0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim işler türkiye de geç işler , yakında gelir sisteme de kayıt ederler , merak etmetin sorun olmaz ...içimizde yurtdışından dünyanın malını çekmiş arkadaşlar var , takıldı kaldı gelmedi diyen görmedim
Merhaba,pazar günü ilk kez yurt dışından online bir alışveriş yaptım. İngiltere'den sipariş ettiğim parça royal mail ile gönderildi ve takip numarası ile sürekli kontrol ettim. 11 Temmuzda verilen kargo 13 Temmuz'da Türkiye'ye giriş yapmış olarak gözüküyor. Ancak PTT nin yurtdışı gönderi takip sisteminde herhangi bir bilgi yok. PTT merkezine bugün telefon ettim, takip numarasını verdim ve aldığım cevap "Henüz Türkiye'ye giriş yapmamış" oldu.Şİmdi ya royal mail yalan söylüyor ya da PTT . tahmin etmek pek zor değil aslında.böle bir durumla karşılaşan ya da deneyimli kişilerin fikir, yorumlarını almak isterim.
merhaba arkadaşlar. Yurt dışından bir ürün aldım dün evime pttden gelmişler ancak evde olmadığımız için alamadık. Ve yazısını okuyamadığım için takip numarasıda yok. Bu kargonun nerede olduğunu aliexpresin sitesinden öğrenebilir miyim?