Ben Passattan ses almam yada Avensisten almam. Mercedesten ses alıp aracını satanlar var (C serisi bu) Bakınız Volvo var gerçekten çok iyi ,kullanıcılarıda beğeniyor. Superb bence Passattan daha iyi,ama bence. Fikir alma konusundada Volvo derim ben.