0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
guzel projeler kapı kolu aydınlatması yapan vardı sitede resimlerle...benim ki cok aydınlık değil aslında fotoda ögle cıkıyor
ben hem kapılar hem parklar acılsın diye ugrastım diyotlar falan koydum ama bi türlü olmuyor belki hattı cektgm yerle ilgilidir ama baya ugrastım sorunlar oluyor...ben bu ayakucundan iki kişiye daha yaptım biri tuş ile açıyor birininkini parklara bağladım benimkide kapılara bagli sizin seçimize kalmıs birşey yani ama bence kapılara bagli olmasi daha hoş...manuel anahtar bunların arasında en kötüsü...orjinal araçlarda benim görduğum genelde kapılara baglı
Ayak ucu aydınlatma işine bende gireceğim. Hatta hangi kapı açılırsa o kapıdan taraftaki koltuğun altındaki ışığın yanması için devremi bile hazırladım. Ancak hala ikilemdeyim. Ayak ucu aydınlatmaları parklara bağlı olup gece sürüşlerinde sürekli yanmalı mı ? kapılara bağlı olup sadece kapı açıldığında o tarafın ışığımı yanmalı yada manuel bir anahtarla isteğe bağlı zamanlarda mı yanmalı ? Orjinal olan araçlarda bu nasıl ? Birde sizlerin fikirleri nelerdir öğrenmek istiyorum.
benim ledler geldi.kısmetse yarın takmayı düşünüyorum. ancak soğuk hava benide düşündürmüyor değil.