0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aylin Bey..
Hayırlı olsun Aylin bey yeni aracınız. Fotoları bekliyoruz en kısa sürede.
site yöneticimizde Aylin bey demiş ama ağız alışkanlığı işte hayırlı olsun Aylin hanım Allah kaza bela vermesinfiyat 59,600 demişsiniz.. baya bir + sı var heralde.. +larınıda yazarsanız bizi daha iyi bilgilendirmiş olursunuz saygılar..
aracı aldıktan sonra resimlerini paylaşacağım sizinlebu aradaAylin Bey yanlışlık yok...
Neyse konu açılmış sonuca bağlanmış geç kaldık ama neyse aramıza bi toyota daha katılıyormus galiba hayırlı olsun.. Bende tam jetta 2007-2009 arası 170 hp benzinli 1,4 az bulunan bi model bide dsg olursa dadından yinmez dicektim..Kazasız belasız Aylin Bey..saygılarımla..
Bencede dadından yinmez okadar masraflı sorunlu berbat bir motor o tuzla hiç yenmez
Arda valla hiç öyle büyük bişeyini görmedim.Amcam da var 1,4 motor 140 lık jetta 2008 model.Bilirim 4 kişi araba da 250 km hız yaptığını da konforunu da ama arızasını görmedim hiç..
tartışmasız s40..motor kendini kanıtlamış ve konforlu bir sürüş vaadediyor.2009 ve sonrasında ses yalıtımı iyileştirilmiş..içindeki malzeme ve işçilik kaliyesiyse tartışma götürmez.. s40 1.6 benzinli dışında s40 favori