Gönderen Konu: Sahibinden.com'dan inciler  (Okunma sayısı 676167 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Sahibinden.com'dan inciler
« Yanıtla #900 : Haziran 19, 2014, 00:57:39 »
yok işte öle birşey degilmiş.nasıl şizofrenik insanlarsa bunlar sadece sana açık arttırmaya çıkarıyolar.yani türkiyede türkiye şartlarında ederi neyse o fiyatı sölüyorlarmış anlatabildimmi demek istedigimi :Dgüzel memleketim benim yaaa.. :D

Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2014, 00:54:34
eyvallah kardeşim.yaşı geregi küçük çaplı birtakım masrafları var okadar çok şükür.kıyamıyorum zaten elim gitmiyor satmayada.valla şuanlık sadece merakımdan sordum ama eger 3ün 1i derler yaa onu göreceksek o merakıda boşveririz yani :D
valla bizim memlekete  herşey olur :D inşallah daha kolay ve ucuz yollu olurda bizde görürüz burda konunu abi resimlerle beraber :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #900 : Haziran 19, 2014, 00:57:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #901 : Haziran 19, 2014, 01:01:07 »
okudukça gülüyorum şuan bilgileri.paylaşmam yanlış degilse burda paylaşmak istedim.türk aklı işte hertürlü çözüm buluyor insanlar.adamın bire bir anlattıgını kopyalıyorum şuan  :D

Şöyle bir yöntem deniyoruz..

Eğer vaktiniz varsa , yurt dışına çıkmanızda bir problem Yoksa ve yapacağınız masraflarda sizi üzmeyecekse yurtdışındaki güvenilir dostumuzun yanına Almanya'ya uçuyoruz..Audi'yi bu arkadaşın üzerine yada kendi üzerimize satın alıyoruz..Gerekli bakımlarını orada yaptırıp yaptırmamak size kalmış..

Bu aracı TR'de 6 aydan fazla kullanamayacağımızı herkes biliyordur sanırım..(eskiden bu süre 1 yıldı tadından yenmiyordu ama malesef şimdi 6 ay ).

Ve işte işin en can alıcı noktası , bir 4000 euro daha veriyorsunuz ve 2. bir araç daha alıyorsunuz marka model zevkinize kalmış..

6 ayda bir giriş çıkış yapıp araçları değiştiriyorsunuz..Rahat bir işi yurtdışında tanıdığı olan için harika bir sistem..

2 araca ortalama masraflar dahil 25000-26000 civarında para veriyorsunuz ortalama kazancınız TR'de ki aracı da ortalama 40000 dersek 15000-16000 TL gibi hiçte azımsanmayacak harika bir kar elde ediyorsunuz..

Püf noktaları;

1 - Tanıdığınız Bulgasitan'da yada Yunanistanda olursa harika olur dışarı kara yolu ile çıkar bırakır dönersiniz en fazla 1 gününüz gider..

2 - İsterseniz karşı taraf ile anlaşır 1 aracın fiyatını da yada 1 aracın yarı fiyatını ona ödetebilirsiniz bu şekilde maliyeti çok aşağıya çekersiniz..

3 - Yine isterseniz yurt dışında aracınızı şahıslara yada şirketlere kiralayabilirsiniz buda maliyeti düşürmek için bir diğer alternatif..

Zahmetli , basit ve çok karlı..Ben bir adet Audi A3 ve 1 adet 3.20 Cabrio'ya biniyorum yazın cabrio kışın A3..
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #902 : Haziran 19, 2014, 01:01:41 »
abi lpgden yırtıyorum bak dedigin gibi  :rofl: :rofl: abi tamamen cahilce hiç bilgim olmadan bir yorum yapacam.t27 avensis alsam 50bin tl şuanki degeri 2.elde bu degeri geçermiyim sence.işin garip yanı şöle bir olay okudum biraz önce.önce arabayı gümrüge getiriyormussun hediye ediyormussun.arkasından senin olan bu aracı açık arttırmaya çıkarıyorlarmış ve ordan alıyormussun gene aracı.bu dogrumu acaba yaa?

