0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok işte öle birşey degilmiş.nasıl şizofrenik insanlarsa bunlar sadece sana açık arttırmaya çıkarıyolar.yani türkiyede türkiye şartlarında ederi neyse o fiyatı sölüyorlarmış anlatabildimmi demek istedigimi :Dgüzel memleketim benim yaaa.. Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2014, 00:54:34eyvallah kardeşim.yaşı geregi küçük çaplı birtakım masrafları var okadar çok şükür.kıyamıyorum zaten elim gitmiyor satmayada.valla şuanlık sadece merakımdan sordum ama eger 3ün 1i derler yaa onu göreceksek o merakıda boşveririz yani
abi lpgden yırtıyorum bak dedigin gibi abi tamamen cahilce hiç bilgim olmadan bir yorum yapacam.t27 avensis alsam 50bin tl şuanki degeri 2.elde bu degeri geçermiyim sence.işin garip yanı şöle bir olay okudum biraz önce.önce arabayı gümrüge getiriyormussun hediye ediyormussun.arkasından senin olan bu aracı açık arttırmaya çıkarıyorlarmış ve ordan alıyormussun gene aracı.bu dogrumu acaba yaa?
okudukça gülüyorum şuan bilgileri.paylaşmam yanlış degilse burda paylaşmak istedim.türk aklı işte hertürlü çözüm buluyor insanlar.adamın bire bir anlattıgını kopyalıyorum şuan Şöyle bir yöntem deniyoruz.. Eğer vaktiniz varsa , yurt dışına çıkmanızda bir problem Yoksa ve yapacağınız masraflarda sizi üzmeyecekse yurtdışındaki güvenilir dostumuzun yanına Almanya'ya uçuyoruz..Audi'yi bu arkadaşın üzerine yada kendi üzerimize satın alıyoruz..Gerekli bakımlarını orada yaptırıp yaptırmamak size kalmış.. Bu aracı TR'de 6 aydan fazla kullanamayacağımızı herkes biliyordur sanırım..(eskiden bu süre 1 yıldı tadından yenmiyordu ama malesef şimdi 6 ay ). Ve işte işin en can alıcı noktası , bir 4000 euro daha veriyorsunuz ve 2. bir araç daha alıyorsunuz marka model zevkinize kalmış.. 6 ayda bir giriş çıkış yapıp araçları değiştiriyorsunuz..Rahat bir işi yurtdışında tanıdığı olan için harika bir sistem.. 2 araca ortalama masraflar dahil 25000-26000 civarında para veriyorsunuz ortalama kazancınız TR'de ki aracı da ortalama 40000 dersek 15000-16000 TL gibi hiçte azımsanmayacak harika bir kar elde ediyorsunuz.. Püf noktaları; 1 - Tanıdığınız Bulgasitan'da yada Yunanistanda olursa harika olur dışarı kara yolu ile çıkar bırakır dönersiniz en fazla 1 gününüz gider.. 2 - İsterseniz karşı taraf ile anlaşır 1 aracın fiyatını da yada 1 aracın yarı fiyatını ona ödetebilirsiniz bu şekilde maliyeti çok aşağıya çekersiniz.. 3 - Yine isterseniz yurt dışında aracınızı şahıslara yada şirketlere kiralayabilirsiniz buda maliyeti düşürmek için bir diğer alternatif.. Zahmetli , basit ve çok karlı..Ben bir adet Audi A3 ve 1 adet 3.20 Cabrio'ya biniyorum yazın cabrio kışın A3..
aytaç abi okadar yüksek bee abim yaaa..nedir tamamen tahminin gerçekten.varsa aklında birşeyler.sonuçta hiçbirimiz tam bilgiye sahip degiliz sanırım.tamamen tahmin işte.
Ogün az önce konu açtım bir bak istersen zor değilmiş bu işler
Bilmedigimden soruyorum, 2. elde ÖTV varmı?
Gumruk birligine dahil olan ulkelerden alinan araclarda sadece 10% olan ithalat vergisinden muaf olur diger otv ve kdv odenir. 99'dan sonraki kanun degisikligiyle tum acik kapilar kapandi. Malum zamaninda bu isler cok suistimal edildi. Milli futbolcumuz Tanju colak bile ceza aldi bu islerden. Yurtdisindan arac getirme isi kagit uzerinde cok avantajli gibi gorunsede Devletin getirme politikasi oldugu icin size elli dereden su getireceklerdir. 100binlik bir aracta isiniz yolunda giderse bile en fazla 2-3bin daha ucuza getirebilirsiniz.
proton ne ola ki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-kadett-spor-cabriolet-akili-araba-156073058/detayaraba akıllıda sahibi açıklamayı okuyun moraliniz düzelsin...
Atomun çekirdeğinde bulunan pozitif yüklü tanecik şaka bi yana bu araçlar gariban için broadway veya tofaştan daha ideal. Bi hocam spring satıp bundan aldığında ben de baya şaşırmıştım ama ben bunlara çakma ae 101 diyorum biraz andırıyolar efsaneyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-son-fiyat-sunrooflu-makyajli-corolla-sol-hb-164227286/detaymakyajlı kasa+manuel+hb+sunroof muhteşem dörtlü
iyiymiş yaaa
ben bunu aslında forumda e12 hb arayan bi arkadaş vardı onun konusuna yazacaktım da bulamadım sen de vardın o konuda istersen o konuya aktar
tamamdır mantıklı