Gönderen Konu: Ayakucu Aydınlatma  (Okunma sayısı 7790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Ayakucu Aydınlatma
« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2011, 21:01:12 »
guzel projeler kapı kolu aydınlatması yapan vardı sitede resimlerle...benim ki cok aydınlık değil aslında fotoda ögle cıkıyor

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2011, 21:01:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 13, 2011, 21:13:40 »
guzel projeler kapı kolu aydınlatması yapan vardı sitede resimlerle...benim ki cok aydınlık değil aslında fotoda ögle cıkıyor
   Aslında ben günlük hayatımda da soft ışıklandırmaları tercih ediyorum.Mesela koca salonda okuma lambasını tavana çevirir,onun ışığında oturmayı,tv izlemeyi,kitap okumayı severim.Bu nedenle de aracın iç yaşam alanında da böyle soft aydınlatmayı seviyorum.Bundan dolayı soft ışığı en iyi nasıl elde edebilirim onun araştırmasını yapmam gerekiyor.
   Ayrıca dediğin kapı kolu aydınlatma projesine de baktım.Işık çok gibi geldi.Belkide fotoğraftan kaynaklı da olabilir Fatih...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 13, 2011, 21:49:50 »
anladım o zaman renk olarak sarı sizin için daha iyi olur galiba abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 22, 2011, 10:48:44 »
Ayak ucu aydınlatma işine bende gireceğim. Hatta hangi kapı açılırsa o kapıdan taraftaki  koltuğun altındaki ışığın yanması  için devremi bile  hazırladım. Ancak hala ikilemdeyim. Ayak ucu aydınlatmaları parklara bağlı  olup gece  sürüşlerinde sürekli  yanmalı mı ?    kapılara  bağlı  olup sadece kapı açıldığında o tarafın ışığımı yanmalı yada  manuel bir  anahtarla isteğe bağlı zamanlarda mı  yanmalı ?  Orjinal olan araçlarda  bu nasıl ?   Birde  sizlerin  fikirleri  nelerdir  öğrenmek istiyorum.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 22, 2011, 12:56:48 »
ben hem kapılar hem parklar acılsın diye ugrastım diyotlar falan koydum ama bi türlü olmuyor belki hattı cektgm yerle ilgilidir ama baya ugrastım sorunlar oluyor...ben bu ayakucundan iki kişiye daha yaptım biri tuş ile açıyor birininkini parklara bağladım benimkide kapılara bagli sizin seçimize kalmıs birşey yani ama bence kapılara bagli olmasi daha hoş...manuel anahtar bunların arasında en kötüsü...orjinal araçlarda benim görduğum genelde kapılara baglı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 22, 2011, 13:46:18 »
ben hem kapılar hem parklar acılsın diye ugrastım diyotlar falan koydum ama bi türlü olmuyor belki hattı cektgm yerle ilgilidir ama baya ugrastım sorunlar oluyor...ben bu ayakucundan iki kişiye daha yaptım biri tuş ile açıyor birininkini parklara bağladım benimkide kapılara bagli sizin seçimize kalmıs birşey yani ama bence kapılara bagli olmasi daha hoş...manuel anahtar bunların arasında en kötüsü...orjinal araçlarda benim görduğum genelde kapılara baglı

Fatih,  "hem kapılar hem parklar açılsın diye çok uğraştım"  burasını  anlamadım. Olayın zaten gündüz  pek bir  eğlencesi  yok. Gece ise parklara  bağlı olursa  sürekli  yanacaklar. O zaman da kapılara bağlamanın bir  anlamı  yok öyle  değil mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 22, 2011, 14:19:56 »
evet abi mantıklı ama araba çalışmazken ilk bineceğimizde ve parkları kapatıp inecegimizde de yancaktı o yüzden yani ama doğru pek bi espirisi yok zaten ben bide sonradan far sensörü taktırdım artık gerekte kalmadı zaten cunku merkezi kilidi actıgımda farlar yanıyor ayakucuda yancaktı bu sefer kapılardan cektiğim hat hiç işe yaramıcaktı  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 22, 2011, 14:45:46 »
ben bir düğme ile hepsi yansın.bir de  açtığım tarafki kapıya bağlı olarak oranın lambası yansın istiyorum. ama güzel ve uygun fiyatlı düğme istiyorum. uydurma istemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 22, 2011, 16:15:11 »
açtıgın tarafın yanmasını istemeseydin direk tavan lambasına bağlardın normal acmak isteginde tavan lambasını yakınca yanardı hemde kapıyı actıgında yanmasını  ister acardın ister kapatırdın door bölmesiyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 51 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 22, 2011, 16:32:50 »
evet bu uygulama daha kolay olur. beni fazla uğraştırmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 22, 2011, 17:05:07 »
Valla bana  göre açılan kapının yanması daha  hoş olurdu. Selçuk beyin dediği gibi  hem açılan tarafın, hemde  isteğe göre  tümümnün yanmasını sağlayan bir devre çizdim ama biraz  karışık  oldu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 22, 2011, 18:59:23 »
Gerçekten bayan arkadaşlar için güzel bir çalışma:) bazen fren ve gaz karışabiliyor..
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 27, 2011, 02:07:10 »
Ayak ucu aydınlatma işine bende gireceğim. Hatta hangi kapı açılırsa o kapıdan taraftaki  koltuğun altındaki ışığın yanması  için devremi bile  hazırladım. Ancak hala ikilemdeyim. Ayak ucu aydınlatmaları parklara bağlı  olup gece  sürüşlerinde sürekli  yanmalı mı ?    kapılara  bağlı  olup sadece kapı açıldığında o tarafın ışığımı yanmalı yada  manuel bir  anahtarla isteğe bağlı zamanlarda mı  yanmalı ?  Orjinal olan araçlarda  bu nasıl ?   Birde  sizlerin  fikirleri  nelerdir  öğrenmek istiyorum.

orjinal araçlarda genelde tavan lambasıyla beraber yanıyo. her kapı bağımsız değil ve parklarada bağlı değil. ben parklara bağlamıştım. çakmak lambasından paralel çekerek. bir başka arkadaşımada torpido lambasından paralel çekerek bağladım.gece çok güzel oluyor. loş bir ışık olduğu için gözleride yormuyor. o kadar çok alıştımki bi ara ledin yapışkanında sorun vardı ( yıkamacı sağolsun merak edip kurcalamış ) paspasın altında kalmış led, arabanın içi karanlık geliyodu gece :))  kapı ya da parklara bağlamak kişinin zevkine kalmış ama bence çok güzel bi ayrıntı bence yapmalı herkes :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 27, 2011, 20:14:41 »
evet bencede bugün bi fiestaya yaptım cok güzel oldu bide 5 ay önce falan 207 ye yapmıştım kırmızı ledlerle oda cok güzel olmuştu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Kasım 28, 2011, 10:37:24 »
Valla yapacağım ama, yaz mevsimini bekliyorum artık. Soğuk havada arabayla uğraşmak çokta zevkli olmuyor :)  Çünkü nereden baksan 2-3 saat uğraşı gerektiriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 51 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 28, 2011, 16:03:58 »
benim ledler geldi.kısmetse yarın takmayı düşünüyorum. ancak soğuk hava benide düşündürmüyor değil. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 28, 2011, 16:12:43 »
benim ledler geldi.kısmetse yarın takmayı düşünüyorum. ancak soğuk hava benide düşündürmüyor değil. :)

kışın arabayı yıkayasın bile gelmiyokiii :D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...