0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hulk on numara olmuş
Çizgi filmlerde saçmalık yok aslında, saçma olan bu sorulardır.Çizgi filmler, seyircileri tarafından idrak edilebiliyor.Bu tür firlmlerde "niçin" diye sorulması garip oluyor, çünki adı üstünde, çocuk eğlendirme filmi bunlar.Gerçeklere dayalı eğlendirme filmleri ve konuları çok fazla olmasa gerek.....
yeminle küçükken aklıma geldiydi.... ))))
Yeminle aklımın ucuna gelmemişti... Saf mıymışım neymişim ben yahu =/ Off sinir oldu küçüklüğüme.
Heidinin dedesinin alplerde şahane villasımı vardı ? tek odalı villamı olur yahu, kız samanlarda yatıyordu Bide hangi villada keçi beslenir Bıde heidinin dedesi villada oturacak kadar zengin olsa Heidinin okuması için şehre taşındıklarında eskı bir evin tek odasını restore edip oturmazdı alplerdeki şahane villasını satar şehirde apartman dairesi alırdı
Sürekli ufuk çizgisinin ardından beliren kale yüzünden Tsubasa'nın ufacık bir gezegende top koşturduğunu düşünürdüm hep
bi şut çekiyordu yarım saat sonra kaleye gidiyordu top atari oyunuda vardı bazen son dk'da şut çekerdim top kaleye giderken hakem maçı bitirirdi
oda bir şeymi klaraya aşıktım
red kitte aşıktım..... çok ciddiyim...