Gönderen Konu: Nazar değdi aracıma bugün vurdular .  (Okunma sayısı 3461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Nazar değdi aracıma bugün vurdular .
« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2011, 19:54:59 »
Geçmiş olsun
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2011, 19:54:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 28, 2011, 20:20:41 »
geçmiş olsun bu arada kemal abi benim araba tozlu olduğu için çocuklar camına yazı yazmış napım hemen satımmı?  :) :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 28, 2011, 20:29:17 »
geçmiş olsun bu arada kemal abi benim araba tozlu olduğu için çocuklar camına yazı yazmış napım hemen satımmı?  :) :D

Kemal abi hemen sat diyecek tabi :lol:

Ama bence çocukların ne istediğini iyi anlayın :
"beni yıka" yazmışlarsa yıka,
"beni sat" yazmışlarsa sat. :lol: :lol:

Çocuklar geleceğimiz. Onlara kulak verin... :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bir Tek Toyotam Olsun Bana Bişey Olmazz... :)
  • Araç: ---
« Yanıtla #23 : Temmuz 28, 2011, 20:43:24 »
geçmiş olsun

saolasn

ben aracı alalı bir ay oldu, arkadan vurdular aynı böyle...
hatta benim arka tampon komple değişti...
sıkmayın canınızı, nazardandır...

bende öyle diyorum artık nazar boncuğu arabanın :)

Kaan Bey geçmiş olsun.

Bence yetkili servis dışında bir alternatif düşünmeyin. Olay sadece boya değil. serviste tampon altındaki destek demirinde bir hasar olup olmadığına da baksınlar. Ayrıca tamponun alt ve çamurluk kenarlarındaki bağlantılar, klipsler vb. de hasar görmüş olabilir. Özellikle bağlantı vidaları ve klipsler ufak bir darbeyle bile kırılabiliyor. Veya ayarı bozulabiliyor. Servise giderseniz o bölge komple gözden geçirilmiş olur.

Yetkili serviste yapılacak boyada renk farkı problemi yaşayacağınızı tahmin etmiyorum. Ama mümkünse lokal boya yaptırmayın tamponu komple boyatın.

Bende öyle düşünüyorum servis benım için daha iyi hemde içim rahat olur . komple boyatmayı dşünyorum zaten bende ufak tefek çiziklerde var tamamen gitmiş olur hepsi

Kaskon varsa işin kolay, serviste boyatıyorsun tamponu, onlar parayı karşı tarafın sigortasından alıyorlar, ama kaskon yoksa parayı kendin ödüyorsun, sonrada karşı tarafın sigortasından alabilmek için uğraşıp duruyorsun

İşte kaskomu 3 gün sonra yaptırcaktım tamda olacağı varmıs demekki karsı tarafın sıgortasndan yaptırcam mecbur . bide seninde söylediğin gbi karşı tarafın sigortasından almaya uğrasıcam malesf :/

geçmiş olsun Kaan tabiki istediğin yerde yaptırabilirsin.tanıdığın iyi bir kaportacı varsa hatta dahada iyi olabilirbazı rutuşluk yerler varsa oralarıda arada çıkartabilirsin.servis pek uğraşmaz başka yerlerle
Allah beterinden saklasın

Amin çok teşekkürler değerli yorumların için .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Temmuz 28, 2011, 20:47:19 »
benim araca geçen ay  arkadan vurdular tam ortadan,sadece plakanın izi çıkmıştı kırık çatlak yoktu, tutanak tutuk servise götürdüm orjinal tompon takılarak  arka tampon komple değişti...kusur oranı 100-0 arkadan vuran arkadaşa verildi.Onun trafik sigortası ödedi.faturada 750 tl civarı bir şeydi.
sıkmayın canınızı geçmiş olsun yanlız 4 gün arabasız kaldım bu sıkıcıydı .

