0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakımı yapıldıysa yol bilgisayarına bunu işlemediklerinden böyle sıkıntılar olabiliyor,bende karşılaşmıştım...
günaydın herkese allahtan bir sorun çıkmadı.
Kemal Bey, kel alaka oldugunu düsündügüm bir mesaj. Eger bilmedigimiz birsey varsa paylasin lütfen. Bu önerinin katma degerini bir de biz görelim.
ADMİNLER BU OLAYA BİR ÇÖZÜM BULSUN ARTIK siz Kemal beyi dikkate almayın GEREKLİ GEREKSİZ satmanızı söyler. bakım 15 gün önce yapıldığına göre yağ eksilmesi için yağ tapasın da sızıntı falan olması gerekir o kadar da çabuk yağ eksiltemez. Yada arkadaşlarında dediği gibi kuvvetle muhtemel basit bir kod hatası olabilir. ihmal etmeden servise gidin kafanız rahat olsun.
günaydın.satmakmı okadar kötü bi durumdamıdır ? ben uyarının çok ciddi olmadığını düşünüyorum
Kemal bey türkçe de bir deyim vardır "eşşeğin kulağına(!) su kaçırmak" diye.... şahsen esprilerinizden çok rahatsız olmuyorum ha bunun yanında sizi çok takip ettiğimde söylenemez ama forumda ki genel kanı sanırım bu deyim yönünde.... aslında var olan kıvrak zekanızı biz forumdaşlarınızla daha hoş diyaloglar kurmak amacıyla kullansanız ne kadar hoş olur...misal: benim de bir "terlik fırlatma" şakam var biliyorsunuz ama nedense sizin "sat" espriniz kadar rahatsız edici olmuyor.....