Olabilir ama sana maliyetini değiştirmez :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #903 : Haziran 19, 2014, 01:04:55 »
aytaç abi okadar yüksek bee abim yaaa..nedir tamamen tahminin gerçekten.varsa aklında birşeyler.sonuçta hiçbirimiz tam bilgiye sahip degiliz sanırım.tamamen tahmin işte.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #904 : Haziran 19, 2014, 01:05:08 »
okudukça gülüyorum şuan bilgileri.paylaşmam yanlış degilse burda paylaşmak istedim.türk aklı işte hertürlü çözüm buluyor insanlar.adamın bire bir anlattıgını kopyalıyorum şuan  :D

Şöyle bir yöntem deniyoruz..

Eğer vaktiniz varsa , yurt dışına çıkmanızda bir problem Yoksa ve yapacağınız masraflarda sizi üzmeyecekse yurtdışındaki güvenilir dostumuzun yanına Almanya'ya uçuyoruz..Audi'yi bu arkadaşın üzerine yada kendi üzerimize satın alıyoruz..Gerekli bakımlarını orada yaptırıp yaptırmamak size kalmış..

Bu aracı TR'de 6 aydan fazla kullanamayacağımızı herkes biliyordur sanırım..(eskiden bu süre 1 yıldı tadından yenmiyordu ama malesef şimdi 6 ay ).

Ve işte işin en can alıcı noktası , bir 4000 euro daha veriyorsunuz ve 2. bir araç daha alıyorsunuz marka model zevkinize kalmış..

6 ayda bir giriş çıkış yapıp araçları değiştiriyorsunuz..Rahat bir işi yurtdışında tanıdığı olan için harika bir sistem..

2 araca ortalama masraflar dahil 25000-26000 civarında para veriyorsunuz ortalama kazancınız TR'de ki aracı da ortalama 40000 dersek 15000-16000 TL gibi hiçte azımsanmayacak harika bir kar elde ediyorsunuz..

Püf noktaları;

1 - Tanıdığınız Bulgasitan'da yada Yunanistanda olursa harika olur dışarı kara yolu ile çıkar bırakır dönersiniz en fazla 1 gününüz gider..

2 - İsterseniz karşı taraf ile anlaşır 1 aracın fiyatını da yada 1 aracın yarı fiyatını ona ödetebilirsiniz bu şekilde maliyeti çok aşağıya çekersiniz..

3 - Yine isterseniz yurt dışında aracınızı şahıslara yada şirketlere kiralayabilirsiniz buda maliyeti düşürmek için bir diğer alternatif..

Zahmetli , basit ve çok karlı..Ben bir adet Audi A3 ve 1 adet 3.20 Cabrio'ya biniyorum yazın cabrio kışın A3..
valla abi bu tür işlerden pek anlamam ama bizim insanimiz her türlü çakaligi yapar bizim okulda var bi tane artis 5 bin euroya e46 tek kapi bmw almiş bulgaristan plaka artislik yapiyodu  yabanci plaka görünce benim aklima gelen tek şey ucuz olduğu :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #905 : Haziran 19, 2014, 01:10:40 »
memleketimin gözünü seveyim birsürü bulgaristan asıl memleketim olan yerden ganimet gibi ferrari bmw çıkarıyorlar ama nasıl oluyorda kimse bir supra sx240 yada celica çıkarmayı düşünmüyorda bu ülkede görmüyoruz anlamadım. :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #906 : Haziran 19, 2014, 01:12:18 »
aytaç abi okadar yüksek bee abim yaaa..nedir tamamen tahminin gerçekten.varsa aklında birşeyler.sonuçta hiçbirimiz tam bilgiye sahip degiliz sanırım.tamamen tahmin işte.

