0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jantlar yakışmış kazasız belasız kullanın. daha önce kullandığım corollamda 215- 40-17 lastik ve 35mm lik spor helezon vardı. şimdi yaris kullanıyorum ilk aldığımda araba resmen belediye otobüsü hissi veriyordu hemen 40mm yay aldım araba biraz sertleşti çelik jant var ama 16" ile değiştirmek istiyorum hatta sizinle aynı ebatta lastik düşünüyorum, tek aklıma takılan çamurluklara sürter mi? yoksa yaris virajlarda çok yatıyor kango gibi bence alışırsınız değiştirmeyin. ha Alper lastiğin kalitesinden bahsetmiş o konuda bilgim yok. daha önceki aracımda marshall lastik kullandım kumho ile aynı fabrikanın ürünü imiş, herhangi bir sıkıntı yoktu. eğer yol tutuş ve ıslak zemin performansı iyi değilse değiştirmeye çalışın. ancak bahsettiğiniz konfor lastikleri değiştirmekle artmaz.
Aracıma yay almadım çünkü süspansiyonu sertleştirecegini biliyorum.Gerek de yok zaten 2kisi oturunca arabaya zaten iki üç cm çöküyor.205 yanak da zaten yol tutuşu harika oluyor.Ama işte konfor...
Çok güzel olmuş şa-şak şa-şak-şak Çok beğendim cidden, feci güzel bir hava gelmiş arabaya.
Çok teşekkürler beğendiyseniz lastikleri size satabilirim
lastikler ne kadara mal oldu?
yaa aldırcaksınız banada bi yariiiiiis yani hee çok hoş olmuş güle güle kullanın
Teşekkür ederim ama acele etmeyin bence bir ay sonra yaris"in yeni kasası geliyor o çok daha güzel
Degiştirme şansım baya bi zarara girersem var sanırım ama yerine aynı ebatta ne alıcam o konuda tecrübesizim.Michelin yumuşak konforlu on numara lastik ama tanesi 300lira civarı.Federal ve kumho var bu ebatlarda uygun fiyatlı ama onların da sertlik ve konfor olayı nasıldır bilmiyorum:-(
Turhan bey lastilkte hem konfor hem performans olmaz hiç bir lastik üreticisi bunu sunamaz.O 45mm yanakla siz hem çok lastik yararsınız hemde çok jant eğersiniz çukurlara dikkat edin.Eğer lastiği değiştirmek isterseniz performans lastiğinde hem kaliteli hem ucuz derseniz ''hankook'' u tavsiye ederim ADAC IN testleri mevcuttur.Değişirseniz bari yanağı 55mm yapın hiç olmazsa saygılar.