Yasin Bey ticarette bir kural vardır. Bir müşteri 10 müşteri getirir,10 müşteride götürür.Belki bu on kişi duruma göre 100 olur.Siz bir müşterinin yaptığı reklamı parayla yaptıramazsınız.Birde işin manevi boyutu var.Benden aldıkları haksız para için hakkımı helal etmiyorum ve zehri zıkım olsun diyorum.Eminim benden aldıkları haksız para bir kaç misliyle çıkmıştır veya çıkacaktır.Beni aldattığını zannedenler asıl aldananlardır...
Abdullah bey sizi çok çok iyi anlıyorum, ama o esnaf müsvetteleri bunun farkında değiller, ama farkediyorsunuzdur etrafınızda olan bu tiplerin çoğuna sorunca
''işler durgun'' diyorlar. Halbuki işlerini durgunlaştıran kazığı kendi kendine atan ve kazancına haram katıp bereketi haram lokmaya çeviren sensin be adam!
Benim bir ustam var dükkanında tabelası bile yok, adam yaz kış bazen geceyarılarına kadar çalışır, bilmem anlatabildimmi

Bizi kazıklamayla kazandıkları 3 kuruş sayesinde edindikleri türlü musibet başa gelince de töbe haşaa ALLAH ım ben ne yaptımda bunu verdin bana derler, neyse uzatmayım yoksa çooook söyleyeceğim var bu konuda...