0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi o kadarda benden...
arkadasım bende bu sene mezun oldum makina mühendisliinden simdi evde üds calıssıyırum:(( yuksek lısans ıcın:((( ama calısamıyrum daha dgrusu ıskence resmen:SSS
bi dost tavsiyesi.. malum ben 6+4 yıl okudum:)iyi kahvaltı yapın, bal ve reçel tüketin"Zinco220" diye kırmızı kapsül bir ilaç var çinko takviyesi yorgunluk halsizliğe çok iyi zaten ırk olarak çinkomuz düşükayrıca gribe ve şeker hastalığınada koruyucu hergün 1 tane TOK KARNINA kullanın dua edersinizsadece kırmızı kapsülü alın tableti ben sevmedim
26 yaşına geldim hala çalışıyorum, iş yapmak zor gelmiyoda oturup bişeyler öğrenmeyi bu beyin istemiyo artık.einstein güzel açıklamış. önce istemek ve zevkli hale getirmek gerek.gerisi gelecektir.bunları bilen ben ingilizceyi zevkli hale getiremedim. o çalışanlaraşaşıyorum.nasıl bir istek nasıl bir hırs var insanlarda. neye ne için çalışmaları umurlarında değil.sadece cevreden soyutlanıp oturup çalışıyolar. robot diyorum ben. kusura bakmayın ama düşünmeden yapılan iş robotlara ait. ben öyle olamıyorum. iyisi olsun ezber yapıyım derken iş bir anda çıkmaza düşüyor.
aa benim yüksek bilgisayar becerimle paintte yaptığım logoyu (ç)almışsınız Emrah....
iş sahibi olunca alacağınız araçları düşünün:)
Benim küçük birader ilköğretimdeyken, babam oğlum sen anadolu lisesini kazan sana bisiklet alacağım dedi adam dersane yüzü görmeden fen lisesi puanıyla anadolu lisesini kazandı, okudu bitirdi sırf kendi parası ile avensis almak için 1 yıl dersane ile gazi iktisatı kazandı şimdi 4. sınıfta abi vergi denetmeni olacağım diyor 2.0 d4d avensisi cekeceğim altıma diyor istedinmi oluyor yani. kendinizi şartlandırır ve hedefinize giderken zorlukları aşabileceğinizi düşünürseniz olur. neden olmasın mesela bu yazıyı okuduktan sonra hemen kapatın pc yi başlayın çalışmaya. dersten sonrada benim mesajımdan sonra atılan mesajı okursun. hadi...
biraz izinsiz oldu ama oldu artık ... toyotanın ambleminin anlamı ile çok güzel uyuşuyordu tutamadım kendimi .. yüksek bilgisayar becerine de diyecek yok maşallah hande abla
kendimi paintte daha da geliştirmeyi hedefliyorum....
çalışmazsan atanamazsın beklersin yıllarca canına tak diyene kadar.2001 de mezun oldum 2003 kpss de atanmıstım ben amcamın ogluda 96 sml mezunu oda 2009 da ancak atandı gerisini sen hesapla...
atamalarda ki olumsuzluklar üzerine düşünmeye başlamışsın ve bundan dolayı ders çalışmaya kafada şartlanmamışsın... şeytanın vesvesesine pek takılma, çok istiyorsan fedakarlık edip çalışman gerek, istemiyorsan çalışma... şimdiden kolay gelsin...
çok doğru. gelecek düşünülünce çalışılmıyor çünkü heves kalmıyo. benim amacım bu sınav deyip oturmak lazım başına. sonra çözümleme, plan ve yavaştan sabırla vakit harcamak gerek.ben hayatımda her adımımı düşünerek atarım. bana hayatımın veya başak burcu olmamın verdiği en büyük zorluk bu sanırım. titizleniyorum. bir işi yapınca gerçekten iyi yaparım ama iş bana basit gelmemeli yoksa bende ders çalışma isteği olmuyor. çalışan insanlara hep özeniyorum. gerçekten hayatı akışına bırakıyorlar ve ellerinden geleni değil yapılması gerekeni yapıyorlar.. buda insanları biryerlere elbet getiriyor.. bazı insanlarda bu yok. sanırım benim gibiler düşünce ağarlıklı bir beyine sahip. çünkü ne zaman dersin başına otursam ders hariç herşey aklıma geliyor bir türlü toplanamıyorum.bunuda burada yazıyorumki içimden gitsin diye... hayırlısı bakalım neler olacak. üds zor bir sınavmış
benimde oturup çalışmam lazım ama kaç yıl olmuş mezun olalı insanın canı istemiyor belli süreden sonra ders çalışmak. ama ilerisini düşünüp istemek gerekiyor, bişeyler çalışmadan kazanılmıyor malesef. heleki benim gibi özel sektörden nasibini alanlar daha iyi anlar beni hedef belirlemelisiniz arkadaslar kendinize. klasik cümleler bunlar ama doğru olan cümleler. benimde en düşük hedefim vergi müfettişliği bakalım neler olur
haydi ders çalışmayaaa