Gönderen Konu: auris yine pıss  (Okunma sayısı 3047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
auris yine pıss
« : Temmuz 09, 2011, 16:55:50 »
arkadaşlar aurisim daha önce beyin kısa devresinden arıza yapmıştş ve yolda kalmıştım servisin birdaha olmaz sözüne güvenerk daha çarşamba günü aurisime 18 inç konig jant taktım ancak dün avcılar edirne  otoyolunda  araç stop etti ve çalışmadı aynı hata gibi geldi bana servisi aradım aracı gelip çektiler  corolla d-d araç verdiler eve geldim sabaha kadar kafamı kurcaladı bügün servisi aradım  atolyede kimse yokmuş ben iş gereği bazen keşana gitmem gerekiyor orolarda çok ısız ben bu arabya nasıl güvenirim  acaba silivride servis tam olarak yapamadımı  derinderde bir fark olurmu nasıl olucak bu iş hiç bilmiyorum her şeyde vardır bir hayır diyip geçdim şimdilik ama aracı teslim alırken servisle konuşucam yaa bu aracı tam olarak tamir etsinlerde yada değiştirsinler valla jantların arabanın bütün hevesi kursağımda kaldı aurisi çok beğenerek almıştşm keyfini süremedim teşekkürler herkese

Uploaded with ImageShack.us
2003 subaru impreza  :)

Toyota Club Türkiye

auris yine pıss
« : Temmuz 09, 2011, 16:55:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
Ynt: auris yine pıss
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2011, 20:21:19 »
çok geçmiş olsun fazla kafana takma eninde sonunda hallederler ....aracın çok güzel görünüyor kazasız belasız kullan
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2011, 20:54:39 »
çok geçmiş olsun fazla kafana takma eninde sonunda hallederler ....aracın çok güzel görünüyor kazasız belasız kullan

sağolun inşallah bir daha tekrarlamaz :(
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 09, 2011, 20:57:12 »
valla kardeş araban çok güzel emek para harcamıssın.Ama bu tür şeyler mide bulandırıyor.Açıkcası elektrik mekanık formenı iyi bir yetkili servise başvur.İnşallah tekrar yaşamazsın.
2011 d4d Corolla