0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tampon demirine denk gelmezdiniz diye düşünüyorum..Tampon demiri okadar yakın değil daha geride.Esneme payı felan varya.neyse kardeş elinize saglık.Köşeler yaklastıkca ötüyorsa sorun yok..
Tct nin saygı değer üyeleri Hepsi buradadan almış olduğum park sensörünü dostum emre ile aracımıza taktık çok güzel oldu ve açık hava filtresinide yaptık sizlerle paylaşmak istedim.Park sensörünü 42 tl ye aldım.
Öyle tabi. Ramazan artık pöloya takar bir şeyler. arkaya bir vvv amblemi mesela .
Ramazan hayırlı olsun kardeşim biraz geç oldu ama idare et artık yeni sahibi havalandırır bol bol.
ellerine saglik..alttaki resimler acilmiyor , sensorlerin aracin renginde boyanmasi iyi olmus (tur .. goremesemde)..bu islemei bende aracima yaptim, bundan sonra yeni arac alirsam yapacagim ilk uygulamadir, neyse ucuz olsun diye cin mali aldim , yanliz calismasi pek hosuma gitmiyor. soyleki oncelikle cok tiz sesi var, vede sensorler hemen algilama yapmiyor. bir iki saniye sonra otmeye basliyor, senin aractada boylemi? gerci problem yaratmiyor ama eski aracimda aracin arkasindan arac gecse hemen oterdi bunda o durum yok..
Bro 20 cm*20cm 2 tane karbon folyo al gel bir gün. kaplayalım logonun üstünü. Kırmızı karbon güzel olur bence
Hakan bey bendeki üründe geç algılama sıkıntısı yoktu çok güzeldi çok memnun kaldım şimdi 2000 model polo kullanıyorum inş aynı uygulamayı onada uygulayacağım :)Olur broda yarın amblemi yapıştırtacaktım kalsın mı ?