0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
facete gördüm muhabbetleri, harbi gidiyormu yoksa baban şakamı yapıyor sana Ercü
Yok Mesut abi hakikaten 3 adam getirmiş 1i usta zaten biri adamın yeğeni ondada yeşil hb corolla vardı onunla gelmişlerdi baktılar işte biz 19 çektik 18500 en fazla dedik 17 veririz dediler bir araç daha var dediler onada bakalım duruma göre konuşuruz falan dediler hala riskli.. Ve babam uzun süre araba almayı düşünmüyormuş bu fena koydu
yapma Ercüment yaaa moral bozukluğunu anlıyorum hayırlısı olsun demekten başka bişey gelirmi elimizden
Evet tehlike çanları çalıyor. :)Babacığım bu arabayı çok seviyorum moduna geçme zamanı.
Birileri arabaya bakmaya geldiğinde babana seslice şöyle de :" babacım bu problemli arabadan bizi kurtaracağın için çok teşekkürlerrrrrr. Artık hayalimizdeki murat 124'ü alıp rahat rahat gezeriz di mi??"Bunu söyledikten sonra arabanın sizde kalacağı kesin, ama sendeki kaporta hasarı ne olur, perte çıkarmısın bilmem
hayırlısı olsun ercü boşver...
Ercü üzülme araç giderse gitsin yeni araç alana kadar benim yaris köpeğin olsun.nasıl olsa baban fazla dayanamaz alır sıfır bir auris veya corolla
bir sevgili gider birsevgili gelir ))) bak sen evlenince hovardalık da yapamzsın... ))))))) hayırlısı olsun...
ercü, biri gideer biri gelir, sana araba mı yok...
Öyle tabi Oğuzhan abi dünyada arabamı kalmadı ama ilk olunca unutulmuyor bırakılmıyor vallahi
ben hala eski corollamızı arıyorum ya 2000 kasa unutulmaz ercü
Gir damardan az kaldı arabanın üstüne zincilicem kendimi