0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GünaydenlarrrrrrrBen arabamdan memnunum satmak gibi bir derdim yok ,ilk defa böyle bir uyarı ile karşılaştım.Oktay Bey ; Dün anlaşmalı olan toyota servislerini aradım aynı konuyu onlarada söyledim 20 -25 gün önce bakım yaptırdığımı bu şekilde bir uyarı aldığımı.servis yetkilisi bakım zamanın geldiğini ve o uyarının o yüzeden çıktığını söyledi.eğer bakım yaptırdıysanızda bakım yapan servis uyarı ışının yanmasını kapatamamıştır dedi.ama içinizin rahat etmesi için yine getirin bakalım dedi ilginiz için çok teşekkür ederim.
hmm aslında maz 3de fena araba değildi önceden haberim olsaydı alırdım
bir önceki arabam mazdaydı ondan bahsediyorduk
Muhammet ne mazdası ? Galiba ya biz birşeyler kaçırdık yada sen konuları karıştırdın
izmit çok sıcak galiba... (bugün sizinle uğraşma günüm Mehmet Ali bey.... )
:Heeee başım üstüne...Beklerim efendim...Şaka biryana buralara yolunuz düşerse beklerim.Türkü tadında bir sohbet ısmarlarım izmit sahilinde.Müzisyenler deniz dalgaları,oturaklar,mis kokulu çimen ve Gelenin sıcak sohbeti...Eh artık bir Türkü de siz söylersiniz
En kısa zamanda satmanızı öneririm.
İnanın satmanız gerektiğinden söylemedi Kemal bey de onu, siz aramızda kalmaya aktif olmaya devam edin kimin nerede nasıl yorum yaptığını öğrenecek ona göre dikkate alacak ya da almayacaksınız Önemli bir şey olmadığını düşünüyordum ben de ama en azından şimdi sizin de içiniz rahat Yine de geçmiş olsun diyelim, yoldaşınızla ilgili bir şey öğrenmiş oldunuz.