Gönderen Konu: Sahibinden.com'dan inciler  (Okunma sayısı 676063 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Sahibinden.com'dan inciler
« Yanıtla #800 : Nisan 29, 2014, 18:29:02 »
camlar sonradan elektriklimi yapilmis ne :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #800 : Nisan 29, 2014, 18:29:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #801 : Nisan 29, 2014, 18:31:16 »
mesut abi sen hiç bunların el gazlısını gördünmü  :D :D o da mevcut  :D dedigin gibi sonradan elektrikli abi.daha fulleride var ankarada görmen lazım  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #802 : Nisan 30, 2014, 13:38:54 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sadece-ay-sonununa-kadar-indirim-143358133/detay

Uzun zamandır bir arabayı bu kadar çok beğenmemiştim. Harika bir şey... O fiyata değil ama 30'un altında uygun bir fiyata çok rahat alınabilir. Enfes...

Mesaj Birleştirildi: Nisan 30, 2014, 13:44:03
Bazı araçların model yılı yoktur arkadaşlar. Bu da efsane corollada modelsiz araçlardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ne mutlu Türküm diyene.
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 138000
  • Model Yılı: '09
  • 30 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #803 : Nisan 30, 2014, 14:22:35 »
kırmızı şeytan                                        http://www.sahibinden.com/160045253   
2009 corolla verso comfort extra.  2011 1.0 yaris terra sporty

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #804 : Nisan 30, 2014, 20:58:00 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-araci-1-yildir-satamadigimdan-fiyati-dusurduk-acil-satilik-sahin-126699530/detay

Aracı Bir Yıldır Satamadığımda Elimden Bir Kaza Gelmeden Kelepir Fiyatına Satlıktır

Üzerine pioner teyp ambalajında Çok kaiteli flashlı Hoperlorleri İle Hediye Edilecek.

Hız tutkunları için,ralli pilotları,hız yapmayı sevenler için kaçırılmayacak bir araç.

Aracın hız göstergesi 20 km.de sabit takılı kaldığından hızını bilemeyen kaptan panik yaşamamaktadır,bunun yanında egzoz sesinin de verdiği nostalji ses kaptana sürücü keyfi yaşatmaktadır.

Araçta ekonomi yakıt sistemi mevcuttur,gaza aşırı basıldığında araç tekleyip size uyarı olarak bildirmektedir.

Frene basıldığında,direksiyon titreyip kollarınıza ücretsiz mesaj yapmaktadır,kolları titreyen  fizik tedaviye ihtiyacı olan yaşlılar için kaçırılmayacak fırsat

0-100 km ye ulaşması tahmini 20 saniyedir

Araç fazla hızı olmadığından Allahın izni ile ölümlü kaza yaşanmaz, bunun için eyrbeki yoktur.

Aracımın jantları saf çelik desenli özenle özel yapılmıştır.

Arka lastikler kabaktır.(Yenilenmiştir)

Ön lastikler orta idare eder,ama maalesef lastik markası duyulmamış bir markaya sahip(yenilenmiştir,Markalı)

güvenlik amaçlı her kapı anahtarı ayrı olup,benzin kapagı,kontak anahtarı olmak üzere araç üzerinde 6 adet anahtar mevcuttur

Ön konsol hakiki deri döşemesi ile kaplanmış olup,derinin altındaki konsol hasar durumu hakkında bilgi sahibi değiliz.

Ön saat gösterge mavi led ışığı ile donatılmış olup,kaptana sürüş keyfi yaşatmaktadır,fakat malesef silecekleri çalıştırdığınızda gösterge ışıkları Allaha emanet filoplop yapıyor,yanıyor veya yanmıyor,bunun için göstergeye bakma ihtiyacı duymuyorsunuz,sadece yola odaklanıyorsunuz,buda kaza riskini sıfıra düşürmektedir.

Cam silecekleri canı istediği zaman çalışıyor,canı istediği yerde duruyor,silecekler bazen odak hedefinize denk geldiğinde,bunun için mecburi mola ihtiyacı verme gereği duyup elle manuel olarak müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz.

Aracın iç ayna ve dış dikiz aynaları sağlamdır,dış sağ dikiz aynası ayarlanabilir,sol dış dikiz aynası sabit ayarlı kısa boylulara göre otomatik ayarlıdır,kısa boylu kaptanlar için ideal bir özellik taşımaktadır,malesef uzun boylu kaptanlar kendilerini aynaya göre ayarlamalıdırlar.

