Gönderen Konu: Konya Meramda gözümün önünde kaza  (Okunma sayısı 3660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Konya Meramda gözümün önünde kaza
« : Temmuz 09, 2011, 12:24:02 »
Kaza saat 23.00 sıralarında Meram İlçesi Meram Yeni Yol Caddesindeki alt geçitte yaşandı. Yasemin Korkmaz idaresindeki 42 BVY 63 plakalı (toyota) otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce kaldırımdan sekip sonra orta refüjdeki ağaca çarptı. Anne Yasemin Korkmaz ve 3 yaşındaki oğlu Hasan Buğra ağır yaralı olarak araçtan çıkartıldı, ancak 7 yaşındaki Zeynep Azra otomobilde sıkıştı. Yaralı halde sürekli annesini ve küçük kardeşini soran Zeynep Azra kısa süren bir çalışma sonrasında araçtan çıkartılarak kardeşinin yanına yatırıldı.

Konya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan iki kardeş tedavi altına alınırken, acı haber Konya Numune Hastanesinden geldi. 35 yaşındaki anne Yasemin Korkmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem sekreteri olan Yasemin Korkmaz’ın yıllık izne ayrıldığı ve ailesiyle birlikte tatil hazırlığında olduğu öğrenildi.

Alıntı: http://www.kanal42.com/haber/508/konyada-trafik-kazasi-1-olu-2-yarali.html

Üzücü bir haber malesef ve kaza gözümün önünde oldu araç tahminen biraz fazla hızlıydı Allah yakınlarına sabır versin Rabbim rahmetini esirgemesin merhumeden...

Videosu: http://www.focushaber.com/videogaleri/konya-da-kaza-1-olu-2-yarali-v-5367

Toyota Club Türkiye

Konya Meramda gözümün önünde kaza
« : Temmuz 09, 2011, 12:24:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Konya Meramda gözümün önünde kaza
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2011, 10:39:33 »
Çok üzücü bir kaza :( Araç, AE101 kasa mı?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2011, 15:53:35 »
Carina..
Yazık kötü çarpmış. :( Ağaç, direk gibi sabit objelere çarpmak çok tehlikeli.
Çocuklara Allah sabır versin, korusun.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2011, 16:55:46 »
Çok üzücü bir kaza :( Araç, AE101 kasa mı?

Araç carina ama araç baya hızlıydı çünkü aşırı derecede kaydı ve kaldırımdan sekmesine rağmen araç ağaca çarparak o hale geldi ecel işte yapacak birşey yok Allah o öksüzlerin yardımcısı olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2011, 17:09:54 »
Uff canım sıkıldı, ne var o kadar hızlı gidicek bir kere daha gördük hızın ne kötü birşey olduğunu.Yavrucaklara ve ailesine başsağlığı diliyorum.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2011, 10:10:43 »
o yol çok kötü ondan önce düz bi yol var 70 80 basıp gidiyorsun birden öyle bi alt geçide girince insanın başı dönüyor zaten yolun o kısmıda kötü olunca arabayı sallıyor ister istemez kontrolude kaybettinmi kaza kaçınılmaz oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2011, 10:11:56 »
başka bi kazada selçuklu kipanın orda vardı iki tır üst geçidin üstünde kaza yapmıştı galiba polisler trafigi zafer sanayının ordan kapatmışlardı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 12, 2011, 12:17:12 »
o yol çok kötü ondan önce düz bi yol var 70 80 basıp gidiyorsun birden öyle bi alt geçide girince insanın başı dönüyor zaten yolun o kısmıda kötü olunca arabayı sallıyor ister istemez kontrolude kaybettinmi kaza kaçınılmaz oluyor

Aynen hocam hızlı gidince araç bi an battı çıktıya inince yerden kesiliyo en ufak bir dreksiyon tepkiside buna sebep olur Allah öksüzlerin yardımcısı olsun ne diyelim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 12, 2011, 12:25:15 »
Allah rahmet eylesin öksüzlerin allah yardımcısı olsun çok kötü bir olay.. Bir kaç kez arabayı çıkartmıştım babamın neden alıp karşısına konuştuğunu kaza haberlerini okudukça anlıyorum..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 12, 2011, 15:01:21 »
Aynen hocam hızlı gidince araç bi an battı çıktıya inince yerden kesiliyo en ufak bir dreksiyon tepkiside buna sebep olur Allah öksüzlerin yardımcısı olsun ne diyelim...
bir ay boyunca 53 le zafere kurs için gidip geldim otobüs oraya gelince gözlerimi kapatır oldum onlarda hızlı gidiyor