0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel gidiyor şükür allahın izniyle olucak bu iş senin nasıl
bende rayına oturttum şükür .. okul falan olunca sıkıntılı oluyordu ama çözümünü buldum.. gitmiyorum .. devamsızlığı takmayan hocalara hiç gitmeyip diğerlerine de arada bir gidince sıkıntı kalmadı.. fakat denemeler düşük geliyor o canımı sıkıyor.. motivasyon düşüklüğü yaşıyorum öyle olunca ister istemez
A.C.D. reizzzle 3. gecede siparişi verebilirsek uyucam ben ya
takma sakın denemelere aldanma zaten bol bol test çöz nacizane tavsiyem zamanla oturucak zaten hepsi bunun açılımı nedir velet bey
takma sakın denemelere aldanma zaten bol bol test çöz nacizane tavsiyem zamanla oturucak zaten hepsi
Annem araba topluyom ya ben hani bikaç parça bişey kaldı. Ahmet Can Dil beyefendi ile sipariş vereceğiz 3 gündür. hep bi aksilik oluyo, muhabbet arasında kaynıyo falan. geç yatıyorum haliyle. bu gece halledersek erken yatmayı planlıyor(d)um. aslında senin ders çalışamamanla bi ilgisi yok maksat burada, online olduğum bilinsin diye yazdım
...annem ?
teşekkürler tavsiye için.. test çözüyorum.. bu işin sırrı bu zaten de inş denemelerden de güzel puanlar alıp kendimi sevindirebilirim annem ?
kısaltması daha sempatikti
Hakket le bu konuyla alakası yoktu ama Tamam şu andan itibaren 5dk içinde kargon hazır Derken başkanım
kim açtı bu konuyu yahu? vurun kilidi
küçük bey isyan etti
açılımında şikayet var, ondan başkanım
yav bakın, yarı adaşımla size cephe kurarım. savaş ilan ederim. anne falan dinlemem haa