0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalnız Bekir Abi yıllar sonra arabayı satacak konu hala "2014 Avensis alıyorum kısmetse" olacak
Arkadaşlar yenikonu açmak istemedim O yüzden burdan size sormak istiyorum. Sahibinden.com : 223788003 Kusura bakmayın telefondan girdiğim için url kopyalayamadım. Ben bu aracı almayı düşünüyorum sizden de bir fikir almak istedim. Tutulan bir areç değil ama bu tarz arabaları seviyorum. Her türlü yorumlara açığım. ☺
Fiyatı pahalı. Km fazla. Otomatik değil. Bu paralara yakın dizel alırsın. Dizellerde otomatik yok. Benzinlilerde var sadece.
Otomatiğı bilerek tercih etmiyorum isteğim düz vites. Dizel de istemiyorum yüksek km de sıkıntısı daha büyük olur. Benzinli düz vites daha iyi benim için. Km yüksek farkındayım ama aracın içi pek yipranmamis gibi. Birde fiyat olarak en uygunu bu fiyatlar uçmuş.
Motoru bakımlıysa bilinçli kullanıldıysa 1.5 dci renault motoru 300 bin km de yapsa tık demez. Sceniclerin tutulanı dizeli. 82 bg dizeli alırsan 100km de şehir içi 4 lt ye kadar düşürürsün. Bizde magene 2 vardı yakıtına biz bile inanamıyorduk Alırsan eğer mutlaka gösterge ile aracın plakasından gelen km yi karşılaştır. Gösterge arızası oluyor kronik sorunuydu. Göstergeyi değiştiriyolar km sıfırlanıyor göstergede. Herhalde dışarda yaptıranlarda oluyor bu sorun. Yoksa serviste yapılan gösterge km sıfır olmaz heralde.
2011 renault kango 1.5 dci. Araç hep servis bakımlı. Şuan 280 bin olmuştur diye tahmin ediyorum. Henüz hiç motoru indirilmedi. Bakımları düzenli yapıldı
Toyota bayisi de bunu yapıyorsa, hata boya yok pert kaydı var.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-plaza-otojen-den-auris-1.33-life-24000-km-de-247820844/detay