Gönderen Konu: 1999 model toyotaya SIRALI LPG SİSTEMİ taktıranlar yazsınlar...  (Okunma sayısı 3336 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
1999  corolla 1.6 terra special model aracımda BRC marka sıralı tip lpg takılıdır.Yaklaşık 45000km sorunsuz çok memnun bir biçimde kullandım. Fakat 1 aydır aracımı çalıştırdaıktan sonra benzinden lpg ye geçtikten sonra devir saati aşağı yukarı oynuyor ve sık sık seyir halindeyken dahi stop ediyor.Yazılımı 2 defa tekrar yükletmeme rağmen sorunu çözemedik. Benzinde ise stop etmiyor. Sadece motor ısınıncaya kadar lpg de iken stop ediyor. mOTOR Isındığında da KESİKLİK yapıyor...Bilgisi olan lütfen yazsın...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
selamlar
aynı sorun bende de var galiba benimkiside 99 model
ben ısc valfi dedikleri rölanti dengeleyicide değiştirdim ama düzelme olmadı
lpgcilerde pek anlayamıyor
benzinde sorun çıkmıyor gibi
yalnız benim araba sıcakken yapıyor

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
99 avensis imde Stefanelli marka sıralı var  rolantide çalıştığında benimkindede devir saati ibre aşağı yukarı oynuyor ve 10000 bakımında bir filtre değişiyormuş bu rolanti düşüklüğünün ondan olduğunu düşünüyordum yazdıklarınızı okuyana kadar motor haliyle sarsıntılı çalısıyor motor sıcak olsada yapıyor benzinde sorunsuz rolanti benzide daha yüksek ondanda olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 1999 model toyotaya SIRALI LPG SİSTEMİ taktıranlar yazsınlar...
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2009, 23:34:10 »
arkadaslar galiba hepimizin aynı sorunu var söyle bir siteyi ve diğer forumları okursanız bu sorunun nekadar yaygın olduğunu göreceksiniz

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/rolanti-sorunu-ve-stop/ burada açtığım konu var ve hemen hemen aynı seyden bahsediyoruz galiba toyotalara lpg yaramıyor :D