Gönderen Konu: Eksik malzeme  (Okunma sayısı 3218 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Eksik malzeme
« : Eylül 18, 2011, 18:13:59 »
Arkadaşlar arabamı alalı 1 yıl oldu ama daha yeni fark ettim ya motor kaputunun altındaki ısı ve ses izolasyonunu sağlayan malzeme benim aracımda yok ya. ne yapmam gerekiyor.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Toyota Club Türkiye

Eksik malzeme
« : Eylül 18, 2011, 18:13:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Eksik malzeme
« Yanıtla #1 : Eylül 18, 2011, 18:14:55 »
 :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Benzinlilerde yok diye biliyorum...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2011, 18:18:07 »
kardeşim eminmisin 2011 başka bir arakadaşın aracı 1.6 elegant benzinli onda var. Onu geçtim devremin aracı 2003 terra onda bile var ne alaka benzinli anlamadım. ama 6 ekimde yıllık bakımda ortalığı bir karıştırayım.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2011, 18:19:54 »
kardeşim eminmisin 2011 başka bir arakadaşın aracı 1.6 elegant benzinli onda var. Onu geçtim devremin aracı 2003 terra onda bile var ne alaka benzinli anlamadım. ama 6 ekimde yıllık bakımda ortalığı bir karıştırayım.
Emin değilim ama geçen bir konu vardı dizelde var benzinlide yok diye. 1.33 de olmayıp 1.6 da olabilir, iyi araştırıp ona göre kavga çıkartın bence:))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2011, 18:28:21 »
Ben servise sordum... Bu konu ilk tartışılınca... 1.33 motorlu araçlarda yok...
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2011, 18:36:30 »
peki sendede varmı birader ya kaputun altındaki köpüksü yapıştırmalar çıkmış ama sıcaktan ama başka sebepten. Zamanla etkilemezmi servise sormadınmı? Paslanmaya yada hasara sbep olmuyormuymuş. Adamları boşa azarlamayayım yoksa :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 18, 2011, 19:09:24 »
Abi parçanın eksikliğini 1 yıl sonra nasıl farkettin heralde motor kaputunu fazla açmıyoruz . :)
Bu arada bende benzinlilerde yok diye bilyorum hatta plazada araçlara bakarken benim huyumdur ilk motor kaputunu açarım ozaman dikkatimi çekmişti bazısında var bazısında yok tabi olmayanların benzinli olanlarında dizel olduğu dikkatimi çekmedi satıcıya benim alacağımda olsun demek için sordum bazısında yok bazısında var diye bana benzinlilerde yok dedi bende sustum birşey demedim  . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 18, 2011, 20:38:21 »
sen 2003 model koy 2011 dede çal toyota yazıklar olsun saana ne diyecem..Seni umut abiye havale edıyorum toyota libyamı twenty zencimi  sen seç sonunu....
Arkadaşım 1.33 lerde o bezz parçasını koymamışlarsada ayıp etmişler.iyice ögren sonra kayarsın fırçanı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #8 : Eylül 18, 2011, 22:10:29 »
ümit bey size sormak istediğim aracını comfort medelimi eğer comfort dizelse var yalnız bugün formda bende 2011 comfortta eksik aksesuar diye konu açtım tanıtım katalogunda var olan araç içi krom aksesuralar bende yok orta kolçaklıklar comfort exstra ve elagantlardaki gösteriyo ama benim araçta yok toyota iletşim merkezini aradım 10 gün oldu dönmediler aldığım plazaya gösterdim satış müdürüne gösterdim olmadığını teyit etti  15 gün sonra işim geregi bir daha uğrayacagım bakalım nasıl bir cevapla karşılaşacagım bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 19, 2011, 17:48:19 »
servisle telefonda görüştüm aracı getirin bakalım diyorlar. Haftaya 10000 bakımına götürecem aracı bakalım nolcak. Olması gerken birşeyse ve yoksa ii haşlarım. Yok eğer olmaması normalse araçta hasar olursa (Boya zararı vb..) arabayı kapının önüne bırakıp giderim dicem. 2003 terrada olurda 2011 de neden olmaz fark nerde anlamadım. Benzinli dizel ayrımı diyen arkadaşlar oldu. Bence alakasız ama bakalım bakımda belli olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2011, 18:00:15 »
1.33lerde yok onu biliyorum ben...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 19, 2011, 22:16:20 »
Bu konuyla ilgili daha önce ben foruma yazmıştım linki paylaşıyorum.....http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36768.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 21, 2011, 00:20:10 »
İbrahim abi okudum sağolasın. Ama kafama takıldı hakikaten madem auristen avensise kadar her modelinde varda neden sadece benzinlide yok. diyelimki motor sessiz! Peki zamanla ısıdan kaynaklanacak boya hasarlarını yada yine ısıdan kaynaklanan metalin ısınıp soğuması ile paslanma çürüme vs. nasıl engelleyecek. 10 yıl değil 20 yıl garanti versin. Ben asker adamım yeri gelecek karlı memlekette calışacam yeri gelecek yağmurlu ısın soğu, ısın soğu kaputum 3-5 yılda paslanır yada boyasında hasar meydana gelirse o zaman aldığım plazanın kapısına atarım ben o arabayı. Kimsede beni engelleyemez. Haksızmıyım ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 21, 2011, 13:15:21 »
İbrahim abi okudum sağolasın. Ama kafama takıldı hakikaten madem auristen avensise kadar her modelinde varda neden sadece benzinlide yok. diyelimki motor sessiz! Peki zamanla ısıdan kaynaklanacak boya hasarlarını yada yine ısıdan kaynaklanan metalin ısınıp soğuması ile paslanma çürüme vs. nasıl engelleyecek. 10 yıl değil 20 yıl garanti versin. Ben asker adamım yeri gelecek karlı memlekette calışacam yeri gelecek yağmurlu ısın soğu, ısın soğu kaputum 3-5 yılda paslanır yada boyasında hasar meydana gelirse o zaman aldığım plazanın kapısına atarım ben o arabayı. Kimsede beni engelleyemez. Haksızmıyım ?
merak etme bir avuç bez paslanmayı engellemez amacıda zaten kaputun paslanmasını engellemek için değil..sadece izolasyon için kullanılıyro.1.33 motor da kullanmamışlar.Baz araç firmalar zaten kullanmıyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2011, 13:30:43 »
benimkindede yok.bu durumdan çok şikayetçiyim,
2000 2.4 a6 quattro,2001 mercedes v280,2005 bmw 530i,2008 2.7 lc prado,2011 corolla 1.33 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 22, 2011, 01:45:25 »