Araçta 4 adet gösterge mevcuttur,bunlardan sadece hararet göstergesi sağlıklı doğru kararlı çalışmaktadır,malumunuz hararet  her şeyde yükselmesi tehlikeli sonuçlar yarattığı için bu göstergenin sağlamlığına özellikle ve özellikle özen gösterilmiştir,yoksa kesin buda arızalı olurdu…

Araçta donanım olarak dijital full hd rengarenk panelli bir adet radyolu teyp bulunmaktadır,teyp’in panel ışığı yanmakta olup sağlam olduğu hakkında fikrimiz yok,çünkü arkada 2 adet sub woofer hoperlorler olup bunları sanki fare yemiş gibi bir halleri vardır,ön tarafta rafta bir hoperlör bulunmakta buna da kablo bağlanmamıştır.(sıfır pioner teyp ve hoperlorleri hediye edilecek)

Aracın iç döşemesi ve tavan döşemesi muhayyerdir. fakat dış döşemenin altındaki,iç döşeme hakkında fikrimiz yoktur.

Aracın ön kapı camları açılıp kapanmaktadır, arka kapı camları hakkında fikrimiz yoktur.

Araç tüplü ve benzinlidir.

Aracın yürüyen aksam ve motor kısmı hatasızdır eksiksizdir.

Aracın kazası belası darbesi hakkında bilgimiz yoktur.

Boyası berbattir, sanki badanacıda boyatılmıştır.

Meclise sunulacak olan eskisini getir yenisini al kampanyasına dahil olup olmayacağı hakkında fikrimiz yok.

Aracın ön kısmında nazar boncuğu mevcuttur,ayrıca arka sol tamponda hafif 2cm genişliğinde bir darbe olup buda nazarlıktır.

Uyarılar.!!

Aracın sol ön kapı camı üst tarafı sanki camcıda kesilmiş gibi duruyor,elinizi kesebilir.

Araç vites levyesi faal olup kendinize doğru çekmeyiniz.!!! Sap gibi elinizde kalır.

merkezi kilit sistemi mevcut,malesef buda arızalıdır.

Aracımın ruhsatında 1994 model yazıyor alıcılar 1984 modeldir diyor ,neyse odur,taş satıyorum.

İade alınmaz, fakat tüketici kanunu gereği 1 hafta içinde beğenmeseniz geri alırım.

Araç tesliminde bahşiş alınır.

her şey ile takas yapılır.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA 16.GLİ
  • Kilometre: 243000
  • Model Yılı: '95
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #807 : Mayıs 02, 2014, 16:28:25 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-alda-gor-arabayi-162655055/detay

Açıklama çok güzel hahahaha

Öncelikle herkese merhaba
Aracın kayıtlara göre 14. sahibiyim 3 kez değişik şehirlerde ticari taksi olarak kullanılmıştır. 4 kez 500.000'den km. düşürüldü yani orjinal kmsi bilinmiyor şu an araç 1km de birader oynarken sayacı bozdu, ufak tefek kazaları var bir seferinde ikiye bölündü, bikerede tren çarptı azı burnu başka tarafa kaydı ama düzelttik resimden de anlaşılacağı gibi şahinden başka herşeye benziyor, arabam gazlı ama ben havayla çalıştığını düşünüyorum gaz diye hava bastıklarını duydum bizim ponpacının yani hava basabiliyorsan çalışmıyacağı anlamına gelmez, Bu arada benzin deposuna kuşlar yuva yapmış arada bi ötüyorlar yeni sahibinden ricam kuşların yuvasını bozmasın yuva bozanın yuvası olmaz derler. Özellikleri saymakla bitmez EURO NCAP ten yıdızı yok ama danışma hattını aradım o tarihte firma kurulu değilmiş olsaydı kesin bir yıldız verirlermiş. Kazayı anlattım o sırada ben içindeydim dedim şaşkınlıklarını daha fazla gizleyemediler allah kurtarmış seni dediler. 4 lastik yeni aldım hepsi ayrı marka çıkmacıdan ucuza mal edilebiliyor. Hiç bir araçta olmayan otomatik sellektör fonksiyonu var sellektör kolu bozuldu ama far ampülünde bir temassızlık nedeni ile bazen gereksiz sellektör yaptığıda olmuyor değil. Arabanın dikizleri 3 kez çalındı bende daha taktırmadım farkettimki orta dikizde yetiyormuş bence yan dikizler gereksiz,
Şanzıman biraz sıkıntılı bu günlerde 1.vitese isteksiz geçiyor 2.de gitsemmi gitmesemmi ama 3.vites bambaşka 4le 5. vites yok ben aldığımda da yoktu noldunuda kimse bilmiyor sanayiye götürdüm sen sat bunu dediler bu yüzden satıyorum. Bu arada 3000 devirden sonra kedi sesi geliyor motordan kaputu açtık baktık bişey yok, ama ses var bizde bir anlam veremedik bir rivayete göre bu modelerin sokakta kalan versiyonlarında kronik bir sorunmuş satıcı firma 1999 da fabrikaya yazmış hala cevap dönmemişler. Cevap gelirse biz sizi ararız dediler. şimdilerde egzoz patladı kedi sesi geldikce basıyorum gaza kaplan sesi gelmeye başaladı daha hoş geliyor bana. Geçen 9 kişi bindik amortisörler patladı alt takımı yeni yaptırdım. arabamla ilgili anlatıcaklarım bu kadar alan arkadaş şimdiden ayrını görsün.
K@R@KOÇ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 183 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #808 : Mayıs 02, 2014, 16:50:31 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-alda-gor-arabayi-162655055/detay

