0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun bu arada kemal abi benim araba tozlu olduğu için çocuklar camına yazı yazmış napım hemen satımmı?
geçmiş olsun
ben aracı alalı bir ay oldu, arkadan vurdular aynı böyle...hatta benim arka tampon komple değişti...sıkmayın canınızı, nazardandır...
Kaan Bey geçmiş olsun.Bence yetkili servis dışında bir alternatif düşünmeyin. Olay sadece boya değil. serviste tampon altındaki destek demirinde bir hasar olup olmadığına da baksınlar. Ayrıca tamponun alt ve çamurluk kenarlarındaki bağlantılar, klipsler vb. de hasar görmüş olabilir. Özellikle bağlantı vidaları ve klipsler ufak bir darbeyle bile kırılabiliyor. Veya ayarı bozulabiliyor. Servise giderseniz o bölge komple gözden geçirilmiş olur.Yetkili serviste yapılacak boyada renk farkı problemi yaşayacağınızı tahmin etmiyorum. Ama mümkünse lokal boya yaptırmayın tamponu komple boyatın.
Kaskon varsa işin kolay, serviste boyatıyorsun tamponu, onlar parayı karşı tarafın sigortasından alıyorlar, ama kaskon yoksa parayı kendin ödüyorsun, sonrada karşı tarafın sigortasından alabilmek için uğraşıp duruyorsun
geçmiş olsun Kaan tabiki istediğin yerde yaptırabilirsin.tanıdığın iyi bir kaportacı varsa hatta dahada iyi olabilirbazı rutuşluk yerler varsa oralarıda arada çıkartabilirsin.servis pek uğraşmaz başka yerlerle Allah beterinden saklasın
benim araca geçen ay arkadan vurdular tam ortadan,sadece plakanın izi çıkmıştı kırık çatlak yoktu, tutanak tutuk servise götürdüm orjinal tompon takılarak arka tampon komple değişti...kusur oranı 100-0 arkadan vuran arkadaşa verildi.Onun trafik sigortası ödedi.faturada 750 tl civarı bir şeydi.sıkmayın canınızı geçmiş olsun yanlız 4 gün arabasız kaldım bu sıkıcıydı .
Geçimiş olsun,sıkmayın canınızı.
İlk defa kaskosuzken kaza olduda ben bişey daha sorucaktım sizlere yardımcı olursanız sevinirim bugun vatandaşla tutanağı doldurduk işte arabanın bilgileri onun ve benım daha sonra olayın nasıl olduğu hakkında ufak bi çizim bide ifade gibi bişey imzaladık falan smdi ben arabayı yaptırcağım zaman. o karsı tarafın sigorta acentesini aramam mı gerekiyor yoksa atıyorum ben toyotaya yetkili servisine gittim karsı tarafın sigortasıyla anlasmalı oldğunu öğrendim onlar kendileri hallediyormu benım yapmam gereken nedir onu öğrenmek istiyodum simdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Geçmiş olsun. Daha geçende benim park halindeki aracımın da sol arka tamponuna fena sürttürmüş hayvanın teki boyayı olduğu gibi kaldırmış ve basıp gitmiş. Tutanak falan da yok tabi bakalım ne yapacağız.
sen gene şanslısın, "beni yıka" falan yazmışlardır; eğer öğretmen olsaydın beni yıka yerine çeşitli küfürler yazacaklardıdaha da kötüsü yazılıda zayıf alan , giderken arabana bir çizik atıp gidiyorbir keresinde sınıftan 4 kişi zayıf almıştı, çıktığımda arabamın 4 kapısıda çizilmiştiavatarındaki araba en sevdiklerimden birisiydi, aynısının kırmızısını kullanmıştım, ama teknoloji çok hızlıyeni çıkanlar muhteşem, onun için sat derim , satıp yeni modelini alman için tabiki