0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Latife ile karışık cevap yazayım, ufak detaylar beni çok rahatsız etmiyor asıl olan genelde görünendir demek istedim fakat kendimi ifade konusunda çok başarılı değilim sanırım.Gelir dağılımıydı, yönetim zaaafiyeti v.s. kimsenin umurunda değilken, lüxle kafayı bozmuş bir milletin ufak tefek ayrıntılara takılmasını bende çok normal karşılıyorum. Lüks her yerde lükstür. Lüksün bir bedeli vardır. ödersin alırsın.
Köşe bardaklıkları açın mazgallarıda bardağa veya şişeye doğru indirin açın klimayı soğutsun ) ben öyle yapıyorum.
ynı modeller derken 2011 corolla larda hala dikiz aynaları ve yolcu ön arka cam dügmelerinde ışık yok gece elle arama yöntemi ayrıca dandık dediğimiz renault bütün modellerinde ve diger bir cok markada 20km den sonra kapıları kitliyor gibi ince detaylar yoktur toyotada
Lüks ilginç bir kavram. İhtiyaç ile lüks iyi ayırt edilmeli bence.Örneğin cam açma düğmelerinin aydınlatması sadece konfor değil güvenliktirde. Şeytan ayrıntıda gizlidir. Benim 94 ae101 de motor bölümünde kablo soket bağlantıları 2007 kasadan özenli idi. Toyota karlılığa bence fazla odaklanmış durumda ve bu yüzden hatalar yapıyor. Diğer firmalardaki gelişmelere bakabilirsiniz. Umarım Toyota liderlik vehametine kapılmamıştır.Bu arada Toyota Türkiye'de satışlarda lider değil. Bence hala Türkiye piyasasına çok önem vermiyor.