Aracın kayıtlara göre 14. sahibiyim 3 kez değişik şehirlerde ticari taksi olarak kullanılmıştır. 4 kez 500.000'den km. düşürüldü yani orjinal kmsi bilinmiyor şu an araç 1km de birader oynarken sayacı bozdu, ufak tefek kazaları var bir seferinde ikiye bölündü, bikerede tren çarptı azı burnu başka tarafa kaydı ama düzelttik resimden de anlaşılacağı gibi şahinden başka herşeye benziyor, arabam gazlı ama ben havayla çalıştığını düşünüyorum gaz diye hava bastıklarını duydum bizim ponpacının yani hava basabiliyorsan çalışmıyacağı anlamına gelmez, Bu arada benzin deposuna kuşlar yuva yapmış arada bi ötüyorlar yeni sahibinden ricam kuşların yuvasını bozmasın yuva bozanın yuvası olmaz derler. Özellikleri saymakla bitmez EURO NCAP ten yıdızı yok ama danışma hattını aradım o tarihte firma kurulu değilmiş olsaydı kesin bir yıldız verirlermiş. Kazayı anlattım o sırada ben içindeydim dedim şaşkınlıklarını daha fazla gizleyemediler allah kurtarmış seni dediler. 4 lastik yeni aldım hepsi ayrı marka çıkmacıdan ucuza mal edilebiliyor. Hiç bir araçta olmayan otomatik sellektör fonksiyonu var sellektör kolu bozuldu ama far ampülünde bir temassızlık nedeni ile bazen gereksiz sellektör yaptığıda olmuyor değil. Arabanın dikizleri 3 kez çalındı bende daha taktırmadım farkettimki orta dikizde yetiyormuş bence yan dikizler gereksiz,
Şanzıman biraz sıkıntılı bu günlerde 1.vitese isteksiz geçiyor 2.de gitsemmi gitmesemmi ama 3.vites bambaşka 4le 5. vites yok ben aldığımda da yoktu noldunuda kimse bilmiyor sanayiye götürdüm sen sat bunu dediler bu yüzden satıyorum. Bu arada 3000 devirden sonra kedi sesi geliyor motordan kaputu açtık baktık bişey yok, ama ses var bizde bir anlam veremedik bir rivayete göre bu modelerin sokakta kalan versiyonlarında kronik bir sorunmuş satıcı firma 1999 da fabrikaya yazmış hala cevap dönmemişler. Cevap gelirse biz sizi ararız dediler. şimdilerde egzoz patladı kedi sesi geldikce basıyorum gaza kaplan sesi gelmeye başaladı daha hoş geliyor bana. Geçen 9 kişi bindik amortisörler patladı alt takımı yeni yaptırdım. arabamla ilgili anlatıcaklarım bu kadar alan arkadaş şimdiden ayrını görsün.

Şimdi adam bu aracı satmak istiyor mu, istemiyor mu? Bu açıklamalardan sonra üstüne para verse bile alıcı bulabilir mi? Araba değil, adeta dört tekerlekli bela... Tabi tekerlekler arabayı yürütecek durumda mı, o da ayrı bir soru(n)...
2014 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #809 : Mayıs 02, 2014, 16:56:42 »
Arkadaş bence makara yapıyor baksanıza koyduğu fiyattan belli. :D Yine de tebrik etmek lazım herşeyi yazmış satılmasın diye :D
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #810 : Mayıs 02, 2014, 17:01:48 »
Bu ilan site ile dalga geçmekten başka birşey değil
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA 16.GLİ
  • Kilometre: 243000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #811 : Mayıs 02, 2014, 17:50:04 »
yani adam dalga geçmesine geçmişte hani bütün kazalarıda yazmış dürüst sonuçta :D
K@R@KOÇ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #812 : Mayıs 02, 2014, 18:16:54 »

Alda gör arabayı hahahahhahaha :D :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 143900
  • Model Yılı: '01
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #813 : Mayıs 02, 2014, 18:56:59 »
büyük ihtimalle kendi reklamı yapıyor arkadaş

Bence de, çünkü ne ilan detayı var ne donanım seçeneği, mesaj yollayınız yazmış sadece  !!!
ZZE111 Terra A.C.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #814 : Mayıs 02, 2014, 22:12:20 »
Güzel bir skoda reklamı eğlenceli = )

http://m.sahibinden.com/classifiedDesc.html?id=161710346&rnd=8815

Ilan no :161710346

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #815 : Mayıs 08, 2014, 23:35:54 »
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #819 : Mayıs 09, 2014, 00:01:03 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-avensis-takasli-159954617/detay/

bu avensise bulaşmayın..

Gittim gördüm expertize soktum araç komple değişik çıktı.. Kapı civataları ellenmiş adama kapı değişmiş diyorum "olsun orjinal kapı takmışlar diyo " pişkin pişkin...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)