Gönderen Konu: avensis periyodik bakım maliyeti 150000km  (Okunma sayısı 2092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • burak poyraz
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
avensis periyodik bakım maliyeti 150000km
« : Eylül 04, 2011, 12:48:50 »
dun sabah arabamı toyota reis e bıraktım .bir kac problem aktardım bunlar içersinde tampon tırnakları atmış onarılsın dedim.klima yetrli duzeyde sogutamıyor dedim.birde frenler bitmiş dedim.fren maliyeti arka diskler deişim on diskler torna ve komple balata deişim için 1000 tl ucret istediler.kabul etmedim.aksam 4 bucuk ta aradılar.aracınız bitti.tampon getirdiim gibi duruor.klima polen deişmiş ama aynı soutma .adama ne yaptınız diorum işte sprey sıkmış.temizlemiş.yag filtre falan 410 tl bakım ucreti.ben bu parayı servislere nasıl helal ediim şimdi.haa bu arada frenleri ozel bi tanınmış serviste 410 tl işçilik dahil ve dyno testi ucretsiz olarak komple deiştirerek yaptırdım.bu adalet mi.
Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara; canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin .

Toyota Club Türkiye

avensis periyodik bakım maliyeti 150000km
« : Eylül 04, 2011, 12:48:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: avensis periyodik bakım maliyeti 150000km
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2011, 13:19:22 »
yetkili servisten memnun değilseniz dışarda özel toyota servisleri var, onlara gidin bence....daha uygun ücrete halledebilirsiniz....tampon tırnakları pek halledilebilir gibi değil...ben silikon sıkıp presliyorum, açıklar kapanıyor.....klima konusunda dışarda oto klimacıları var onlara da uğrayabilirsiniz...benim klima kompresörüm arızalanmıştı yetkili servisi aradım 2500  tl ye değişir dedilir, dışarda 200 tl ye oto klimacısı halletti...gayet güzel soğutuyor şimdi...alternatifler çok, servisler kadar işini bilen oto tamircileri var artık, biri olmazsa diğeri halleder olayı...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE