üstüne para verseler alınmaz bu 
Aynen Fluence var daha ucuza
O Dodge aracın benim olmasını isterdim.Ancak A.B.D vatandaşı olup orada yaşasaydım. Beni aşar.
O Dodge aracın benim olmasını isterdim.Ancak A.B.D vatandaşı olup orada yaşasaydım. Beni aşar.
ABD'de yaşasaydım günlük kullanım için bir Avalon alıp keyfime bakardım ben. [emoji4]
Tasarımı cidden ilgi çekici ama kendisi evden ırak olması gereken bir araçtır. [emoji4]
Biraz araştırma yaptım aynen senin gibi düşünüyorlar Enes

Neden evden ırak olması gereken bir araç ki ? Tasarımı çok güzel amerikan arabası hatlarını taşıyor.Performans desen bir chipe bakar.Vergi olarak kötü baya...
Eyup bey böyle bir donanım var.Limited olarak geçiyor.Aynısı amcamda vardı.Ruhsatta .çift renk geçiyor.Ayrıca o.da kayseri aracı olduğu için.ilk sahibi klima istememişti.Hem gli olup klimasiz da var .
Ama ne olursa olsun o fiyat eder mi kesinlik le etmez.
O arabanın ederim 17 bin lira civari max.
Tuncay bey bizimde bi komşuda vardı orjinal çift renk fakat station Wagon'du hatta değişik bi ismi vardı arka plakalik üzerinde yazıyordu. ama çift renk Sedan hiç bilmiyorum varmi.
fiyat konusunda da size tamamen katılıyorum Millet uçmuş
Plaka 41 fabrika çalışanı olabilir veya ozel siparis ile getirilen araçlardan. Forever kart indirimi baya bi varmış servis kayıtları mevcuttur.
Km yi ciddi sorgulamak lazım
Km yi ciddi sorgulamak lazım 
Bir bildiğin var gibime geldi Ahmet abi...
Göstergeler mil olduğuna göre gümrük aracı büyük ihtimalle
Göstergeler mil olduğuna göre gümrük aracı büyük ihtimalle
Burak, 2.2 d-cat TR ye ithal edilmediği için fabrikadaki mühendiste de olsa yurt dışı üretim bandından gelmesi gereken bir araç. Bu durumda mil olması da mantıklı
araç uzun zamandir ilanda