Gönderen Konu: ders çalışamıyorum !!!!!!!!  (Okunma sayısı 6540 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
ders çalışamıyorum !!!!!!!!
« : Eylül 19, 2011, 01:35:43 »
sınıf öğretmenliği 4. sınıfa geçtim bu yıl.. bildiğiniz üzere kpss gibi bir bela beni bekliyor.. bölümümün ataması var lakin mezun daha çok olduğu için sıkıntı yaşayanlar da olmuyor değil.. keza arkadaşlarım da kıtlıktan çıkmışcasına ders çalışıyor ama bende tık yok :(((((.. ne yapabilirim eski ders heyecanımın gelmesi için.. öss için kas üniv. için daha da kas sınav sınav sınav.. canıma tak etmiş.. bunu hissettim.. şeytanın bacağını kırıp oturdum ama yinede olmuyor.. açıyorum pc yi... bundan kurtulmam için ne önerirsiniz
94' reno broadway :)

Toyota Club Türkiye

ders çalışamıyorum !!!!!!!!
« : Eylül 19, 2011, 01:35:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: ders çalışamıyorum !!!!!!!!
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2011, 02:06:22 »
Bi o kadarda benden...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2011, 02:19:59 »
Bi o kadarda benden...

ne olacak bu işler böyle.. hayatımız sınav oldu... gerçi devlete de bişe diyemiyoruz ama kontenjanları düşük tutup ihtiyacı kadar öğrenci alsa kpss ye gerek bile kalmaz da işte zamanında artmış birşeyi düşürmekte mesele..önemli olan derse çalışabilmek.. böyle bir duruma düşeceğimi tahmin bile etmezdim  :argh: :olmamış: :DUR:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2011, 03:51:40 »
arkadasım bende bu sene mezun oldum makina mühendisliinden simdi evde üds calıssıyırum:((  yuksek lısans ıcın:(((  ama calısamıyrum daha dgrusu ıskence resmen:SSS
auris D-4D blue

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2011, 08:24:45 »
bi dost tavsiyesi.. malum ben 6+4 yıl okudum:)
iyi kahvaltı yapın, bal ve reçel tüketin
"Zinco220" diye kırmızı kapsül bir ilaç var çinko takviyesi yorgunluk halsizliğe çok iyi zaten ırk olarak çinkomuz düşük
ayrıca gribe ve şeker hastalığınada koruyucu hergün 1 tane TOK KARNINA kullanın dua edersiniz
sadece kırmızı kapsülü alın tableti ben sevmedim
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 19, 2011, 09:36:32 »
çalışmazsan atanamazsın beklersin yıllarca canına tak diyene kadar.2001 de mezun oldum 2003 kpss de atanmıstım ben amcamın ogluda 96 sml mezunu oda 2009 da ancak atandı gerisini sen hesapla...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 19, 2011, 10:12:21 »
26 yaşına geldim hala çalışıyorum, iş yapmak zor gelmiyoda oturup bişeyler öğrenmeyi bu beyin istemiyo artık.

einstein güzel açıklamış. önce istemek ve zevkli hale getirmek gerek.gerisi gelecektir.

bunları bilen ben ingilizceyi zevkli hale getiremedim.