İşte oda benım için biraz sıkıntı olucak tabiki arabasız kalmak ama olsun. trafik sigortasından karsılıcaz bakalm ama ugrastırıcak gibi sigortadan parayı almak. çok teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 28, 2011, 23:16:58 »
Geçimiş olsun,sıkmayın canınızı.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Temmuz 28, 2011, 23:32:38 »
Geçimiş olsun,sıkmayın canınızı.

saolun nazar boncuğumuz artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Temmuz 28, 2011, 23:44:05 »
İlk defa kaskosuzken kaza olduda ben bişey daha sorucaktım sizlere yardımcı olursanız sevinirim bugun vatandaşla tutanağı doldurduk işte arabanın bilgileri onun ve benım daha sonra olayın nasıl olduğu hakkında ufak bi çizim bide ifade gibi bişey  imzaladık falan smdi ben arabayı yaptırcağım zaman. o karsı tarafın sigorta acentesini aramam mı gerekiyor yoksa atıyorum ben toyotaya yetkili servisine gittim karsı tarafın sigortasıyla anlasmalı oldğunu öğrendim onlar kendileri hallediyormu benım yapmam gereken nedir onu öğrenmek istiyodum simdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 28, 2011, 23:55:53 »
İlk defa kaskosuzken kaza olduda ben bişey daha sorucaktım sizlere yardımcı olursanız sevinirim bugun vatandaşla tutanağı doldurduk işte arabanın bilgileri onun ve benım daha sonra olayın nasıl olduğu hakkında ufak bi çizim bide ifade gibi bişey  imzaladık falan smdi ben arabayı yaptırcağım zaman. o karsı tarafın sigorta acentesini aramam mı gerekiyor yoksa atıyorum ben toyotaya yetkili servisine gittim karsı tarafın sigortasıyla anlasmalı oldğunu öğrendim onlar kendileri hallediyormu benım yapmam gereken nedir onu öğrenmek istiyodum simdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Kaan bey, karşı tarafın sigortasını aramadan önce servise gidip hasar servisi ile görüş ve durumu anlat. Onlar sürekli olarak bunlarla uğraştıkları için seni en doğru şekilde yönlendirirler. Hem belki konuyla ilgili püf noktaları vardır, onları da bilmende fayda olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Temmuz 29, 2011, 12:30:53 »
Geçmiş olsun. Daha geçende benim park halindeki aracımın da sol arka tamponuna fena sürttürmüş hayvanın teki boyayı olduğu gibi kaldırmış ve basıp gitmiş. Tutanak falan da yok tabi bakalım ne yapacağız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 29, 2011, 16:19:31 »

sen gene şanslısın, "beni yıka" falan yazmışlardır; eğer öğretmen olsaydın beni yıka yerine  çeşitli küfürler yazacaklardı
daha da kötüsü yazılıda zayıf alan , giderken arabana bir çizik atıp gidiyor
bir keresinde  sınıftan 4 kişi zayıf almıştı, çıktığımda arabamın 4 kapısıda çizilmişti

avatarındaki araba  en sevdiklerimden birisiydi, aynısının kırmızısını kullanmıştım, ama teknoloji çok hızlı
yeni çıkanlar muhteşem, onun için sat derim , satıp yeni modelini alman için tabiki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Temmuz 30, 2011, 01:24:44 »
Geçmiş olsun. Daha geçende benim park halindeki aracımın da sol arka tamponuna fena sürttürmüş hayvanın teki boyayı olduğu gibi kaldırmış ve basıp gitmiş. Tutanak falan da yok tabi bakalım ne yapacağız.

Çok geçmiş olsun sizede ki vurduktan sonra basıp gitmek ayrı bişey karaktersizlik diyorum artık ben madem vuruluyor bi telefn bari bırak :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 01, 2011, 10:54:55 »
sen gene şanslısın, "beni yıka" falan yazmışlardır; eğer öğretmen olsaydın beni yıka yerine  çeşitli küfürler yazacaklardı
daha da kötüsü yazılıda zayıf alan , giderken arabana bir çizik atıp gidiyor
bir keresinde  sınıftan 4 kişi zayıf almıştı, çıktığımda arabamın 4 kapısıda çizilmişti

avatarındaki araba  en sevdiklerimden birisiydi, aynısının kırmızısını kullanmıştım, ama teknoloji çok hızlı
yeni çıkanlar muhteşem, onun için sat derim , satıp yeni modelini alman için tabiki

Kemal abi hepsini sınıf geçir, geçir ki başka öğrenciler gelsin,araban çizilmesin kafan ağırmasın. :) :D