Gönderen Konu: 2011 DİZEL comfortlarda İÇ krom ve kolçaklık hatasımı YADA EKSİKLĞİMİ  (Okunma sayısı 1634 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
 Değerli arkadaşlar 2011 model dizel comfortum var . ancak alırken    sıfır araç olması  o anda fark edemedim bir yakınıma tavsiye ettik ona elegent aldık tabi bu ara Katologu incelerken comfort modelinin içinde tanıtalan ve benim aracımda olmayan krom aksesuarları fark ettim yani kapı içi kromları ön vites bölümü kromları birde tanıtımda orta KOLÇAKLIK bölümü comfort extra ve elegant modelindeki gibi kayar başlıklı ,iki bölmeli üzeri kumaş kaplı gösteriyor  benim aracımdaki düz kalın plastık  kapak şeklinmde katalogu aracı aldıgım plaza satış müdürüne gösterdim oda durumu fark edip doğru olduğu beyan etti bende toyota iletişim merkezine şikayetimi bildirdim mail de attim 10 gün oldu dönecegiz dediler bekliyorum Değerli toyota kullanıcı arkadaşlar bu konuda yorumu ve düşüncesi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 115400
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Osman bey size muhtemelen makyaj öncesi comfort kataloğunu göstermişler.Benim 2010 model benzinli comfort aracımda bahsettiğiniz krom kaplamalar ve üzeri kumaş kaplı kol dayama mevcut.Makyaj öncesi donanım seviyeleri class,comfort ve elegant idi.Makyaj sonrası ise class donanım seviyesinin adı comfort olarak değişti,comfort ise ilave donanımlar kazanarak comfort extra oldu.Yani şu anda sizin comfort aracınızda en düşük donanım seviyesi olarak görünüyor ve yeni güncel kataloktan da teyit edebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bunu bilmiyordum. Demek makyajsız kasanın class'ı makyajlı kasanın comfortu oluyor ha. Bende makyajlı kasalarda neden hiç classic modellerden bahsedilmiyor diyordum. İlginç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Erdem bey dogrudur aracım 2011 comfort alırken araç durumunu biliyordum  ancak maddi olarak gücüm ona yetti yalnız katalok gösterimi 2011 yılına aittir yani yeni makyajlı kasa corolla  katalok tanıtımını içeriyor yani eski 2010 degil hattaki katalok basım tarihi mayıs 2011 olarak belirtilmiş bahsettiğiniz 2010 modelinde var anlatmış oldugunuz özellikler var yani 42 bin liralık araç 4 parça metal ve 1 kapak olamaması mantıken düşündürücü acaba başka eş deger sınıf araçları inceledim bunu görünce düşünmeye başladım toyota almakla iyimi ettim kötümü ettim bilemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Osman bey, sevrise bildirin o zman. Dönmedilerse siz dönün. Durumu anlatın. Emin olun karşılıksız kalmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Katalogların sonlarında karınca duası şeklinde üretici firma istediği ekipmanı cartı curtu değiştirme hakkını saklı tutar yazar...Onun için birşey tutturmak çok olasılık dışı bence...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Turgut bey ben durumu fark ettiğimde servise 10000 bakımına gitmiştim satış müdürü arkadaşı yanıma aldım dedim katalogu getir dedim ve aracımın yanında kendi inceledi ve 2011 katalogda var dedi bana toyota genel müdürlüğüne mail atacagını söyleyip beklememi tavsiye etti   bekledim cevap alamadım işim geregi 10 ekimde yolum üzeri geçecem inşallah tatminkar cevap alırım alamaz isem bir cıngar çıkartacam .
    bu ara ümit beyde dogru bahsettiği gibi kitabın sonunda minnacık haflerle belirtiyorlar şikayetimi toyota iletişime bildirmeme ragmen 12 günde anca cevap alabildim günaşırı aramalarımla oldu tek sıgındıkları liman ümit beyin bahsettiği gibi minnacık açıklamadan başka bişey diyemiyorlar takılmış kaset gibi lafları eveleyip gevelediler  UMARIM TOYOTA ALDIĞIMDAN PİŞMAN OLMAM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
kemal amca olsaydı sat kurtul derdi şimdi :)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...