o çalışanlaraşaşıyorum.nasıl bir istek nasıl bir hırs var insanlarda. neye ne için çalışmaları umurlarında değil.sadece cevreden soyutlanıp oturup çalışıyolar. robot diyorum ben. kusura bakmayın ama düşünmeden yapılan iş robotlara ait. ben öyle olamıyorum. iyisi olsun ezber yapıyım derken iş bir anda çıkmaza düşüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2011, 11:04:51 »
aa benim yüksek bilgisayar becerimle paintte yaptığım logoyu (ç)almışsınız Emrah.... :lol: :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2011, 11:06:38 »
iş sahibi olunca alacağınız araçları düşünün:)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Mehmet Kayhan İŞÇİ
« Yanıtla #9 : Eylül 19, 2011, 15:50:30 »
Benim küçük birader ilköğretimdeyken, babam oğlum sen anadolu lisesini kazan sana bisiklet alacağım dedi adam dersane yüzü görmeden fen lisesi puanıyla anadolu lisesini kazandı, okudu bitirdi sırf kendi parası ile avensis almak için 1 yıl dersane ile gazi iktisatı kazandı :D şimdi 4. sınıfta abi vergi denetmeni olacağım diyor 2.0 d4d avensisi cekeceğim altıma diyor :D istedinmi oluyor yani. kendinizi şartlandırır ve hedefinize giderken zorlukları aşabileceğinizi düşünürseniz olur. neden olmasın mesela bu yazıyı okuduktan sonra hemen kapatın pc yi başlayın çalışmaya. dersten sonrada benim mesajımdan sonra atılan mesajı okursun. hadi...
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2011, 16:28:13 »
Sormayın yaa, bende  geçen gün arabayı cilalarken enerji versin diye içkiyi biraz fazla kaçırmışım
ne halt ettiğimide pek bilmiyorum ama 3 gündür dizimin ağrısından geberiyorum, belki Doktorumuz bir öneride bulunur

iyide bu konuda ne alaka şimdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 19, 2011, 18:52:04 »
arkadasım bende bu sene mezun oldum makina mühendisliinden simdi evde üds calıssıyırum:((  yuksek lısans ıcın:(((  ama calısamıyrum daha dgrusu ıskence resmen:SSS
allah kolaylık versin.. anlıyorum seni.. cümlemizi muvaffak etsin.. hayatın zorluklarını ve bir meslek sahibi olmanın kıymetini bu yaşlarda anlıyor insan!

bi dost tavsiyesi.. malum ben 6+4 yıl okudum:)
iyi kahvaltı yapın, bal ve reçel tüketin
"Zinco220" diye kırmızı kapsül bir ilaç var çinko takviyesi yorgunluk halsizliğe çok iyi zaten ırk olarak çinkomuz düşük
ayrıca gribe ve şeker hastalığınada koruyucu hergün 1 tane TOK KARNINA kullanın dua edersiniz
sadece kırmızı kapsülü alın tableti ben sevmedim
o ilacı en yakın zamanda araştırıp alacam hocam.. bende baş dönmesi var zaten.. gencecik yaşta hastalıkla uğraşıyorum.. fakültede bppv ye bağlı baş dönmesi dediler de oluyor arada bir.. belki bunada çare olur bir nebze.. eğer enerji içerikli bir ilaç ise

26 yaşına geldim hala çalışıyorum, iş yapmak zor gelmiyoda oturup bişeyler öğrenmeyi bu beyin istemiyo artık.

einstein güzel açıklamış. önce istemek ve zevkli hale getirmek gerek.gerisi gelecektir.

bunları bilen ben ingilizceyi zevkli hale getiremedim.

o çalışanlaraşaşıyorum.nasıl bir istek nasıl bir hırs var insanlarda. neye ne için çalışmaları umurlarında değil.sadece cevreden soyutlanıp oturup çalışıyolar. robot diyorum ben. kusura bakmayın ama düşünmeden yapılan iş robotlara ait. ben öyle olamıyorum. iyisi olsun ezber yapıyım derken iş bir anda çıkmaza düşüyor.
aynen dediğin gibi abi yaaa... adamların dünya umrunda değil.. arkadaşlarımdan bir çoğu şimdiden hazırlar.. çalışsınlar tabiki lafım yok ama bir noktadan sonra insan kendinden şüphe ediyor onlar yerine :))..

aa benim yüksek bilgisayar becerimle paintte yaptığım logoyu (ç)almışsınız Emrah.... :lol: :lol:
biraz izinsiz oldu ama oldu artık  :rofl: :rofl: ... toyotanın ambleminin anlamı ile çok güzel uyuşuyordu tutamadım kendimi :D.. yüksek bilgisayar becerine de diyecek yok maşallah hande abla :D

iş sahibi olunca alacağınız araçları düşünün:)
bazen düşünüyorum :D.. hatta aşırıya kaçıp mmt şanzıman olsa şöyle güzel olur böyle kötü olur falan diyorum ama teşvik için yeterli gelmiyor :D:D.. hele de ilk yıllar kolay olmayacak taze araba almak benim için.. toros alırım ancak atanabilirsem Allahın izniyle..