Ümit kardeşim senle meslektaşmışız.Sıkıntını çok net anlayailiyorum çünki insan dişinden tırnağından arttırıp aldığı bir aracın herşeyinin tam olması gerektiğini düşünüyor ama bu iş adaletsizlik noktasında olunca dolayısıyla bozuluyor.Neticede abuk sabuk cevaplar veriyo bayiiler yok sesizmişde yok gerek duyulmamış bu modelde falan bence topluca ortak bir bilinçle  mail oluşturup tüm bu durumdan muzdarip toyotacılar aynı gün aynı saatte mail atalım belki tepki etki doğurur ve eksik izolasyon parçamızı alırız. paslanma deforme konusunda için rahat olsun zira sadece yalıtım amaçlı bir parça bu ......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Eylül 22, 2011, 02:10:33 »
Peki bunu bizim araçlara kaç tl ye takarlar....
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
« Yanıtla #17 : Eylül 22, 2011, 04:46:53 »
Benim 2011 Auris benzinlide var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Eylül 22, 2011, 15:36:52 »
ANKARA reis toyota bu parça için 594 tl istedi...

Yani bravo demek geliyor içimden .....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Eylül 22, 2011, 15:46:23 »
Komşumuzun 86 model Doğanında var, uyduruk markalarda bile var bizde 0 km 2011 model de yok... Toyota türkiyeyi inanın alkışlıyorum...
Fiat modeller bir kaç sene öbcesine kadar bazı modellerinde teyp,cd çalar v.b basit şeyler için fiyat farkı çıkartıyordu... Toyota emin adımlarla bu yolda gidiyor anlaşılan...

Benim gözümde tamamen eksi puanlar bunlar... Ama 594 tl fiyat istemeleri de bi enteresan.. 2007 toyota corallası olan arkadaşta forumda buna benzer olarak aracında bu parçanın olmamasından yakınmış.. Ancak bulunan arkadaşlarda malzemenin yamulduğundaan felan bahsediyor...
Anlam veremedim... Toyota türkiye müşteri ilişkilerine ileteceğim, ama sonuç alabileceğimi düşünmüyorum ....