Bu tarz yaklaşımlardan bıktım usandım zaten insanların hakkında bilip bilmeden ileri geri konuşma hakkını nereden buluyorsun sorması ayıp? Elime yetki aldım diye ahkam kesiyormuşum bak sen ??
E benim güzel kardeşim bu yetkiyi kullanıp ben birşey mi yaptım? Hayır
Ya da sen beni bu yetkiden önce tanıyormuydun? E o da hayır
O zaman neden yaftalıyorsun ki beni neden günahımı alıyorsun ki yani sağol tabi güzel birşey günahımı alman...
Saygı konusunda bende bir saygısızlık yapmadım, sanada yaptın demedim...
Kusura bakmayın ama konuşmanız çok saçma geldi. Size bir yaptırımda bulundunuz dedim mi??? Veya benim sizi önceden tanıyıp tanımamamın ne alkası var??? Bide günah alma demişssiniz

Son olarak Sizin o yazdığınız yazıyo yakışıksız buluyorum bu sebepten dolayı size tepki gösteriyorum..Bu yaklaşımımınıza da hala devam ediyorsunuz. Ne bekliyorsun tamam abi aman abi mi

ben konu hakkında paylaşımımdaki hatayı görüp esaz konuya odaklanmak gerektiğini düşüyor, yorum yazanların da bu yönde görüş bildirmesini bekliyorum. Ancak siz ve sizin gibi düşünenlerin konuyu getirdiği nokta ortada... Bunda anlaşılmayacak hiçbir şey yok ama....Saygı bekliyorsanız önce saygılı olmaya davet ediyorum....
Eğer konuyu uzatma gibi bir düşünceniz var ise burada değil buyrun özelden devam edelim. Boşyere buradaki insanlarında canını sıkıp huzurunu bozmayalım. Madem yöneticisiniz bunu sizin düşünmenizi beklerdim.Burada laf kalabalığı yapmanızı değil.