Benim küçük birader ilköğretimdeyken, babam oğlum sen anadolu lisesini kazan sana bisiklet alacağım dedi adam dersane yüzü görmeden fen lisesi puanıyla anadolu lisesini kazandı, okudu bitirdi sırf kendi parası ile avensis almak için 1 yıl dersane ile gazi iktisatı kazandı :D şimdi 4. sınıfta abi vergi denetmeni olacağım diyor 2.0 d4d avensisi cekeceğim altıma diyor :D istedinmi oluyor yani. kendinizi şartlandırır ve hedefinize giderken zorlukları aşabileceğinizi düşünürseniz olur. neden olmasın mesela bu yazıyı okuduktan sonra hemen kapatın pc yi başlayın çalışmaya. dersten sonrada benim mesajımdan sonra atılan mesajı okursun. hadi...
şimdi oturuyorum mehmet abi :D.. artık bazı şeylere nokta koymanın zamanı  geldi de geçiyor.. ben o sınavı kazanamazsam üniv. bitirmemin hiçbir anlamı kalmıyor ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 19, 2011, 21:03:38 »
biraz izinsiz oldu ama oldu artık  :rofl: :rofl: ... toyotanın ambleminin anlamı ile çok güzel uyuşuyordu tutamadım kendimi :D.. yüksek bilgisayar becerine de diyecek yok maşallah hande abla :D

kendimi paintte daha da geliştirmeyi hedefliyorum.... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 19, 2011, 21:31:12 »
atamalarda ki olumsuzluklar üzerine düşünmeye başlamışsın ve bundan dolayı ders çalışmaya kafada şartlanmamışsın... şeytanın vesvesesine pek takılma, çok istiyorsan fedakarlık edip çalışman gerek, istemiyorsan çalışma... şimdiden kolay gelsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 19, 2011, 21:45:05 »
çok doğru. gelecek düşünülünce çalışılmıyor çünkü heves kalmıyo. benim amacım bu sınav deyip oturmak lazım başına. sonra çözümleme, plan ve yavaştan sabırla vakit harcamak gerek.

ben hayatımda her adımımı düşünerek atarım. bana hayatımın veya başak burcu olmamın verdiği en büyük zorluk bu sanırım. titizleniyorum. bir işi yapınca gerçekten iyi yaparım ama iş bana basit gelmemeli yoksa bende ders çalışma isteği olmuyor. çalışan insanlara hep özeniyorum. gerçekten hayatı akışına bırakıyorlar ve ellerinden geleni değil yapılması gerekeni yapıyorlar.. buda insanları biryerlere elbet getiriyor.. bazı insanlarda bu yok. sanırım benim gibiler düşünce ağarlıklı bir beyine sahip. çünkü ne zaman dersin başına otursam ders hariç herşey aklıma geliyor bir türlü toplanamıyorum.

bunuda burada yazıyorumki içimden gitsin diye... hayırlısı bakalım neler olacak. üds zor bir sınavmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 20, 2011, 19:17:57 »
kendimi paintte daha da geliştirmeyi hedefliyorum.... :lol:
çalışmalarını bizle de paylaşırsın artık :D.. başarılar hande abla

