Gönderen Konu: Toyota Yaris'e sonradan klima takılma işlemi. Yardım?  (Okunma sayısı 2387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Toyota Yaris'e sonradan klima takılma işlemi. Yardım?
« : Ağustos 22, 2011, 12:18:49 »
Herkese Merhabalar,

Henüz bir Toyota'lı değilim ama olmayı düşünüyorum. 2004 model 1.0 motor Yaris almayı düşünüyorum. Çok temiz bir araç da buldum.

Aracın tek eksiği kliması olmaması. Malum klimasız araç artık binilmiyor. Biraz araştırdım fakat tam net bir cevap bulamadım.

Herkesin ortak söylediği şey ayrı ayrı kompresörü, kondenseri vs. bulup taktırmaktansa komple set alıp taktırmak yönünde. Bu şekilde verim alınabilirmiş.

Sormak istediklerim;

- Bu işlemi aracına yaptırmış olan Yaris sahibi var mıdır? Varsa yorumlarını almak isterim. (performans, maliyet vs.)

- Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlar; Yaris sonradan klima taktırmaya uygun mudur?

- Bu işi Ankara'da yapabilecek bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz Özel Servis var mıdır?

Not: "Hiç uğraşma, biraz daha fazla verip klimalısını al." diyeneler olacaktır. Bunu ben de düşünüyorum ama bulduğum araç çok çok temiz olduğundan ve sadece kliması eksik olduğundan bu yola başvurmak istedim.

Cevapları için şimdiden herkese teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Toyota Yaris'e sonradan klima takılma işlemi. Yardım?
« : Ağustos 22, 2011, 12:18:49 »