0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi yakında benide görebilirsiniz bu şekilde koştururken no pain no gain diye yırtınırken =)) bi iş bulsamda spora başlayabilsem diye can atıyorum
Süper olur. Gerçekten bu kadar olmasada spor iyidir. Ruhen ve fiziken.
arnould baba sporun dozunu azıcık kaçırmış kim derdi ki bu kas yığını vali olacak?
Abi bence doğal olsun, 62 yaşında da benle olsun . Silvertırcıyııııııııız Sylvester Stallone 62 years old training
Yaparız Sercan. Seni kırmam bilirsin
eee işte oktaycım ne oldum değil ne olaacağım demek gerek =)) senin araba durumu noldu
abi şu konuya bi açıklık getirelim doğal yaptık diyelim antremanlara devam edilmezse yine yağlı sisteme geri döner vücut sürekli antreman uyapmak gerekir abi tabi beslenme çok önemli
dizel yaris aldım. 20 gün falan oldu.işin en çok bu kısmı düşündürüyor beni zaten hani bi kere yapsak da beton gibi öyle kalsa
Oktay hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin .
Bırakmaaaaa. Sporcu adamsın sen.
Kastedilen ağırlık çalışması ile her daim çalışılmalı. Ancak vücudun fit bir yapıya gelmesi için başlangıçtan itibaren en az 1,5 sene sıkı çalışılmalı. Sonrasında sadece formda kalmak için bile olsa bazı hareketler yapılabilir. Spor bir şekilde ve her daim hayatımızda olmalı. Basit şınav, mekik, arka kol hareketleri vs. bile evde yapılabilir, esneme hareketleri ayakkabı bağlanırken bile gerçekleşirilebilir, sabah yataktan kalkınca 5 dakika eklemler, kaslar hareket ettirilebilir kültür fizik hareketleri ile.