0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değerli dostlar dünkü maça kadar kimseye bahsetmeyi düşünmüyordum hatta dünya basınındaki haberleri izleyene kadar...ama bu heyecanımı sizlerlede paylaşmak istiyorum.basit bir öneri olarak ortaya konulan bu olay tüm düyanda böylesine yankı uyandıracağını ve böyleseine muhteşem bir hal alacağını düşünmemeiş tahmin bile edememiştim,aşağıda 12/12/2009 tarihinde tff ye gönderdiğim maili olduğu gib kopyalaıyorum.fikir aslında bir futbol müsabakasında çıkan oalylardan sonra çocuğunu kurtarmaya ve korumaya çalışan babanın feryadının ardından o çocuğun gözlerindeki korkuyu gördükden sonra çıktı.görüyorumki dünyada bir ilk olan bu fikir sanıyorum çığ gibi büyüyecek ve çok daha güzel hal alacak nedersiniz:)))tff ye gönderdiğim mail:From: Seydi BektaşSent: Sat 12/12/2009 9:04 PMTo: tff@tff.orgSubject: Görüş-Öneriülkemizde maalesef ev hanımlarımız futbol müsabakalarına ilgi gösterememekte yada ilgisiz kalmaktalar.bunun başlıca sebebleri arasında ekonomik durum olduğu kadar aile ve sosyal çevreninde etkisi sözkonusu olabilir.bu konu hakkında TFF yeterince yada en doğru araştırmayı mutlaka yapmıştır,bu noktada kurumumuza bir görüş-öneride bulunmak istiyorum:Bazı futbol müsabakalar seyircisiz oynanmaktadır;bu müsabakalara sadece bayanların alınması ve yanlarında yaş sınırlması olmak kaydı ile çocukları ile birlikte alınıyor olmasını görüşlerinize arz etmek istiyorum.Özellikle ev hanımlarına yönelik olarak bu düşünceyi uygulamaya geçirmek için çevre belediyeler vasıtası ilede yapılabilinir.Belediyelerin ev hanımlarına öncelik tanıyarak ulaşımı sağlıyor olması ev hanımlarının yada bayanların maçlara güvenle gelip gitmelerine vesile olabilir.Seyircisiz oynanan maçlarda bayanların çocukları ile birlikte ücretsiz olarak alınıyor olması küfürsüz,şiddetsiz,huzur içinde rahat ve güven içinde bayanların futbola olan ilgilerini artıracağı gibi seyirci portföyünde de ciddi anlamda değişikliler olacağı kanaatindeyim.Görüş ve önerimi arz eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.Seydi Bektaş
Respect The Kinggggg
Seydi bey çok yanlış bir düşünce olmuş... bayanların futbol müsabakalarına ilgi göstermemesinin sebebi bunlar değil.....ofsaytı bir türlü kabullenememeleri....
beyler dikkat ofsaytı bilmeyen bir bayan kaçınnnn:)))))
ilk dörde gireni çapraz reaksiyonla çarpıştırırsın al sana play-off.... bildim mi?
şaka şaka,kaçarmı sizden hic
belki de birazda google amcanın yardımıyla mı yoksa he
Öyle değil Hande Hn., ilk dörde giren takımları ve taraftarlarını birbirleri ile çaprazlıyorsunuz, play off bu oluyor