çalışmazsan atanamazsın beklersin yıllarca canına tak diyene kadar.2001 de mezun oldum 2003 kpss de atanmıstım ben amcamın ogluda 96 sml mezunu oda 2009 da ancak atandı gerisini sen hesapla...
bu gün çalıştım biraz.. Allahın izniyle gerisi gelir inş.. nete girince baktığım 3 siteden biri tct :D

atamalarda ki olumsuzluklar üzerine düşünmeye başlamışsın ve bundan dolayı ders çalışmaya kafada şartlanmamışsın... şeytanın vesvesesine pek takılma, çok istiyorsan fedakarlık edip çalışman gerek, istemiyorsan çalışma... şimdiden kolay gelsin...
artık istememek gibi lüksüm kalmadı.. bir şekilde isteyerek oturdum.. Allahın izniyle gerisi gelirse sorun kalmayacak.. staj hocamızda bize anlayış gösterip yormaz diye ümit ediyorum

çok doğru. gelecek düşünülünce çalışılmıyor çünkü heves kalmıyo. benim amacım bu sınav deyip oturmak lazım başına. sonra çözümleme, plan ve yavaştan sabırla vakit harcamak gerek.

ben hayatımda her adımımı düşünerek atarım. bana hayatımın veya başak burcu olmamın verdiği en büyük zorluk bu sanırım. titizleniyorum. bir işi yapınca gerçekten iyi yaparım ama iş bana basit gelmemeli yoksa bende ders çalışma isteği olmuyor. çalışan insanlara hep özeniyorum. gerçekten hayatı akışına bırakıyorlar ve ellerinden geleni değil yapılması gerekeni yapıyorlar.. buda insanları biryerlere elbet getiriyor.. bazı insanlarda bu yok. sanırım benim gibiler düşünce ağarlıklı bir beyine sahip. çünkü ne zaman dersin başına otursam ders hariç herşey aklıma geliyor bir türlü toplanamıyorum.

bunuda burada yazıyorumki içimden gitsin diye... hayırlısı bakalım neler olacak. üds zor bir sınavmış
kapasitesi aşağı yukarı aynı insanların girdiği sınavlar olduğu için sınavlarımızı zor şekilde hazırlıyorlar.. çünkü sınavın ayırt ediciliği herkese kolay gelirse kalmıyor.. bu durum eğitim bilimine ters :D... ben arkadaşımın girdiği ön lisans kpss sini çözdüm geçen 80 küsür puan aldım :D.. hiç çalışmamıştım... ama lisans kpss sine gelince tepe taklak oluyorum şu an!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 30, 2011, 11:12:42 »
benimde oturup çalışmam lazım ama kaç yıl olmuş mezun olalı insanın canı istemiyor belli süreden sonra ders çalışmak. ama ilerisini düşünüp istemek gerekiyor, bişeyler çalışmadan kazanılmıyor malesef. heleki benim gibi özel sektörden nasibini alanlar daha iyi anlar beni :)  :argh:

hedef belirlemelisiniz arkadaslar kendinize. klasik cümleler bunlar ama doğru olan cümleler. benimde en düşük hedefim vergi müfettişliği bakalım neler olur  :blink: :blink:
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ekim 03, 2011, 22:59:41 »
benimde oturup çalışmam lazım ama kaç yıl olmuş mezun olalı insanın canı istemiyor belli süreden sonra ders çalışmak. ama ilerisini düşünüp istemek gerekiyor, bişeyler çalışmadan kazanılmıyor malesef. heleki benim gibi özel sektörden nasibini alanlar daha iyi anlar beni :)  :argh:

hedef belirlemelisiniz arkadaslar kendinize. klasik cümleler bunlar ama doğru olan cümleler. benimde en düşük hedefim vergi müfettişliği bakalım neler olur  :blink: :blink:

hayırlısı bakalım :).. Allah muvaffak etsin hepimizi.. kolay değil ama yapacak başka seçeneğimiz de yok maalesef

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 07, 2011, 20:08:58 »
haydi ders çalışmayaaa :D :D
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Aralık 07, 2011, 20:40:45 »
haydi ders çalışmayaaa :D :D

;) :) :) uykularımız kaçacak bu gidişle :D