0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla Bey forumdan takip ettiğim üzere Ankara'da Dörtnal Özel Servis varmış yarın şansımı orada deneyeceğim. röle değiştiğinde "ah tamam bu düzeldi" diyebilmem için ne ile karşılaşmam gerektiğini bilirsem içim dahada rahatlayacak. mesela şu an bilgisayara bağlandığında c1524 hatası veriyormuş ( hani o hata kodunu ben görmedimde) siliyorlarmış hatayı yeniden çıkıyormuş. en iyisi gideyim dörtnala bağlatayım bilgisayara hata kodunu versin ben diyeyim ki direksiyon rölesini değiştirelim. sonrasında bilgisayara bağlandığında hata almazsam içim rahatlasın mı? yarın bu durum netleşirde aklımı artık beni daha az üzen şeylere verebilirsem 2000 tl lik yemek yeseniz bile dokunmayacaktır (şahsen boğaza harcanan paraya acımamda ))
Atilla bey, ben Elektronik Mezunuyum ne dediğinizi iyi anlıyorum ayrıntılı cevap vermenize gerek yok, ancak motorun pabuçları bile oksitlenme yapıp arada bir akımı kesiyor olabilir, tabi sizin dediğiniz gibi roleden olma ihtimalide var %50 %50 diyelim, sonuçta akünün kutup başı bile korozyon yapıp bazen marş basmadığı oluyor
saat 2 de dörtnalda olacağım. bakalım araya ne kadar sıkışmış 2000 tl den bahsediyoruz eğer dediğiniz kadar külfetli olmazsa artanla tct ye yemek ısmarlayabilirim Ben bu duruma birazda manen bakıyorum. şu yakın zamanda en az 10 insanı toyotacı yaptım hepsi alman araçlarını satıp toyotaya geçtiler. hepsini kendi aracımla ikna ettim. sanırım kendi aracıma nazarım değdi. şu aralar neler hissettiğimide burada ki insanlardan başkasının anlamasına ihtimal vermiyorum deli derler adama bu arada forumda tct nin stickerından bahsedildiği birkaç topic gördüm. nasıl edinebilirim?
Atilla bey servisin kontrol ettiğini varsayalim. ama bence tamir yoluna gitmemis olabilirler çünkü isim ucunda 2000 tl ve işten anlamayan bir kullanıcı var. kandırmak kolay .
benimde bir dönem far yükseklik ayar dügmemin isigi bozuldu. ampul değişmez diye 90tl parça fiyatı verdiler. bende 1tl ye led ve direnç alıp yaptım