Ogün az önce konu açtım bir bak istersen zor değilmiş bu işler :D
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #907 : Haziran 19, 2014, 01:14:25 »
Ogün az önce konu açtım bir bak istersen zor değilmiş bu işler :D

hemen dalıyorum hemen hemde :rofl:
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #908 : Haziran 19, 2014, 06:52:47 »
Bilmedigimden soruyorum, 2. elde ÖTV varmı?
var abi. yurtdisinda ikinci el ama Tr'de millilesince sifir arac gibi islem gorur.
Diger konuda yazmistim. alinti yapiyorum asagida.
Gumruk birligine dahil olan ulkelerden alinan araclarda sadece 10% olan ithalat vergisinden muaf olur diger otv ve kdv odenir.
99'dan sonraki kanun degisikligiyle tum acik kapilar kapandi. Malum zamaninda bu isler cok suistimal edildi. Milli futbolcumuz Tanju colak bile ceza aldi bu islerden.
Yurtdisindan arac getirme isi kagit uzerinde cok avantajli gibi gorunsede Devletin getirme politikasi oldugu icin size elli dereden su getireceklerdir. 100binlik bir aracta isiniz yolunda giderse bile en fazla 2-3bin daha ucuza getirebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #909 : Haziran 22, 2014, 22:32:06 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-essiz-boyasiz-ilk-gunki-gibi-manuel-416-glxi-full-donanim-164682221/detay

"operlör, istedme, trigiyer" falan yarıldım yaa :D katliam yapmış resmen. bu arada "corollla" da çok pis sallamış :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #910 : Haziran 22, 2014, 22:54:40 »
proton ne ola ki :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #911 : Haziran 23, 2014, 01:58:15 »
proton ne ola ki :D
Atomun çekirdeğinde bulunan pozitif yüklü tanecik :rofl: şaka bi yana bu araçlar gariban için broadway veya tofaştan daha ideal. Bi hocam spring satıp bundan aldığında ben de  baya şaşırmıştım ama ben bunlara çakma ae 101 diyorum  :D biraz andırıyolar efsaneyi
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #912 : Haziran 23, 2014, 02:42:57 »
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #913 : Haziran 23, 2014, 07:38:11 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-kadett-spor-cabriolet-akili-araba-156073058/detay

araba akıllıda sahibi ???

açıklamayı okuyun moraliniz düzelsin...
Yağmurda üstü açıkken bile ıslanmazsanız ön camların eğimi mükemmel.

Teknoloji çok gelişti. :D
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #914 : Haziran 23, 2014, 09:40:21 »
Atomun çekirdeğinde bulunan pozitif yüklü tanecik :rofl: şaka bi yana bu araçlar gariban için broadway veya tofaştan daha ideal. Bi hocam spring satıp bundan aldığında ben de  baya şaşırmıştım ama ben bunlara çakma ae 101 diyorum  :D biraz andırıyolar efsaneyi

hakikaten şaka bir yana da 416 modeli ilk çıktığında zamanın araçlarına göre ucuz ve bir o kadar da özellikliydi. dört cam elektrik, klima, otomatik vites, elektrikli aynalar, mini buzdolabı vb. ayrıca araç emsallerine göre daha basıktır. iyi gaza gelir, 200km çok rahat görebilirsiniz. zaten kadran glxi modelinde 240 km dir. 240 km'de yapıyor ayrıca, tecrübe ile sabittir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #915 : Haziran 24, 2014, 12:06:09 »
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #917 : Haziran 24, 2014, 13:04:01 »
iyiymiş yaaa
ben bunu aslında forumda e12 hb arayan bi arkadaş vardı onun konusuna yazacaktım da bulamadım sen de vardın o konuda istersen o konuya aktar
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #918 : Haziran 24, 2014, 13:38:12 »
ben bunu aslında forumda e12 hb arayan bi arkadaş vardı onun konusuna yazacaktım da bulamadım sen de vardın o konuda istersen o konuya aktar

tamamdır mantıklı  ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #919 : Haziran 24, 2014, 16:42:05 »
tamamdır mantıklı  ;)

Bu araçta bir sıkıntı olabilir yoksa o kadar ucuza vermezler. 3 parça boya birşey değil. Ederinin en az 30.000 olması lazım