Gönderen Konu: AVRUPA TOYOTA COROLLA  (Okunma sayısı 4963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: AVRUPA TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #20 : Ağustos 02, 2011, 18:14:10 »
Elinize yetki aldınız die boyle ah kem kesemezsiniz. Yaşınız büyük olabilir saygı duyarım ama, zaten yukarıda yazdıgınız yazıya yasınıza olan saygımdan dolayı ramazan yumusaklıgı gösterip görmemezlikten geldim. Eger sizin de amacınız forumda huzur ise bu tip yaklaşımdan kaçınmalısınız....

Bu tarz yaklaşımlardan bıktım usandım zaten insanların hakkında bilip bilmeden ileri geri konuşma hakkını nereden buluyorsun sorması ayıp? Elime yetki aldım diye ahkam kesiyormuşum bak sen ?? 

E benim güzel kardeşim bu yetkiyi kullanıp ben birşey mi yaptım?  Hayır ???

Ya da sen beni bu yetkiden önce tanıyormuydun? E o da hayır ???  O zaman neden yaftalıyorsun ki beni neden günahımı alıyorsun ki yani sağol tabi güzel birşey günahımı alman...

Saygı konusunda bende bir saygısızlık yapmadım, sanada yaptın demedim...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 02, 2011, 18:14:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 03, 2011, 08:55:20 »
Bu tarz yaklaşımlardan bıktım usandım zaten insanların hakkında bilip bilmeden ileri geri konuşma hakkını nereden buluyorsun sorması ayıp? Elime yetki aldım diye ahkam kesiyormuşum bak sen ?? 

E benim güzel kardeşim bu yetkiyi kullanıp ben birşey mi yaptım?  Hayır ???

Ya da sen beni bu yetkiden önce tanıyormuydun? E o da hayır ???  O zaman neden yaftalıyorsun ki beni neden günahımı alıyorsun ki yani sağol tabi güzel birşey günahımı alman...

Saygı konusunda bende bir saygısızlık yapmadım, sanada yaptın demedim...

Kusura bakmayın ama konuşmanız çok saçma geldi. Size bir yaptırımda bulundunuz dedim mi??? Veya benim sizi önceden tanıyıp tanımamamın ne alkası var??? Bide günah alma demişssiniz ??? Son olarak Sizin o yazdığınız yazıyo yakışıksız buluyorum bu sebepten dolayı size tepki gösteriyorum..Bu yaklaşımımınıza da hala devam ediyorsunuz. Ne bekliyorsun tamam abi aman abi mi ??? ben konu hakkında paylaşımımdaki hatayı görüp esaz konuya odaklanmak gerektiğini düşüyor, yorum yazanların da bu yönde görüş bildirmesini bekliyorum. Ancak siz ve sizin gibi düşünenlerin konuyu getirdiği nokta ortada... Bunda anlaşılmayacak hiçbir şey yok ama....Saygı bekliyorsanız önce saygılı olmaya davet ediyorum....

Eğer konuyu uzatma gibi bir düşünceniz var ise burada değil buyrun özelden devam edelim. Boşyere buradaki insanlarında canını sıkıp huzurunu bozmayalım. Madem yöneticisiniz bunu sizin düşünmenizi beklerdim.Burada laf kalabalığı yapmanızı değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 03, 2011, 11:29:42 »
konu çok uzadı bu kadar yeter eğer biraz daha devam ederse başlığı kaldırmak durumunda kalacağım... İbrahim bey saldırgan tutumunuzdan vazgeçin lütfen kibarca uyarıldığınızda da aldırış etmediniz hitabınızda yaşlara da dikkat etmiyorsunuz lütfen biraz daha sakin olun....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 03, 2011, 13:37:15 »
konu çok uzadı bu kadar yeter eğer biraz daha devam ederse başlığı kaldırmak durumunda kalacağım... İbrahim bey saldırgan tutumunuzdan vazgeçin lütfen kibarca uyarıldığınızda da aldırış etmediniz hitabınızda yaşlara da dikkat etmiyorsunuz lütfen biraz daha sakin olun....
Hande lütfen başlıgı kaldırın. Hatta daha ilk basta istemiştim kaldırılmasını.Böyle olacağını anlamıstım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 03, 2011, 14:16:48 »
peki İbrahim abi ......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 05, 2011, 19:19:08 »
Bak genç...  Üstte yazdığım hiçbirşeyi zaten algılayıp cavaplayamamışsın ki bana cevap hakkı bile doğmamış,  tam anlamıyla idrak edip cevaplayabildiğin an özelde de genelde de yüzyüzede sırtsırtada amuda kalkarakta devam edebiliriz, sevgiler Allah gönlüne göre versin ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2011, 08:25:48 »
  Öncelikle konuda karşılıklı atışmalardan kaçınalım.
 Kimse sana yüklenyiro sanma İbrahim, bu yanlış olur ancak arkadaşlarımız doğru bilgileri vermişler Amerika ve Avrupa üretimler, versiyonlar için. Bu bilgiler sen biliyor olsan da burayı okuyan ve bilmeyen herkes için gerekli.
 Diğer taraftan türkçe yazımı konusunda özen isteyeceğim.
 Açtığın konu çok güzel, bu konu hakkında teknik bilgilerin paylaşılması eminim herkes için faydalı olacaktır. Bu kasada Avrupa'da donanım eksikliği olduğu açık. Özellikle Türkiye'de daha üst motor seçilse bu vergi ile satış yapma şansı yok gibi. Çünkü daha düşük vergilere başka markaların çok daha etkili araçları mevcut. Sunroof'un opsiyonel dahi olmaması ise (Türkiye'de) bence de büyük bir özensizlik. Keza aynı durum Auris için de geçerli. Türkiye'de üretilip Avrupa'nın diğer ülkelerine yollanan Auris'in de donanım, süspansiyon (motor hacmine göre) vb. farklılıklar mevcut.