öncelikle şunu söyleyeyim içimde kalmasın:D foruma hergün girmeme rağmen arabayla ilgili falza teknik bilgi sahibi olmadığım için çoğu arkadaşın sorunlarına cevap verememenin buna karşın arkadaşların bu konularda bilgilerini bizden esirgememe nezaketi göstermelerinin mahcubiyetini yaşıyorum. bununn için forumlara katılan bilgilerini bizlerden esirgemeyen bir de benim gibi bir şey bilmediği halde-eminim ki- yardımcı olmak isteyip konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmayan arkadşların hepsine teşekkür ederim.
valla böyle bir giriş yaptıktan sonra sorumu sorasım da gelmedi de:D açtık konuyu bu başlıkla yazalım artık. ankarada arbasını boyatan arkadaş var mı? tavsiye edebileceğiniz yer var mı? arabanın dışında çizik çok da. hani dıştan püskürtme yoluyla yapıyorlarmış ya ben de o tarz boyatmayı düşünüyorum. ne kadara mal olur. boyatmak nasıl olur? konu hakkındaki değerli düşüncelerini bekliyorum. saygılarımla.
değerli vaktini ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.