Burak bey turkiyede zaten sayılı olan vu araçların cogunun motoru haşat.Açıkça alinacak arac degil
mıllet harbı yamyam olmus kımı nasıl carparım nasıl keklerım onun pesınde.
Niye aldi niye satiyor :S
Corolla Dizel 1.4 D-4D Advance M/M 87,250 82,250 85,450
2015'i 82 zaten neyin kafası bu
2016 MY fiyatı 82.350 TL gözüküyor. 2015 MY ise 78.800 TL . Arkadaş cidden paraya sıkışmış galiba

o kadar paraya ihtiyacım var ki sıfırının çok üstünde fiyata satarsam anca kurtarırım diye düşünmüş olmalı.
Artı 2016 Toyota Corollalar satışa çıktı mı?
Edit: Bu MY nin açılımı nedir ?
bu sahıbınden com pıyasanın anasını aglattı adamın satmaya nıyetı yok acıl vs. dıye ılan acıyor sıfırının ustunde rakam yazmıs herkes bırbırıne bakarak ucuk rakam yazıyor yahu dıyosun bunun ederı bu degıl sıfırı bu kadar yok ılanlara bak mıllet bunu yazmıs ısıne gelıyorsa al gıbı kulhanbeylıgı yapıyorlar. bı ara wv aracları ıcın bu tarz ılanlar vardı aracı almıs vatandas sıfır fıyatından bıraz fazla fıyat cekıyor bekleme gel al hesabı acıklama yazmıs. kımısı gıder bayıdekı aracı yılsonu dıye ındırımlı alır degısık yalanlarla yuksek fıyata satmaya calısır cok garıp oldu el pıyasası. valla bakınıyorum bakınıyorum temız duzgun araba bulamadım bu yamyamlar yuzunden alamadım araba. en sonunda gıdıp harc borc sıfıra gırcem. sımdı bazı arkadaslar der kı serbest pıayasa falan ama bu kadar da serbestlık bozdu yanı. araba dırı durur emsallerıne gore bı kac tane goz doyurucu aksesuar vardır jant lastık tesko vs. eywalla uc bılemedın fazla verırsın.
temızlık nedenıyle belden assagısı boyalı aracı kusursuz orjınal aractan daha fazla fıyata satmaya calısmak nedır yanı.
Mesaj Birleştirildi: 08 Oca, 2016 10:03
Niye aldi niye satiyor :S
yahu araba bayıde kapılar kapalı resmını cekmıs artık neyın pesındeyse cakal
Sahibinden.com da araç ilanları altına birde yorum yazılabilse süper olacak. O zaman kimin ne olduğu ortaya çıkar. Yazacaksın o arabanın altına bunun sıfırı daha ucuz diye bak bakalım o fiyata satabilecekmi.
fiyatları uçuk ama beğendiğiniz araçları favorilere alın, sonra gelen "favori ilânınızın fiyatı düştü" e-postalarını eğlenerek izleyin.
Antep te 2002 si var 50 binde orjinal diyor 35 istiyor.Diyecek birsey yok
Devir maliyeti 2000 tl üstüne de 12 saat yol gidilmesi gerek demiş.
Nasıl oldu da süre 2 yıla çıktı acaba.
Devir maliyeti 2000 tl üstüne de 12 saat yol gidilmesi gerek demiş.
bazı ilânlarda bütün ulaşım masrafları ve devir maliyeti dahil 3000 dolar istiyorlar.
geçtiğimiz aylarda yeni bir yasa çıktı. resmi gazetede de yayınlandı. eskiden 6 ay olan gir-çık olayı, artık 2 yıla uzatıldı. bulgaristan ya da yunanistan'dan araç alabilecek olsam hiç düşünmem gider alır gelirim.
Şimdi abiler yasa çıktı süre 24 ay oldu diyorlar. Arabayı gittik gürcünden aldık diyelim 24 ay türkiyede dıp tıs dıs tıs gezdik.
24 ay sonra yurtdışına gurcistana sadece giriş çıkış yapıp gelsek tekrar turkiyede 24 ay süremiz mi oluyor yoksa aracin Gürcistan'da belli bi süre kalması gerekiyor mu ?