0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni konu açmak istemediğim için konuyu hortlatmak istiyorum. Hakan abi senden ve diğer arkadaşlardan bilgi almam gerekiyor... Geçen günlerde arkadaşıma 2004 1.6 fsi golf aldık sportline paket araçta fabrikadan mercekli xenon far var... Abicim biz aracı Antalya'dan geldik gece dönerken uzun farı da kullandık tabi doğal olarak ama benim birşe dikkatimi çekti arkadaşım pek araçlardan anlamadığı için ben dikkat ederim hep... Abi araçta bir uzun far var maşallah. Anlatılmaz görmeniz lazım araçta xenon far yok uzunlar da normal far var ama farlar patlayarak yanıyor bildiğin xenon gibi ama sarı ile beyaz arası birşe lakin xenon değil normal far nasıl yakıyorsan öyle kalıyor yani sonradan açılma falan yok zaten balans falan da yok normal bağlantılı bir uzun far ben çok araştırdım ama bulamadım abi bunun ne olduğunu.. Bana bir yardımcı olsanız çok istedim kendinden sat bana diye benim passat'a takalım ama kendinin de çok hoşuna gitmiş satmıyor Ben de ne markasını ne modelini nede ne olduğunu bilmediğim için kimseye anlatamıyorum. Sizden yardım bekliyorum bu far tipi nasıl bir şeydir bir de deli gibi aydınlatıyor ortalığı ve resmen bir kartal kanatlarını açmışta önümüz de kocaman gölgesi var gibi görünüyor... Eğer beni anlamadıysanız bir ara videosunu bile çekebilirim ama lütfen yardım... Bu farlar çook hoşuma gitti benim
tam tabirinize uygun bir far biliyorum. osram-nightbreaker. internetten videolarını bulabilirsiniz kısası açık sarı, uzun ise beyaza yakın ama tam beyaz değildir. normal halojen farların neredeyse 2 katı kadar parlak diyebiliriz.