0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2013 model corolla 1.4d 4d advance aracımı satıp 2013 avensis elegance extra almayı düşünüyorum fakat hiç manuel vites kullanmadım gözümü Korkutuyor ayrıca sizin değerli fikirleriniz nelerdir bu konuda
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlıklı bir yıl dilerim.Babamda 98 efsane var satıp 2011 model civarı corolla yada auris bakıyoruz(dizel)Bu model yılında yağ yakma sorunu olduğunu biliyorum.Temiz bir araba bulmuş fakat yıl olarak tam da 2011 e denk geldi. Burası doğru yerimi sormak için bilmiyorum ama sizce başka yıl mı bakalım ne dersiniz?Araç toyota çavdarlı bursa bayisinde satılık.
Evet burası doğru konu. Bahsettiğiniz model yılında yağ yakma sorunu var. Ama makyajsız kasada böyle bir sıkıntı yok.
Teşekkürler evet malesef makyajlı.Sizce ne yapmalıyım. 2010 yada altı modellere mi bakmalıyım?Araç bu
@Serhat Çelik (29241) Manuele geçmek sizi zorlayabilir ama bir müddet sonra alışırsınız. Bütçeniz elveriyorsa yine otomatikten devam edin bence.
AMA 2006 olması düşündürüyor bide 102 beygir olmasıMesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 20:44:31tabi bide darr olması arkasının
Hep söyleniyor ennnn çok takıldığım da bu'' japon arabaları ses yaparr''Al alman ses mes duymazsın diye Avensis kullnanlarada bakıyorum bu konuda ses verende var çok sessiz diyende var motor sesi demiyorum yanlış anlaşılmasın yol sesini kastediyorum