0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekim ayı için hazırladığımız servis kampanyası başladı.Kıştan önce, Toyota kışa hazırlık günleri!Kış servis kampanyası 1-31 Ekim tarihleri arasında... Ücretsiz check-up Mekanik parça ve işçiliklerde %15'e varan indirim Navigasyon cihazlarında %15 indirim Hediye Toyota Orjinal Motor Yağı Aksesuar setleri, lastik ve akülerde özel fırsatlar Axess'e özel 8 taksit 2009 model ve sonrası tüm Toyotalara ücretsiz check-up* ve kontroldeki tüm parça ve işçiliklerde %15 indirim 2008 model ve öncesi tüm Toyotalara ücretsiz check-up*, tüm mekanik parça ve işçiliklerde %15 indirim 1 litre hediye Toyota Orijinal Motor Yağı (yağ değişimlerinde ve periyodik bakımlarda) Aksesuar setlerinde %15'e varan indirim Bridgstone, Lassa, Mchelin, Goodyear veya Pirelli lastik alımlarında cazip fırsatlar KDV dahil 250 TL'yi geçen mekanik servis harcamalarına Axess'e özel peşin fiyatına 8 taksit imkanıhttp://www.toyota.com.tr/turkey-local/kampanyalar/kis-bakim-2011.aspx
gene cok almısşar kardeş..15 tl yag filtresi var hava filtren değişmemiştir 100 tl ye yakın işçilik var bunlar varya az değill...
Aldım motor yağını mobil1 0w-40 new life gittim. Geri kalan işçilik ve parça 10.000 bakımında 135 TL tuttu. Sıvı malzeme fiyatına 10 TL yazmışlar. Aracın silecek suyunda bildiğin su var. İnsan bari cam sıvısı koyarda ona yazar 10 tl. Tulumba suyuna 10 tl almakta ne oluyor ya : ))))
ben Temmuz ayında gitmiştim ücretsiz CHECK-UP'a hiç bişey bulamadılar polen flitresinin orjinal olmadığını değişmesi gerektiğini söylediler bende klimamın iyi soğuttuğunu gerek olmadığını söyledim. Arabamda leş gibi kirliydi Para alamadıklarından olsa gerek bi su bile tutmadılar